GOSSIP

Υπάρχει ένα λάθος στα προσκλητήρια γάμου της Meghan Markle; [εικόνες]

Θα περίμενε κανείς πως όταν παντρεύεται ένας πρίγκιπας και μιλάμε για το γάμο της χρονιάς, οι πάντες θα φροντίζουν τα πάντα να είναι τέλεια και να μην υπάρχει το παραμικρό λάθος. Και όμως κάποιοι πρόσεξαν ένα... λαθάκι στα προσκλητήρια που τυπώθηκαν για το γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

Πριν λίγες μέρες το βρετανικό παλάτι δημοσίευσε εικόνες και βίντεο που έδειχναν τα περίπου 600 επίσημα προσκλητήρια που τυπώθηκαν και θα μοιραστούν στους τυχερούς καλεσμένους που θα βρεθούν στο γάμο της χρονιάς στις 19 Μαΐου.


Και όμως στο προσκλητήριο υπάρχει ένα μικρό λαθάκι. Ποιο είναι αυτό; Μα το όνομα της Markle, το οποίο αναγράφεται απλά ως Meghan Markle, μολονότι το επίσημο όνομα της ηθοποιού είναι Rachel Meghan Markle.

Και κάποιοι αμέσως παρατήρησαν πως δεν γράφονταν σωστά το όνομα της Αμερικανίδας ηθοποιού. Μάλιστα θυμήθηκαν πως όταν η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε, πριν λίγες μέρες, την επίσημη έγκρισή της για το γάμο, είχε φροντίσει στην επιστολή της να αναγράφει ολόκληρο το όνομα της Markle.


Πάντως ειδικοί σε θέματα του βασιλικού Πρωτοκόλλου (υπάρχουν πολλοί στη Βρετανία) αναφέρουν πως ίσως δεν είναι λάθος (σχεδόν το αποκλείουν ως σενάριο) και θεωρούν πως το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε απλά να χρησιμοποιήσει στα προσκλητήρια το όνομα με το οποίο έχει γίνει διάσημη η Markle, τονίζουν όμως πως στα επίσημα έγγραφα του γάμου θα αναγράφεται σωστά, το πλήρες όνομά της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!