ΖΩΔΙΑ

Η Νέα Σελήνη στις 15 Μαΐου θα επηρεάσει κυρίως αυτά τα 4 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στις 15 Μαΐου θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς και θα επηρεάσει όλα τα ζώδια και ειδικά 4 από αυτά.

Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου. Είναι μία καλή στιγμή να βάλουμε τέλος σε συνήθειες και συμπεριφορές που δεν μας εξυπηρετούν πια και να κάνουμε μία νέα αρχή. Οι δύο-τρεις μέρες πριν τη Νέα Σελήνη ονομάζονται βαλσαμική φάση. Είναι μία ιδανική στιγμή να ηρεμήσει το μυαλό και να κοιτάξομε μέσα μας. Να σκεφτούμε ποια πράγματα δεν θέλουμε στη ζωή μας και να προετοιμάσουμε το έδαφος για τη φρεσκάδα της Νέας Σελήνης. Από τις 15 Μαίου, λοιπόν, το θέμα είναι να καταλάβουμε τι αξίζουμε, τι μας φέρνει τη μεγαλύτερη χαρά και πώς μπορούμε να χτίσουμε πάνω στις αξίες και στις χαρές για να ζούμε τη ζωή που θέλουμε. Δηλαδή, να σταματήσουμε να ευχόμαστε και να αρχίσουμε να ζούμε.

Ενώ η Νέα Σελήνη προσφέρει μία εξαιρετική ευκαιρία για όλα τα ζώδια να επαναπροσδιορίσουν τις προθέσεις τους και να ανανεώσουν την οπτική τους γωνία, τα ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος θα επηρεαστούν περισσότερο. Δείτε παρακάτω πώς:

Ταύρος

Την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη, ο Ουρανός -ο πλανήτης της έκπληξης- θα περάσει στον Ταύρο, με τον Ερμή να αναλαμβάνει δράση στις 16 Μαίου, να βγάλει τους Ταύρους από το comfort zone τους. Ταύροι, ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε κάτι που δεν πιστεύατε πως είστε αρκετά δυνατοί για να δοκιμάσετε. Θα είναι μία εξαιρετικά διδακτική εμπειρία που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας: Είστε σε μία πολύ καλή θέση να ανακαλύψετε ένα νέο χόμπι ή ενδιαφέρον. Αφήστε αυτόν τον μήνα να είναι ο μήνας του "ναι".

Λέων

Πάρτε ένα λεπτό να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε. Η Νέα Σελήνη θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο κουρασμένοι νιώθετε πραγματικά. Έτσι ώστε να τα καταφέρνετε με τη δουλειά και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, θα χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα και να περάσετε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας και οργανώνοντας τις σκέψεις σας. Για τους Λέοντες, η αναστάτωση στην πραγματικότητα θα σημαίνει να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας.

Σκορπιός

Βιώνετε ένα κύμα ενέργειας και νιώθετε πως δεν σας αγγίζει τίποτα, αλλά δεν θα φύγετε από αυτές τις μανιακές εβδομάδες χωρίς ούτε μία γρατζουνιά. Περιμένετε να συμβούν διάφορα πράγματα μετά τη Νέα Σελήνη και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αρμόζουν. Μπορεί να σας εκπλήξει το ποιους έχουν επηρεάσει οι πράξεις σας, είστε πιο ισχυροί και ασκείτε περισσότερη επιρροή απ' όσο νομίζετε.

Υδροχόος

Μπορεί να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης πως δεν είστε εντελώς ικανοποιημένοι από την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Πριν πάρετε μία απόφαση, σκεφτείτε για λίγο το πώς να ταρακουνήσετε τα πράγματα. Μπορεί να χρειαστεί να επανεπενδύσετε στον εαυτό σας ή μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Απλά σκεφτείτε το λίγο πριν αποφασίσετε.

Πηγή: jenny.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!