ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Μ. Παρασκευής 6 Απριλίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να  σου εμφανίζει πέρα από τις δουλειές που ξέρεις πως έχεις και κάποιες μικρές αγγαρείες που δεν γίνεται να αγνοήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό  θα σου χαρίσει εφευρετικότητα και θα μπορέσεις πιο εύκολα να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανόν να διαβάζεις αυτό το κείμενο ευρισκόμενος/η σε μία εκδρομή ή πραγματοποιώντας ένα ταξίδι! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και κάνει το μυαλό σου να φεύγει  σε μέρη που εσύ προτιμάς και αν μπορεί να ακολουθήσει και η φυσική σου παρουσία ακόμα καλύτερα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα περάσεις εκπληκτικά αν κάνεις οτιδήποτε που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Ακόμα και αν έχεις κατά νου μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα προσπάθησε να είναι με αυτά που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες για να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον!

Μία εξόρμηση με τον/τη σύντροφό σου είναι αυτό που θα σε κάνει να χαλαρώσεις απόλυτα σήμερα για αυτό προσπάθησε να βρεις τρόπο να την πραγματοποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το ευρύτερο σου περιβάλλον και θα σε ενθουσιάσει καθώς δεν θα την περιμένεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες διάφορες σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό σου που δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Είναι πιθανό να σε φέρνουν σε επαφή με τις αναμνήσεις γιορτινών ημερών περασμένων ετών και ίσως τα συναισθήματά σου να είναι γλυκόπικρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ψάξεις μέσα σου προκειμένου να δεις τι είναι αυτό που σε  ενοχλεί και να το αφήσεις πίσω. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα προσφέρει μία εξαιρετική συγκυρία για να πάρεις μία απόφαση -ριζοσπαστική για εσένα- που έπρεπε όμως να την είχες πάρει καιρό! Τόλμησε και θα ανταμειφθείς!

Η σχέση με το ταίρι σου θα περάσει μία περίεργη ημέρα σήμερα καθώς ενδέχεται να ξεκινήσεις ανακατατάξεις που αφορούν το μέλλον σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε παραξενέψει στην αρχή, όμως θα σου αρέσει!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να  σου δημιουργεί την ανάγκη για αποδοχή από τους άλλους κυρίως αυτούς που εκτιμάς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να  κερδίσεις τις εντυπώσεις και την αποδοχή που αποζητάς οπουδήποτε και να βρεθείς. Αιτία για αυτό θα είναι η εφευρετικότητα σου ,η οξύνοια του νου σου και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα .Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να επιδιώξεις να προσεγγίσεις ανθρώπους που ενδιαφέρεσαι να συνεργαστείς μαζί τους καθώς η διαφορετικότητα σου θα κάνει θετική εντύπωση και δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Σήμερα προτίμησε να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η ο αισθηματικός σου τομέας θα είναι γεμάτος εκπλήξεις σήμερα και αν μη τι άλλο δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε στιγμή!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι σε ένα "σημείο καμπής" των υποχρεώσεών σου καθώς προσπαθείς να συμμαζέψεις όλο και περισσότερες προκειμένου να περάσεις κάποιες  χαλαρές ημέρες πριν τη Λαμπρή! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να  σου εμφανίζει πέρα από τις δουλειές που ξέρεις πως έχεις και κάποιες μικρές αγγαρείες που δεν γίνεται να αγνοήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό  θα σου χαρίσει εφευρετικότητα και θα μπορέσεις πιο εύκολα να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου! Είναι πιθανό να έχεις και μία ξαφνική ευκαιρία που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα η οποία θα σε χαροποιήσει!

Σήμερα πάρε το ταίρι σου και κάνετε μαζί τις δουλειές που έχετε καθώς όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο είναι ένας καλός τρόπος για να έρθετε κοντά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  ή η εξέλιξη μιας πρόσφατης μπορεί να μην είναι αυτή που περιμένεις αλλά μπορεί να είναι και καλύτερη!

 

ΛΕΩΝ

Άλλη μία ερωτική ημέρα ξεκινά καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη στον οίκο που σχετίζεται με τους έρωτες σου και δεν μπορεί παρά να σου χαρίσει ωραία διάθεση και όρεξη για φλερτ! Είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε είσαι ελεύθερος/η το φλερτ μπορεί να σε αναζωογονήσει και να δώσει αυτή την ευχάριστη νότα στην ημέρα σου που τόσο περιμένεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις και αισθηματικές εξελίξεις που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα! Μία βόλτα με τους φίλους σου μπορεί επίσης να είναι αναζωογονητική αρκεί να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτά που συνηθίζετε!

Ο έρωτας θα είναι η κινητήριος δύναμη σου σήμερα και για αυτό το να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου κρίνεται απαραίτητο και μη διαπραγματεύσιμο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει και πολύ γρήγορα να ξεπεράσει τις προσδοκίες σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και τα οικογενειακά meetings θα έχουν την τιμητική τους καθώς πιθανόν να προκύψουν θέματα που θα χρειαστεί να μαζευτείτε όλοι μαζί προκειμένου να τα  διευθετήσετε. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όπως ένα προσεχές οικογενειακό τραπέζι που ετοιμάζετε ή κάτι πιο σύνθετο όπως μία υποχρέωση που σχετίζεται με το σπίτι και παραμένει σε εκκρεμότητα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό είναι μία εξαιρετική όψη για να βρεις λύση σε οποιοδήποτε θέμα κι αν προκύψει, για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς χωρίς λόγο.

