ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 7 Μαΐου 2018

Μία ημέρα με δυναμισμό, εντάσεις αλλά και στιγμές ηρεμίας…

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει δυναμικά για εσένα, ωστόσο θα υπάρξουν μικρά προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Βασική σου προτεραιότητα για εσένα όμως τώρα είναι η επίτευξη των στόχων σου. Θα δεχθείς κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα οικονομικά σου, φρόντισε να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει πολύ και στη σχέση σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολο να διατηρήσεις τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σου χώρο, η κατάσταση μοιάζει να έχει βγει εκτός ορίων. Προσπάθησε να βοηθήσεις, όμως μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου αν κάτι δεν μπορείς να το διορθώσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, θα δεχθείς μία πρόταση που ίσως να είναι παγίδα. Σιγουρέψου πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Θα σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά ζητήματα, φρόντισε να τα διευθετήσεις άμεσα. Η σχέση σου θα περάσει μία δοκιμασία, από την οποία θα βγεις πιο δυνατή/ός.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετά δημιουργική η σημερινή ημέρα για εσένα, η θέλησή σου για να πετύχεις θα σε οδηγήσει σε εκπληκτικά αποτελέσματα. Κάνε καλύτερη οικονομική διαχείριση και θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Μία καινούργια επαγγελματική ιδέα θα αποδειχτεί αποδοτική. Δέξου τις προτάσεις που θα δεχθείς από τον/την αγαπημένο/η σου, θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διαίσθησή σου και η πνευματική σου διαύγεια θα σε οδηγήσουν σε σωστές επαγγελματικές αποφάσεις. Οι στόχοι σου είναι ξεκάθαροι και αγωνίζεσαι για την επίτευξή τους. Θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν, θα έχεις όμως την ευκαιρία να τα διορθώσεις. Θα βρεις τον τρόπο να ανανεώσεις τη σχέση σου, το έχεις ανάγκη.

 

ΛΕΩΝ
Μην δίνεις σημασία σε λόγια που κυκλοφορούν στον εργασιακό σου χώρο. Θα βγεις κερδισμένη/ος από την ανώτερη στάση που θα κρατήσεις. Οι πράξεις σου είναι πιο δυνατές από τα λόγια σου. Μην χαλαρώσεις και χαλάσεις τον οικονομικό προγραμματισμό σου. Έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, πρέπει να το κοντρολάρεις λίγο αυτό. Η συναισθηματική σου ισορροπία με τον/την αγαπημένο/η σου είναι το νούμερο ένα πράγμα που απασχολεί σήμερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεγάλη αναστάτωση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού, προσπάθησε να ηρεμήσεις όμως. Με τις φωνές δεν θα κερδίσεις τίποτα. Η επιθυμία σου για συνεννόηση και ισορροπία τελικά θα υπερνικήσει τα πάντα. Ένας εποικοδομητικός διάλογος με την οικογένειά σου θα λύσει ένα περιουσιακό ζήτημα, το οποίο θα βελτιώσει τα οικονομικά σου. Η επικοινωνία με τον/την αγαπημένο/η σου βελτιώνεται.

 

ΖΥΓΟΣ
Στα ύψη η διάθεσή σου σήμερα, ξεκινάς δυναμικά την δουλειά σου για να ολοκληρώσεις τις εργασίες που έχεις για σήμερα. Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε εμποδίσουν από τον να φτάσεις στον στόχο σου. Θα κάνεις μια σημαντική συζήτηση με μία φίλη σου, η οποία σε πλήγωσε πολύ. Η εξωστρέφεια που σου χαρίζει το Σύμπαν θα σε βοηθήσει πολύ και στα οικονομικά σου. Η διαίσθησή σου είναι ο κατάλληλος οδηγός για τα αισθηματικά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι καλοδιάθετη/ος σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου. Ο ξεκάθαρος τρόπος έκφρασης σου θα σε βοηθήσει πολύ και σε συζητήσεις που θα κάνεις για τα οικονομικά σου. Θα κερδίσεις αυτό που θέλεις, σου αξίζει, το δικαιούσαι. Η σχέση σου θα περάσει σε ένα άλλο στάδιο. Θα κάνεις μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου για το μέλλον σας, μία συζήτηση γεμάτη αλήθειες, οι οποίες κάποιες φορές πονάνε…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο αυθορμητισμός καμιά φορά δεν κάνει καλό, για αυτό να είσαι προσεκτική στα όσα θα πεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Μπορεί κάποιοι από τους συναδέλφους σου (ειδικά αν κάποιος δεν σε βλέπει με καλό μάτι) να παρεξηγηθούν. Αφιέρωσε χρόνο σε φίλους και συγγενείς, αλλά και στον εαυτό σου. Μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση θα σου αλλάξει τη διάθεσή σου. Θα περάσεις μια όμορφη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλές στρεσογόνες καταστάσεις έχουν σημειωθεί στη δουλειά σου και μάλλον ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από αυτές, γιατί σε στεναχώρησαν πολύ. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους ούτε μπορούν να σου αρέσουν όλοι. Βρες απλώς τον τρόπο να έχεις την τυπική συνεργασία μαζί τους. Ανανέωσε το γραφείο σου, θα σε βοηθήσει ψυχολογικά. Ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια ή μερικά κεριά θα αλλάξουν αμέσως τη διάθεσή σου. Μην παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου που… τρέχουν. Φρόντισε να έχεις μια ισορροπία στον τρόπο που «μοιράζεις» τον χρόνο σου και μην παραμελείς τον/την αγαπημένο/η σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν έχεις διάθεση για δουλειά σήμερα, θέλεις να περάσεις ένα παρατεταμένο Σαββατοκύριακο, όμως το πρόγραμμά σου είναι εντελώς διαφορετικό και φορτωμένο. Σίγουρα όμως θα έχεις τον χρόνο που ζητάς για να αναθεωρήσεις κάποια από τα μελλοντικά σου σχέδια. Θα εμφανιστούν κάποιες οικονομικές προσφορές που θα αποδειχθούν αποτελεσματικά ανοίγματα. Θα έχεις κάποιες συναναστροφές και κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν πολύ στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου… Φίλοι και οικογένεια είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η ανεβασμένη διάθεσή σου δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους συνεργάτες με τους οποίους θα περάσεις μια πολύ παραγωγική ημέρα στη δουλειά. Η επικοινωνία ευνοείται για εσένα, για αυτό φρόντισε να αναζητήσεις τον τρόπο που θα αυξήσεις τα έσοδά σου. Σε περίπτωση όμως που έρθουν χρήματα που δεν περίμενες, πρόσεξε πολύ πώς θα τα χρησιμοποιήσεις. Δεν είναι στιγμή για σπατάλες και ανούσιες αγορές. Μια ευχάριστη έκπληξη σου επιφυλάσσει ο/η αγαπημένος/η σου.

 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!