ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να κρατά στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα και ανησυχίες σχετικές με την εικόνα που δίνεις προς τα έξω, κυρίως στους ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

ΚΡΙΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Iχθύς και να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και όλα αυτά που μπορούν να σου προκαλέσουν αναστάτωση! Σήμερα  είναι πολύ πιθανό να νιώθεις κολλημένος/η σε αυτές και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα εντείνει αυτό το συναίσθημα προκαλώντας σου δυσθυμία. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να αφήσεις πίσω σου «βαρίδια» του παρελθόντος τα οποία κουβαλάς και δεν σε αφήνουν να εστιάσεις στο παρόν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει μία θετική έκβαση σε κάποιο οικονομικό ζήτημα  που σχετίζεται με τρίτους.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ωραιοποιήσεις τον/τη σύντροφό σου και όταν δεις πως δεν είναι έτσι όπως τον/ην φαντάζεσαι να τα βάλεις μαζί του/της χωρίς εκείνος/η να φταίει για τις δικές σου σκέψεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή  και όχι  ενθουσιασμό καθώς θα είναι δύσκολο να αντιληφθείς τις προθέσεις της.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να  ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τους φίλους σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τονίσει το συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ σας. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η και να μην βιαστείς να ονομάσεις φίλους σου ανθρώπους που έχεις γνωρίσει πρόσφατα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην παρασυρθείς από  την ουτοπική διάθεση που θα έχεις καθώς θα είναι η παγίδα της σημερινής ημέρας.

 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον/τη σύντροφό σου καθώς ακόμα και ένα ψέμα «κατά συνθήκην» θα είναι ικανό να δημιουργήσει πρόβλημα όταν μαθευτεί. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες ευνοούνται όπως και η διάθεση για συναισθηματικές υπερβολές!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να κρατά στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα και ανησυχίες σχετικές με την εικόνα που δίνεις προς τα έξω, κυρίως στους ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.  Η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα υποδηλώνει πως ίσως πάρεις μία απόφαση που αφορά επαγγελματικά ζητήματα με λάθος κριτήρια. Καλό θα ήταν να κρατήσεις στάση αναμονής ώστε να κερδίσεις  χρόνο αλλά και να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που σίγουρα θα μετανιώσεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό  θα δημιουργήσει ένα ωραίο κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για την ψυχολογία αλλά και την ενέργειά σου.

 

Σήμερα  αν πεις στον/τη σύντροφό σου κάτι που δεν ισχύει μπορεί να εκτεθείς και σε εκείνον/η και στους ανθρώπους του κοινωνικού σας περίγυρου, για αυτό καλό θα ήταν να  αποφύγεις τέτοιες σκέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί την προσοχή σου καθώς θα προσπαθήσει να σε «πλανέψει».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Σήμερα αυτό που θέλεις περισσότερο είναι να αλλάξεις παραστάσεις είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου ένα μελλοντικό σου ταξίδι, τα επόμενα σχέδια σου αλλά και  τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα σου δημιουργήσει σύγχυση και δεν θα είναι εύκολο να καταλάβεις τι είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να κάνεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει ακόμα και ένα νέο έρωτα τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή.

 

Η ημέρα δεν φημίζεται για την ειλικρίνειά της αλλά εσύ από την πλευρά σου προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται έστω σε ζητήματα που αφορούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θέλει προσοχή διαφορετικά θα είναι σαν να κάνεις βουτιά σε αχαρτογράφητα νερά.

 

ΛΕΩΝ

 

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς θα κάνει ιδιαίτερα έντονα τα συναισθήματα σου αλλά και την ανάγκη σου να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και μάλιστα με οποιοδήποτε κόστος. Η γκάμα σου είναι μεγάλη και πιθανό να  επιλέξεις να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα αλλά και με ερωτικά. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα  σου λέει πως χρειάζεται να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και να βάλεις και τη λογική στο παιχνίδι αν δεν θέλεις να πάρεις λάθος αποφάσεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις το συναισθηματικό καταφύγιο που έχεις ανάγκη στο σπίτι σου και στους δικούς σου ανθρώπους.

 

Σήμερα  η στάση που θα κρατήσεις προς τον/τη σύντροφό σου μπορεί να τον/η μπερδέψει για αυτό αν έχεις κάτι προτίμησε να του το πεις ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία αισθηματική σχέση μπορεί να εξελιχθεί όμως προϋπόθεση για αυτό είναι να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Σήμερα θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο οι αισθηματικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η με τους ανθρώπους που αγαπάς είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή και σου λέει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η συναισθηματική σου υπερχείλιση θα σου δημιουργήσει και συναισθηματική σύγχυση. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει ενισχύσεις μέσω των ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος καθώς η γνώμη τους θα σε βοηθήσει να «ξεμπλοκάρεις» και να καταλάβεις πώς πρέπει να διαχειριστείς κάποιες ζητήματα.

 

Σήμερα  δεν θα είσαι αντικειμενικός/η με τον/τη σύντροφό σου αλλά αν αυτό γίνει σε σημείο υπερβολής τότε θα σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το στενό σου περιβάλλον και να είναι η τυχερή σου!

