GOSSIP

H Rihanna πόζαρε στη Vogue και μίλησε για όλα [εικόνες]

Σε μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας της (και της ζωής της γενικότερα) βρίσκεται η Rihanna και αυτό φαίνεται.

Η RiRi, όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά οι φαν της, ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο και πλέον στα 30 της χρόνια έχει καταφέρει πολλά.

Η Rihanna φέτος έγινε 30 χρονών και έχει κάθε λόγο να δηλώνει ευτυχισμένη με τη ζωή της, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ζάμπλουτου Άραβα επιχειρηματία  Hassan Jameel και βλέπει τα επαγγελματικά της πρότζεκτ να γνωρίζουν τεράστια επιτυχία: εκτός από επιτυχημένη τραγουδίστρια, έχει ένα επιτυχημένο fashion brand (Fenty) έστησε μια εταιρεία καλλυντικών (Fenty beauty) η οποία εξελίσσεται σε κολοσσό και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ως ηθοποιός, αφού μετά την ταινία Valerian τώρα πρωταγωνιστεί και στο πολυαναμενόμενο Ocean's 8 (η Συμμορία των 8) πλάι σε πασίγνωστες σταρ του Χόλιγουντ!


Και τώρα η Rihanna πόζαρε για το τεύχος Ιουνίου της αμερικανικής Vogue και μίλησε για όλα και φυσικά και για τους άντρες στη ζωή της.


Έτσι εξομολογήθηκε πως με τον νυν σύντροφό της  Hassan Jameel νιώθει ευτυχισμένη και παραδέχτηκε πως στο παρελθόν ένιωθε τύψεις όποτε αφιέρωνε χρόνο στην προσωπική της ζωή (εις βάρος της καριέρας της) αλλά πρόσθεσε πως ποτέ άλλοτε δεν είχε βρει κάποιον που να το αξίζει τόσο πολύ.


Όταν δε ρωτήθηκε για τη σχέση της με το διάσημο τραγουδιστή Drake (ο οποίος θυμίζουμε πως είχε εκφράσει δημόσια τον έρωτά του για τη Rihanna στη σκηνή των VMAs 2016) η Rihanna αποκάλυψε πως πλέον δεν είναι καν φίλοι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!