ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 24 Ιουνίου 2018

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι πολύ ευνοϊκό για να συσφίξεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να κρατήσεις κοντά σου αυτούς που επιθυμείς περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου και  αυτά που κρύβεις στην καρδιά σου. Η αλήθεια είναι πως οι έντονες σκέψεις και τα έντονα συναισθήματα θα σε αποσυντονίσουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις τους κατάλληλους ανθρώπους. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μια συζήτηση με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου η οποία θα βοηθήσει να  διευθετήσεις ένα θέμα που σας απασχολεί από κοινού.

 

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να κάνεις το ταίρι σου τον πιο πιστό σου θαυμαστή και αυτό θα φέρει και ένα αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η τόλμησε να πλησιάσεις άτομα θέλεις καθώς σήμερα θα έχεις επικοινωνιακό ταλέντο αλλά μπορεί να μην το καταλαβαίνεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Οι άνθρωποι που νιώθεις πως είναι σημαντικοί για τη ζωή σου θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς τους θέλεις δίπλα σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση είτε αυτή είναι μικρή είτε είναι μεγάλη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να φέρνει στην επιφάνεια τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο θα βοηθήσει τις συζητήσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία θα κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πιθανό να σου γίνει και μία πρόταση για συνεργασία και αν την διαπραγματευτείς θα βγεις κερδισμένος/η.

 

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου και να αφήσετε πίσω σας θέματα που μπορεί να σας απασχολούσαν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος/η πλησίασε αυτόν/ην που θέλεις καθώς θα έχεις επικοινωνιακή άνεση που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μαζέψεις όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και να ξεμπερδεύεις μαζί τους μία και καλή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι πολύ ευνοϊκό και να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και  να τους πείσεις να  σε βοηθήσουν. Σήμερα είναι πιθανό να σου προταθεί μία νέα αρμοδιότητα στη δουλειά ή να αναλάβεις ένα εργασιακό Project το οποίο προς στιγμήν μπορεί να σε αγχώσει. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς καθώς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να δείξεις τις ικανότητές σου μέσα από αυτό και να ξεχωρίσεις.

 

Σήμερα  μπορεί να έχει δουλειές και υποχρεώσεις αλλά να θυμάσαι πως μία συζήτηση με το ταίρι σου θα μπορέσει να πάρει το άγχος σου μακριά για αυτό επεδίωξε να βρεθείτε έστω και για λίγο. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να συνδυάσει εργασία και φλερτ και να κυλήσει ευχάριστα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Άλλη μία ημέρα η οποία σε ευνοεί απροκάλυπτα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε βοηθά να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και από τις σκέψεις που σε αγχώνουν. Σήμερα θα είναι πιο εύκολο να τα αφήσεις όλα πίσω και να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί χωρίς τύψεις και ενοχές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου σε αυτούς που θέλεις.  Η ημέρα μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες είτε σε αισθηματικό είτε σε φιλικό επίπεδο και η προσθήκη νέων ατόμων στη ζωή σου θα σε αναζωογονήσει.

 

Σήμερα  είναι μία ευνοϊκή ημέρα για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να χρησιμοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου μπορεί να κάνει θαύματα σήμερα και να σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σπίτι για αυτό αν μπορείς δεν θα βγεις καθόλου από αυτό καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε κάνει σπιτόγατο/α. Αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι τη θαλπωρή του σπιτιού και την επαφή με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο θα βοηθήσει σε αυτό καθώς θα ρίξει γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σε περίπτωση που τις προηγούμενες ημέρες το κλίμα μεταξύ σας έχει «παγώσει» σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα γιατί να το επαναφέρεις. Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι  και τις υποχρεώσεις του ευνοούνται σήμερα για αυτό επεδίωξε να τις κάνεις.

 

Σήμερα θα είναι εύκολο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου να μείνετε σπίτι οι δυο σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί για αυτό φρόντισε να το κάνεις καθώς μέσα θα περάσετε καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσέγγισε αυτόν/ην που θέλεις καθώς θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να το κάνεις και να επιτύχεις το στόχο σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε προτρέπει να βγεις έξω και να συναντήσεις ανθρώπους  που αγαπάς. Επέλεξε να πάρεις τηλέφωνο τον/ην αγαπημένο/η σου ξάδερφο/η, ένα γνωστό στον οποίο είχες υποσχεθεί πως θα πιείτε ένα καφέ και οποιονδήποτε άλλο θέλεις να δεις αλλά μέχρι τώρα όλο ανέβαλες. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι πολύ ευνοϊκό για να συσφίξεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να κρατήσεις κοντά σου αυτούς που επιθυμείς περισσότερο. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο είναι πιθανόν να έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία νέα συμφωνία που θα είναι επικερδής για εσένα.

 

Σήμερα  η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου θα εξελιχθεί ομαλά και αυτό θα βοηθήσει τη σχέση σας και τη διάθεση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου διάθεση θα γίνει πόλος έλξης για νέα πρόσωπα που θα τους τραβήξεις το ενδιαφέρον με τη ζωντάνια σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δίνει προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα για αυτό και είναι πιθανόν να βρίσκεσαι σε αναβρασμό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις να κάνεις μία οικονομική συμφωνία και να βρεις τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου. Επίσης αν έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού θα μπορέσεις να διαπραγματευτείς σωστά το οικονομικό σκέλος και να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η. Το μόνο που χρειάζεται για να το επιτύχεις είναι πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου!