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς εξακολουθεί  να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία έχουν αρχίσει να σε πιέζουν. Η σύνοδος που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως καλό θα ήταν να μην περιμένεις ένα θαύμα προκειμένου να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου αλλά να βασιστείς στον εαυτό σου, τις ικανότητές σου και την όρεξή σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο με τον Δία από το Σκορπιό θα σε ανταμείψει για τη δουλειά σου καθώς θα σου δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες η για να διαπραγματευτείς και πιθανόν να κερδίσεις ένα χρηματικό μπόνους ή κάποιο οικονομικό δώρο.

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να έρθεις σε σύγκρουση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή μία διαφωνία για ένα ζήτημα της καθημερινότητας για αυτό απόφυγε να τον/ην εμπλέξεις με θέματα που δεν τον/ην αφορούν. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην αφήσεις μία νέα γνωριμία  να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου γιατί θα αφήσεις τις υποχρεώσεις σου ημιτελείς!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη θα είναι να βγεις έξω, να δεις αγαπημένους σου φίλους και να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί με τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα κάνει ακόμα πιο έντονη αυτή την ανάγκη με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να παραμείνεις στο σπίτι ή να ασχοληθείς μόνο με τη δουλειά σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα ευνοήσει τις παρανοήσεις και θα γίνει η αιτία για να διαρρεύσουν μυστικά κυρίως της προσωπικής σου ζωής για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να διασκεδάσεις! Πρόσεξε ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε σχέση καθώς οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί και η «ανάλαφρη» διάθεση σου θα τους βοηθήσει να σε πλησιάσουν!

 

Το ταίρι σου θα παίξει το ρόλο της μαμάς σου καθώς θα χρειαστεί να σε συνετίσει μιας και θα έχεις την τάση για υπερβολές κάθε είδους! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα έχουν ένα βαθμό ρίσκου ιδιαίτερα αν ξεκινήσεις να  ενδιαφέρεσαι για παραπάνω από μία!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε φέρνει σε επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους δηλαδή τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένειά σου. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες μέρες είχες χάσει την επαφή μαζί τους και αυτό δεν θα σου αρέσει για αυτό και θα προτιμήσεις να κερδίσεις το χρόνο. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα  θα ρίξει ένα πέπλο πάνω σε προβλήματα και ζητήματα τα οποία μπορούν να σας χαλάσουν τη διάθεση και αυτό προσωρινά θα είναι βοηθητικό για εσένα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό  θα αυξήσει την αισιοδοξία σου και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να περάσεις μία όμορφη μέρα!

 

Σήμερα μπορεί να μην θέλετε τα ίδια πράγματα με τον/τη σύντροφό σου όμως σίγουρα μπορείτε να βρείτε κοινό σημείο επαφής και ενδιαφέροντος αρκεί να το θελήσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν πιθανό να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ημέρα σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δημιουργεί μία γλυκιά αναστάτωση στο περιβάλλον σου καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους συγγενείς, αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστοί ακόμα και οι γείτονες! Τα νέα που θα σου φέρουν θα είναι αρκετά και θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σχεδόν όλη την ημέρα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα  το απόγευμα θα ευνοήσει τη διαρροή μυστικών για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με το Δία από το Σκορπιό όχι μόνο θα ευνοήσει την επικοινωνία με τους αγαπημένους σου ανθρώπους αλλά μπορεί να φέρει και ευκαιρίες  για μία συμφωνία ιδιαίτερα αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο.

 

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να μοιραστείς θέματα της σχέσης σου με τους γύρω σου αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνεις καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να φτάσει στα αυτιά του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το στενό σου περιβάλλον αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η μέχρι να ανακαλύψεις τις προθέσεις της.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο υλικές ανάγκες τις οποίες είτε αγνοούσες είτε απλά μέχρι τώρα δεν υπήρχαν στον ορίζοντα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δημιουργεί ανάγκες οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν ζητήματα στα οικονομικά σου θέματα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από ότι αντέχεις και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος/η σε κάποια υποχρέωση σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα εντείνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση οδηγώντας σε λάθος αποφάσεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει μία επαγγελματική ευκαιρία την οποία αξίζει να κοιτάξεις.

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να γίνεις συναισθηματικά πιεστικός/η προς τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι ένας τρόπος για να μάθεις τι νιώθει για εσένα, όμως να ξέρεις πως είναι ο λάθος τρόπος. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να νιώσεις αυτοπεποίθηση προκειμένου να κάνεις μία καλή αισθηματική επιλογή.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μην περάσεις απαρατήρητος/η για κανέναν λόγο! Αυτό μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό αξίζει να του δώσεις προσοχή προκειμένου να το διευθετήσεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον  Ποσειδώνα το απόγευμα θα θολώσει τα νερά και θα σε κάνει να ωραιοποιήσεις τις επιλογές σου και τις πράξεις σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο θα συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό σου δημιουργεί τάσεις φυγής για αυτό μία καλή ιδέα θα είναι να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία εκδρομή.

 

Σήμερα υπάρχει ένας τρόπος για να γεμίσεις ενέργεια και να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου πηγαίνοντας μία εκδρομή ή κάνοντας μία μεγάλη βόλτα στη φύση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς η εγωκεντρική σου διάθεση μπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!