GOSSIP

Αυτά είναι τα προσκλητήρια για το γάμο της χρονιάς [εικόνα & βίντεο]

Το βρετανικό παλάτι μέσω των επίσημων προφίλ του στα social media μας έδειξε πως είναι τα προσκλητήρια για το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, καθώς όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία για το γάμο της χρονιάς.

Τα προσκλητήρια στο όνομα της Βασιλικής του Υψηλότητας Πρίγκιπα της Ουαλίας, αναμένεται να παραλάβουν περίπου 600 άτομα που έχουν προσκληθεί στο γάμο που θα γίνει στις 19 Μαΐου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Το προσκλητήριο αναφέρει και την πρόσκληση στη γαμήλια δεξίωση που γίνει αμέσως μετά το γάμο στο St. George’s Hall και στο οποίο θα παραβρίσκεται και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, περίπου 200 επισκέπτες έχουν προσκληθεί σε μία ιδιωτική δεξίωση που θα δώσει ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι, ο πρίγκιπας Κάρολος.

Τα προσκλητήρια, που τυπώθηκαν αυτή την εβδομάδα, παράχθηκαν από την εταιρεία Barnard & Westwood, που έχει βασιλικό ένταλμα για την εκτύπωση και τη βιβλιοδεσία από το 1985. Το κείμενο του προσκλητηρίου είναι ανάγλυφο με χρυσό και φέρει το έμβλημα του πρίγκιπα της Ουαλίας με τα τρία φτερά. Έχει χρησιμοποιηθεί αμερικανικό μελάνι σε βρετανικό χαρτί και τα άκρα του προσκλητηρίου είναι επιχρυσωμένα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!