GOSSIP

H Paris Hilton έχασε σε club το αμύθητης αξίας δαχτυλίδι των αρραβώνων της;

Όταν το δαχτυλίδι των αρραβώνων σου αξίζει πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια, κανονικά φροντίζεις να μην το χάνεις ποτέ από τα μάτια σου. Και όμως η Paris περνούσε τόσο καλά σε ένα club που έχασε το πανάκριβο δαχτυλίδι.

Όπως αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμα η Page Six, η Paris είχε βγει για clubbing σε γνωστό στέκι του Μαϊάμι, όπου έπαιζαν Βρετανοί DJS (είναι και η ίδια DJ) και ήθελε να καθίσει στο VIP τραπέζι που είχε κλείσει, ενώ μέσα στο club βρίσκονταν σχεδόν 7 000 άτομα.


Έχοντας στο πλευρό της τον 32χρονο αρραβωνιαστικό της και διάσημο ηθοποιό Chris Zylka, αλλά και έναν... στρατό από σεκιουριτάδες, η Paris προσπάθησε να διασχίσει το κατάμεστο club για να βρει το τραπέζι της. 


Τελικά βρήκε το τραπέζι και άρχισε να χορεύει κουνώντας τα χέρια της στον αέρα και κάποια στιγμή το δαχτυλίδι έφυγε από τα χέρια της και συνειδητοποίησε πως το είχε χάσει. 


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αμέσως σήμανε... συναγερμός, όλοι άρχισαν να ψάχνουν το δαχτυλίδι και οι σεκιουριτάδες της Paris έκαναν φύλλο και φτερό το club.


Και τελικά το πανάκριβο δαχτυλίδι εντοπίστηκε μετά από αρκετή ώρα μέσα σε έναν κουβά με πάγο σε ένα άλλο τραπέζι στο VIP area.Πάλι καλά!




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!