Οι συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου θα γυρίζουν γύρω από τις υποχρεώσεις των ημερών για αυτό προσπάθησε να του/ης αφιερώσεις χρόνο αποκλειστικά για εκείνο/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι επαφές με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και φίλους θα είναι αρκετές κατά τη διάρκεια της μέρας και μέσα από αυτές θα μπορέσεις να μάθεις νέα που αφορούν τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει και ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα  που γνωρίζεις και μάλιστα αυτό θα σε χαροποιήσει. Η άποψη σου και οι ιδέες σου θα βρουν κοινό σήμερα και θα είναι αυτές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις το θαυμασμό των ανθρώπων γύρω σου.

Πάρε το ταίρι σου και βγείτε να συναντήσετε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας αλλά σε καμία περίπτωση μη μείνετε σπίτι καθώς η μέρα ευνοεί την επαφή με κόσμο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε αισθηματική σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν άμεσα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε έχει βάλει σε διαδικασία να μαζέψεις χρήματα, να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και γιατί όχι να ξεκινήσεις και ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε βοηθήσει να τα καταφέρεις όλα αυτά, αλλά και να σου δώσει νέες ιδέες εξοικονόμησης χρημάτων .Κράτησε οτιδήποτε σου έρθει στο μυαλό σήμερα και μην το απορρίψεις ακόμα και αν ακούγεται τρελό καθώς αν το δεις προσεκτικά είναι πιθανό να διαπιστώσεις πως μπορεί να είναι κερδοφόρο.

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και ξεκινήστε μαζί ένα πλάνο αποταμίευσης προκειμένου να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε κάτι που να απαιτεί ένα budget. Αν είσαι ελεύθερος/η τα δείγματα από αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει θα είναι θετικά και θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα θα είναι γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου καθώς τις τελευταίες ημέρες η αλήθεια είναι πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι εξαιρετικό για να κάνεις νέες γνωριμίες ακόμα και για να έρθει ένας κεραυνοβόλος έρωτας! Η ημέρα θα κρύβει εκπλήξεις θετικές για εσένα και για τα προσωπικά σου ζητήματα για αυτό μην ανησυχείς καθώς σήμερα δεν πρόκειται να πλήξεις ούτε στιγμή.

Σήμερα θα χρειαστεί να παρακινήσεις το ταίρι σου προκειμένου να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και για να το βρεις άφησε τη φαντασία σου να δουλέψει! Αν είσαι ελεύθερος/η ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και θα ζωντανέψει τα αισθήματά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς προκειμένου να ανασυνταχθείς καθώς τις τελευταίες μέρες πιθανόν να κουράστηκες σωματικά αλλά και συναισθηματικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί τάσεις μοναχικότητας όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ισορροπήσει την κατάσταση. Από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να νιώσεις πως θες να βγεις μία βόλτα ή να συναντήσεις τους δικούς σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι είναι η δύναμή σου! Μη μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια και μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε απορροφήσουν.

Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι για να βελτιώσεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι αυτό το πρώτο βήμα προκειμένου να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεχε ποιον σκέφτεσαι σήμερα γιατί μπορεί να τον/ην δεις ξαφνικά μπροστά σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαφές με τους φίλους σου και τους ανθρώπους που ξέρεις πως σας ενώνουν κοινά γνωρίσματα συνεχίζονται ακάθεκτες και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη τις βοηθά! Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να νιώσεις γεμάτος/η μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις με τις πρωτοποριακές και πιθανόν επαναστατικές ιδέες σου! Είναι πιθανό να κληθείς να βρεις λύση και σε θέματα που απασχολούν τους φίλους σου καθώς οι ιδέες σου θα γίνουν περιζήτητες σήμερα  με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις να δίνει συμβουλές!

Πάρε το ταίρι σου και συναντήστε φίλους σας ή ασχοληθείτε με μία εθελοντική εργασία καθώς σήμερα θα περάσετε καλύτερα παρέα με άλλους. Αν είσαι ελεύθερος/η  το επικοινωνιακό σου ταλέντο και οι ιδέες σου θα σπάσουν γρήγορα τον πάγο μεταξύ εσένα και αυτού/ης που σου αρέσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και αν συνεχίσεις έτσι δεν θα καταλάβεις πως θα περάσουν αυτές οι εορταστικές ημέρες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε οικονομικά ζητήματα καθώς θα είναι πιο εύκολο να τα τακτοποιήσεις σήμερα. Μία οικονομική συμφωνία ή μία επαγγελματική πρόταση που δεν είναι στο πρόγραμμα μπορούν όμως να συμβούν και να σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Συζήτησε με τον/τη σύντροφό σου την κάθε ιδέα σου καθώς μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για θέματα της σχέσης σας ακόμα και να δεν το πιστεύεις. Αν είσαι ελεύθερος μία επαγγελματική γνωριμία μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα και σε προσωπικό/αισθηματικό επίπεδο.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!