 

Σήμερα μπορεί να μη νιώθεις αυτοπεποίθηση απέναντι στον/τη σύντροφό σου όμως δεν θα γίνει αντιληπτό καθώς θα βρεις τον τρόπο να το καλύψεις λόγω της επικοινωνιακής σου διάθεσης. Αν είσαι ελεύθερος/η και υπάρχει κάποιος/α που σου αρέσει προσπάθησε να βρεις τρόπο να του/ης δώσεις το πράσινο φως καθώς μπορεί να είναι αυτό που περιμένει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις και αυτά που έχεις ανάγκη να μοιραστείς στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε βοηθά να στρέψεις τα βλέμματα των άλλων επάνω σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι βοηθητικό για να επικοινωνήσεις  και να αναθερμάνεις το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες που το έχουν ανάγκη. Ακόμα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε κάποια πράγματα που μπορεί να σε είχαν ενοχλήσει το τελευταίο διάστημα. Είναι πιθανόν να κάνεις και νέες γνωριμίες που θα σου είναι εξαιρετικά βοηθητικές για κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί.

 

Σήμερα θα είναι εύκολο να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου καθώς θα έχεις τον τρόπο να το κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα υπάρχει τρόπος να προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις και σήμερα θα τον βρεις και θα καταφέρεις να σπάσει ο πάγος.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Σήμερα  η ημέρα μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με την καλύτερη διάθεση καθώς θα είσαι αρκετά εσωστρεφής πράγμα που δεν συνηθίζεις και μπορεί να φανεί παράξενο ακόμα και σε εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος/η προκειμένου να βρεις την ησυχία σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Καρκίνο έχει άλλα σχέδια καθώς θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για επικοινωνία έστω με τους κοντινούς σου ανθρώπους.  Μην κρατήσεις αποστάσεις χωρίς λόγο καθώς αυτή η όψη θα είναι πολύ βοηθητική για να μπορέσεις να ξαναβρείς την εξωστρεφή πλευρά  του εαυτού σου.

 

Σήμερα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου ακόμα και χωρίς να πεις τίποτα και αυτό θα σου δημιουργήσει μία αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα σε βοηθήσει να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Σήμερα  θα επιδιώξεις να δεις τους φίλους σου καθώς θέλεις να συζητήσεις μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί, από ένα προσωπικό σου θέμα μέχρι ένα επαγγελματικό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους που μαζί τους νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο θα βοηθήσει τη ροή των συζητήσεων καθώς θα έχετε καλή επικοινωνία και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία πρόταση από κάποιο φίλο σου για συνεργασία ή ένα φιλικό σου πρόσωπο να γίνει το ενδιάμεσο για να ξεκινήσεις μία νέα δουλειά.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να φέρεις κοντά τον/τη σύντροφό σου με τους φίλους σου για αυτό μπορείς να κανονίσεις μία συνάντηση για όλους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός φιλικού σου προσώπου ή μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Σήμερα οτιδήποτε και αν θέλεις να κάνεις στο τέλος θα σε κερδίσουν ζητήματα που σχετίζονται με τους επαγγελματικούς σου στόχους καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να τα παραμελήσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι ευνοϊκό  για να κάνεις συζητήσεις που μπορούν  να φτάσουν σε μία επαγγελματική πρόταση! Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πείσεις ανωτέρους σου στη δουλειά για τα σχέδια και τις προθέσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να σου ανατεθεί ένα επαγγελματικό έργο που θα ενισχύσει την φήμη και την καταξίωση σου αλλά κοίταξε και τα ψιλά γράμματα πριν συμφωνήσεις.

 

Σήμερα θα είναι εύκολο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για τις δουλειές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις και έτσι θα καταφέρεις να μη σε ζορίσει! Αν είσαι ελεύθερος/η η προσοχή σου στα επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να φέρει τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα…

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο να ταξιδέψει και για αυτό θα παρατηρήσεις πως θα έχεις την τάση να χάνεσαι στις σκέψεις σου με ευκολία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε βοηθά να φέρεις στο μυαλό σου αναμνήσεις και εικόνες που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τους γύρω σου, να μοιραστείς τις εικόνες που έχεις στο μυαλό σου, να ασχοληθείς με θέματα σπουδών και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και νέα από γνωστούς, συγγενείς και κουμπάρους καθώς θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/η και αυτό θα βοηθήσει τις επαφές με τον περίγυρό σου.

 

Προσπάθησε να βρεις τρόπο να πάρεις το/η σύντροφο σου και να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς η ημέρα θέλει επικοινωνία και συναναστροφή με ευχάριστους ανθρώπους! Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου άνεση θα σε βοηθήσει όχι μόνο να πλησιάσεις, αλλά και να κάνεις πολύ καλή εντύπωση στον άνθρωπο που θέλεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!