ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 4 Μαΐου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους άλλους κυρίως με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα σε κάνει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες τους.

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα και η δουλειά σου θα μονοπωλήσει την προσοχή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε κάνει εργασιομανή σε σημείο που ενδέχεται να αφήσεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερο πλάνο. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο το απόγευμα θα σε κάνει να νιώσεις κουρασμένος/η καθώς οι στόχοι σου θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες αν θέλεις να τους επιτύχεις. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς καθώς η κούραση δεν θα είναι καλός σύμβουλος.

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να δώσεις προτεραιότητα και στα επαγγελματικά σου ζητήματα και στα αισθηματικά για αυτό θα πρέπει να δώσεις μία εξήγηση στο ταίρι σου προτού «εξαφανιστείς»! Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα δεν θα σου αφήσει χρόνο για την προσωπική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να βγεις έξω και να συναντήσεις γνωστούς, συγγενείς και φίλους! Προτίμησε να επιδιώξεις τις σημαντικότερες συναντήσεις μέχρι το απόγευμα καθώς θα είναι πιο εύκολο να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά παρέα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το απόγευμα θα την υποδεχτεί ο Κρόνος σε σύνοδο και τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πράγματα που σε αγχώνουν και να χάσεις την καλή σου διάθεση. Ακόμα ενδέχεται να γίνεις πιο ψυχρός/η κυρίως με όποιον/α δε συμφωνήσει μαζί σου σε μια συζήτηση, αλλά καλό θα ήταν να κρατήσεις τα προσχήματα.

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να κάνεις μία συζήτηση με το ταίρι σου καθώς θα είσαι πιο ανοιχτός/η και χαλαρός/η σε μία διαφορετική άποψη που μπορεί να έχει. Αν είσαι ελεύθερος/η,  μην αναλύεις υπερβολικά τα σημάδια που θα σου δώσει αυτός/η που σε ενδιαφέρει καθώς θα χάσεις την ουσία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχεις τις κλειστές σου και δεν θα είσαι ο επικοινωνιακός Δίδυμος που όλοι γνωρίζουμε, καθώς το μυαλό σου θα σε γυρίζει σε καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου φταίει. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης που μπορεί να σχετίζονται με κάποιο οικονομικό σου ζήτημα με αποτέλεσμα να γίνεις απόμακρος/η με όλους. Η λογική σου θα είναι το αντίμετρο και αν τη χρησιμοποιήσεις σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις λύση!

Σήμερα ενδέχεται να είσαι αδιάφορος/η έως και παγερός/η προς τον/τη σύντροφό σου και αυτή η στάση θα σηκώσει επανάσταση από την πλευρά του/της! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς η αδιαφορία σου προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι ένα καπρίτσιο της ημέρας, τα αποτελέσματα της όμως θα είναι μόνιμα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους άλλους κυρίως με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα σε κάνει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες τους. Αυτό που αναζητάς είναι η επιβεβαίωση μέσα από εκείνους καθώς έτσι θα νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και θα σε κάνει απόμακρο/η σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να νιώσεις πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορούν να σου δώσουν αυτό που ζητάς. Πρόσεξε τον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ενδέχεται να παρεξηγήσεις και μια καλοπροαίρετη κριτική από κάποιο συνεργάτη σου ή και το/η σύντροφο σου.

Σήμερα  ενδέχεται να παρεξηγήσεις κάποιες καλοπροαίρετες συμβουλές του/ης συντρόφου σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ρήξη στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα δεν είναι βοηθητική για να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει αισθηματικά καθώς θα είσαι αρκετά ανασφαλής.

 

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα από το πρωί θα νιώθεις κουρασμένος/η με αποτέλεσμα ακόμα και οι πιο απλές δουλειές να σου φαίνονται τεράστιες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και ενδέχεται να αυξήσει τις εργασιακές ή οικογενειακές υποχρεώσεις και αυτό είναι κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Προσπάθησε να τελειώσεις έγκαιρα και να μην τις αφήσεις για αργότερα καθώς τα απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο θα μειώσει κι άλλο τις αντοχές σου και θα φέρει στην επιφάνεια την κούραση σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως σίγουρα θα υπάρξει κάποιο είδος ανταμοιβής που θα σε ικανοποιήσει.

Σήμερα ενδέχεται να έχεις αρκετές δουλειές για αυτό μία καλή ιδέα είναι να ζητήσεις από τον/τη σύντροφό σου να βάλει ένα χεράκι προκειμένου να σε βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί για αυτό μετέφερε το ραντεβού σας για άλλη μέρα!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα είναι θετική για εσένα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα φροντίσει να σου δώσει ευκαιρίες για να ασχοληθείς με αυτά που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση. Προτίμησε να μην αφήσεις τις ώρες να περάσουν έτσι χωρίς να «δημιουργήσεις» καθώς σήμερα μπορείς να γίνεις εξαιρετικά δημιουργικός/η με μια μικρή αφορμή! Το απόγευμα που η Σελήνη θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να προκύψουν έκτακτες δουλειές για αυτό φρόντισε μέχρι τότε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου!

