GOOD LIFE

Το Ελληνικό: Από τη Θεσσαλονίκη -με αγάπη- στη Λευκωσία

Στο ολοκαίνουριο Ουζομεζεδοπωλείον Το Ελληνικό θα γευθείς όλους τους μεζέδες της Ελλάδας, μέσα από 90 διαφορετικά πιάτα.

Στην Έγκωμη ήρθε το αδερφάκι του διάσημου Ουζομεζεδοπωλείου «Το Ελληνικό», από την Θεσσαλονίκη. 

Ένας πραγματικά πρωτότυπα διαμορφωμένος χώρος που θυμίζει παντοπωλείο μιας άλλης εποχής. Μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα που γαργαλίζει τις αισθήσεις και καλωσορίζει όποιον διαβεί την πόρτα του στα αρώματα, τις γεύσεις αλλά και την θέα της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας.

Ο πολυεπίπεδος χώρος είναι γεμάτος ράφια από ζυμαρικά, σάλτσες, κρασιά, όσπρια και κάθε λογής προϊόντα της ελληνικής γης απ’ όπου άλλωστε πήρε και το εστιατόριο τ’ όνομα του. Η εντυπωσιακή γωνιά του ντελικατέσεν με τα αλλαντικά, τα τυριά και τα μπαχάρια μαζί με τα ούζα, τα κρασιά και τα τσίπουρα στα ράφια είναι σημείο αναφοράς.

Το μενού, προσαρμοσμένο στην φιλοσοφία του παλιού, καλού μεζεδοπωλείου, δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Μια πολύ μεγάλη ποικιλία ορεκτικών από κρύα, ζεστά, καπνιστά ή τουρσί αποτελούν τον προπομπό και ό,τι μπαίνει στο τραπέζι, μοιράζεται με όλους για να δοκιμάζει ο καθένας όσο το δυνατό περισσότερες γεύσεις, αφού σερβίρονται πάνω από 90 πιάτα.

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση στο Time Out Cyprus και κάντε κράτηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!