GOSSIP

H Cindy Crawford αποκαλύπτει όσα έχει μετανιώσει στη ζωή της [εικόνες]

Για δεκαετίες υπήρξε το διασημότερο supermodel του πλανήτη και η καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ παραμένει αξιοζήλευτη και αξεπέραστη.

Σήμερα η Cindy Crawford είναι πλέον 52 ετών και βλέπει και τα δυο της παιδιά (το γιο της και την κόρη της) να ακολουθούν την ίδια καριέρα. Μάλιστα η κόρη της Kaia Gerber ήδη θεωρείται ένα από τα πιο ανερχόμενα αστέρια της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας και κλείνει αλλεπάλληλα μεγάλα συμβόλαια μολονότι είναι μόλις 16 ετών.


Η Cindy πρόσφατα πόζαρε για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Town & Country και σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως στην πολυετή της καριέρα η ίδια δεν αισθάνθηκε πως υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και πως δεν έχει κάποια δική της ιστορία να μοιραστεί για το #MeToo κίνημα.


Ωστόσο παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει πολύ για κάποιες γυμνές φωτογραφήσεις που έχει κάνει και ειδικά αυτές που την έπεισαν άλλοι να δεχτεί να ποζάρει γυμνή και δήλωσε πως δεν θέλει τα παιδιά της να δουν αυτές τις φωτογραφήσεις και πως τους μαθαίνει να μπορούν να λένε όχι στις πιέσεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!