Σήμερα οι ώρες της ημέρας μπορούν να κυλήσουν όμορφα παρέα με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα και ξεκινήσεις να εστιάζεις σε κάτι που μπορεί να σε χαλάει! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να δείχνεις αρκετά απόμακρος/η ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα πιθανόν να έχεις σκοπό να αφιερώσεις την ημέρα στην οικογένεια σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα στρέψει την προσοχή σου στο σπίτι σου και τους οικείους σου.  Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να φέρει οικογενειακές υποχρεώσεις που θα σε κουράσουν. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις και κάποιες δουλειές ενός προσώπου της οικογένειας σου που θα χρειαστούν να θυσιάσεις το χρόνο σου. Να θυμάσαι πως οι πράξεις μας και η βοήθεια που μπορεί να δώσουμε κάπου καταγράφεται και σίγουρα γυρίζει πίσω!

Σήμερα πιθανόν να μην είσαι στην ίδια διάθεση που είναι ο/η σύντροφός σου για αυτό εξήγησε του/ης πως θέλεις να περάσετε την ημέρα σας πριν χρειαστεί να διασταυρώσετε τα ξίφη σας. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός/η ούτε με τον εαυτό σου ούτε με αυτόν/ην που σου αρέσει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα είναι δύσκολο να κρατήσεις για εσένα τις σκέψεις σου και όλα αυτά που σε απασχολούν καθώς θέλεις να τα συζητήσεις και να τα μοιραστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και ευνοεί την επικοινωνία και τις συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα για αυτό επεδίωξε τες. Το απόγευμα η διάθεση σου μπορεί να αλλάξει καθώς η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μικρά ή μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία σου. Η αλήθεια είναι πως οι λέξεις θα ξεκινήσουν να βγαίνουν με το ζόρι για αυτό φρόντισε μέχρι τότε να έχεις κάνει τις επαφές που θέλεις!

Σήμερα ενδέχεται να μην πεις στον/τη σύντροφό σου κάτι που σε πείραξε και αυτό είναι κάτι που θα δημιουργήσει θέμα ανάμεσά σας καθώς θα είναι δύσκολο να το προσπεράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε σε μία νέα γνωριμία το πράσινο φως και αν δεν μπορείς να το κάνεις με τα λόγια κάνε το με τις πράξεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου θέματα θα ξεκινήσουν να σε απασχολούν σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και θα φροντίσει να γεμίσει το μυαλό σου με σκέψεις σχετικές με οικονομικούς διακανονισμούς και λογαριασμούς. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει ανησυχία καθώς θα ξεκινήσεις να αισθάνεσαι πιο έντονα το αίσθημα της ανασφάλειας. Μια καλή ιδέα για να το καταπολεμήσεις είναι να βρεις ένα τρόπο να ξεκινήσεις αποταμίευση καθώς μόνο έτσι θα νιώσεις πιο ήρεμος/η.

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις τα παράπονα στον/τη σύντροφό σου καθώς επιδιώκεις την προσοχή του όμως αυτός είναι ο λάθος τρόπος για να το πετύχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να κοπιάσεις προκειμένου να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι λίγο έως πολύ εγωκεντρικός/η και αυτό θα δυσκολέψει τις «συνδιαλλαγές» με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο  το απόγευμα θα «σκοτεινιάσει» τη διάθεση σου. Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αιτία να προκύψουν προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την επικριτική σου διάθεση! Προσπάθησε να είσαι ανεκτικός/η με τους άλλους και να θυμάσαι πως κανείς δεν είναι τέλειος/α!

Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις μονόλογο και να είσαι και επικριτικός/η με τον/τη σύντροφό σου αλλά να θυμάσαι πως με το διάλογο σίγουρα θα κερδίσεις περισσότερα! Αν είσαι ελεύθερος/η μην ξεκινήσεις να βρίσκεις ανύπαρκτα ελαττώματα σε κάποιον/α που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις περίεργη διάθεση καθώς θα νιώθεις ένα γενικό άγχος που δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις και θα σε ταλαιπωρήσει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πάντα με καχυποψία με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς προσωρινά ακόμα και από κοντινούς σου ανθρώπους. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο το απόγευμα θα σου δημιουργήσει εμμονές με κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Καλό θα ήταν να μην πάρεις καμία σημαντική απόφαση σήμερα καθώς η καχυποψία σου δεν θα σε αφήσει να δεις καθαρά πως πρέπει να κινηθείς.

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να υποπτεύεσαι και τον/τη σύντροφό σου για κάτι με αποτέλεσμα να υπάρξει μία παγωμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις σενάρια στο μυαλό σου σχετικά με την έκβαση ενός αισθηματικού ζητήματος καθώς το πιο πιθανό είναι να είσαι «εκτός θέματος».

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φίλοι σου θα είναι στις προτεραιότητες σου σήμερα και πιθανό να αφήσεις πίσω τις δικές σου ανάγκες για να συνδράμεις στα θέματα που τους απασχολούν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο το απόγευμα θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά τους ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό σου περίγυρο. Εκμεταλλεύσου την λογική σου σκέψη και την αντικειμενικότητα που θα έχεις προκειμένου να συνειδητοποιήσεις ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σου και ποιοι εξυπηρετούν απλά ένα ρόλο.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να συμβουλεύσεις τον/τη σύντροφό σου σχετικά με ένα ζήτημα του όμως ο τρόπος σου μπορεί να είναι επικριτικός/η και τελικά να δημιουργηθεί αναστάτωση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δεις πρώτα με τη λογική μία γνωριμία η οποία θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!