ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018

Με τη σημερινή είσοδο του Ερμή στον Παρθένο ευνοούνται τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ
Οι στόχοι σου υλοποιούνται με περισσότερη ευκολία σήμερα. Σημαντικό να παραμείνεις σταθερή στις απόψεις σου. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Θα περάσεις μια ρομαντική ημέρα με τον αγαπημένο σου. Σημαντικό να μην αλλάζεις γνώμη όμως κάθε λίγο και λιγάκι.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι έτοιμη να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν και για τον λόγο αυτό θα δουλέψεις σκληρά μέχρι να το καταφέρεις. Ο σωστός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις μπροστά σου. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, καλό είναι να τα ξεκαθαρίσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Απελευθερώνεσαι. Αισθάνεσαι πιο ήρεμη από ποτέ και είσαι χαρούμενη γιατί σημαντικοί επαγγελματικοί σου στόχοι κλείνουν με επιτυχία. Αναμένεται να ταραχθούν οι ισορροπίες στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να κινηθείς ψύχραιμα. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αλλάζουν πολλά στα επαγγελματικά σου και ευνοούνται οι μετακινήσεις. Θα χρειαστεί να αναλάβεις πολλές ευθύνες, μεγαλύτερες από όσες είχες μέχρι σήμερα, γεγονός που ενδέχεται να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Μην αφήσεις τα επαγγελματικά προβλήματα να επηρεάσουν τη σχέση σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

 

ΛΕΩΝ
Ημέρα γεμάτη εκνευρισμό η σημερινή. Προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να είσαι λειτουργική στη δουλειά σου. Θα αντιμετωπίσεις ένα οικογενειακό πρόβλημα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μην κάνεις λάθος κινήσεις που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Κάνε μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου από σήμερα και η ζωή σου θα αρχίσει να κινείται σε πιο αργούς ρυθμούς, κάτι που είχες ανάγκη. Οι καθημερινές απαιτήσεις μειώνονται και εσύ επικεντρώνεσαι σε ένα βασικό σου σχέδιο. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε μία σειρά, ωστόσο ακόμη δεν είσαι ευχαριστημένη. Προσπάθησε να επαναφέρεις την ηρεμία στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι πλανήτες ευνοούν τα επαγγελματικά σου σχέδια και εσύ φαίνεται ότι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Τα αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος φαίνεται ότι είναι παρελθόν για εσένα. Τα οικονομικά σου σε ευχαριστούν. Η σχέση σου με τον αγαπημένο σου είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να του συμπαρασταθείς σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έκανες τρομερή υπομονή και πλέον ανταμείβεσαι. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται αισθητά και η ψυχολογία σου ανεβαίνει. Στα οικονονικά σου θα καταφέρεις σιγά σιγά να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος, τα οποία σε προβληματίζουν πολύ. Απέφυγε τις εντάσεις με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την είσοδο του Ερμή στον Παρθένο ευνοείται η όρεξη για δημιουργία και έχεις περισσότερη ενέργεια στη δουλειά σου. Οι πλανήτες σε επηρεάζουν θετικά και στον οικονομικό τομέα. Πάρε πρωτοβουλίες για τα αισθηματικά σου. Κάνε κινήσεις για βελτιώσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε αναστατώνει η έντονη ανάγκη σου για να βελιώσεις τις καταστάσεις στη δουλειά σου και προσπαθείς απεγνωσμένα να πετύχεις. Μην αγχώνεσαι όμως, γιατί δεν περνάνε όλα από τα χέρια σου. Στα οικονομικά σου θα δεις μεγάλες αλλαγές, αρκεί να κάνεις καλό προγραμματισμό. Θα κάνεις μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου, που θα σε οδηγήσει εκτός εαυτού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και σου δίνονται ευκαιρίες να κάνεις δημιουργικά πράγματα στην εργασία σου. Μην παρασυρθείς σε άκοπες αγορές που θα χαλάσουν τον προϋπολογισμό σου. Η προσωπική σου ζωή είναι στα πάνω της και η σχέση σου με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται.

 

ΙΧΘΥΣ
Είσαι έτοιμη να αναθεωρήσεις τους στόχους σου και να θέσεις νέους για το επαγγελματικό σου μέλλον. Ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο και σε βοηθά να οργανώσεις πιο μεθοδικά το πρόγραμμά σου. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις με ευκολία κάποια οικονομικά προβλήματα που θα έρθουν στον δρόμο σου. Από εδώ και στο εξής μπορείς με περισσότερη άνεση να ρυθμίσεις την προσωπική σου ζωή

 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!