ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 5 Μαρτίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και για λίγο ακόμα η διάθεση σου δεν θα είναι και η καλύτερη καθώς απωθημένα, σκέψεις και καταστάσεις του παρελθόντος βρίσκονται στο μυαλό σου 

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού επηρεάζοντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες καθώς σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τους ανθρώπους που τις απαρτίζουν. Δύσκολα θα μπορέσεις να υποστηρίξεις τη γνώμη σου σήμερα καθώς θα σκέφτεσαι πως αν το κάνεις πιθανό να αναγκαστείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους άλλους και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για απομόνωση προκειμένου να μαζέψεις δυνάμεις!
 

Σήμερα θα είναι η τυχερή μέρα του/της συντρόφου σου καθώς δύσκολα θα του/ης χαλάσεις χατίρι καθώς δεν επιθυμείς εντάσεις και διαφωνίες! Αν είσαι ελεύθερος/η η επαφή με κάποιον/α θα σου εγείρει έντονα συναισθήματα ακόμα και αν δεν το περιμένεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να χρησιμοποιήσεις τις οργανωτικές σου ικανότητες προκειμένου να διευθετήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί. Οι αγαπημένοι σου "άλλοι" σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα βρουν τρόπο να σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Είναι πιθανό να έρθεις κοντά με κάποιον/α που δεν το περιμένεις και να ξεκινήσει μια νέα σχέση!
 

Το ταίρι σου θα έχει την αμέριστη προσοχή σου σήμερα πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις και το εκμεταλλευτεί! Αν είσαι ελεύθερος/η μια πρόσφατη γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί στην επόμενη σου σχέση καθώς το δεύτερο μισό της ημέρας ευνοεί τέτοιου είδους ζητήματα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να γεμίσεις τις μπαταρίες σου καθώς το πρωί που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό θα είναι βοηθητική για εσένα και τις επιδιώξεις σου.  Εκμεταλλεύσου αυτές τις ώρες για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, να πιεις ένα καφέ με φίλους σου ή απλά να ξεκουραστείς. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και ας ελπίσουμε πως θα έχεις ξεκουραστεί καθώς θα προκύψουν δουλειές και υποχρεώσεις! Μη ξεκινήσεις να γκρινιάζεις καθώς αν δεν υπήρχαν οι δουλειές το διάλλειμα δεν θα είχε καμία σημασία!

Προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου το πρωί καθώς μετά όλο και κάποια υποχρέωση θα προκύψει και πιθανό να μη μπορέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις το φλερτ με τη δουλειά αλλά με προσοχή!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί μικρή ή μεγάλη αναστάτωση κυρίως αν έχεις εκκρεμείς υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Σήμερα είναι πιθανό να επωμιστείς μια δουλειάς ενός προσώπου της οικογένειας σου και σίγουρα αυτό δεν θα σε χαροποιήσει. Το μεσημέρι η  Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα δημιουργήσεις τις ιδανικές συγκυρίες για να περάσεις καλά είτε μόνος/η είτε με παρέα! Κάνε ένα διάλλειμα από τις δουλειές σου και ασχολήσου με κάτι ή κάποιον που ξέρεις πως μαζί του νιώθεις ξανά παιδί!
 

Το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι ιδανικό για να το αφιερώσεις στον έρωτα και το ταίρι σου καθώς ο έρωτας θα είναι η κινητήριος δύναμη της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος/η μια εξέλιξη σχετική με ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε χαροποιήσει πολύ!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι πιθανό να περάσεις όλο το πρωινό σε επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς τα πράγματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και είναι βοηθητική για την επικοινωνία σου με τους άλλους. Το μεσημέρι το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσει το σπίτι σου και οι δουλειές που απορρέουν από αυτό καθώς η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό. Βρες χρόνο και για τους δικούς σου ανθρώπους και μην τους παραμελείς γιατί θα ξεκινήσουν τα παράπονα!
Το πρώτο μισό της ημέρας θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και το δεύτερο περισσότερο εσωστρεφής και θα πρέπει να διαλέξεις πότε θέλεις να δεις τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία σου μπορεί να τρομάξει μια νέα γνωριμία!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στο Ζυγό και είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες καθώς μετά το μυαλό σου θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί σε τέτοια θέματα! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα ενισχύσει την όρεξη σου και τη διάθεση σου για κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις! Είναι πιθανό να έχεις ένα τηλέφωνο από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, κάποιο γνωστό ακόμα και κάποιο γείτονα προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας ή να πιείτε ένα καφέ! Μην αρνηθείς καθώς χρειάζεσαι ξεκούραση και συζήτηση!

Το ταίρι σου θα χρειαστεί να κλείσει ραντεβού μαζί σου αν θέλει να σε δει καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα θα σε ζητήσουνε πολλοί! Αν είσαι ελεύθερος/η βρες τρόπο να πιάσεις την κουβέντα σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει καθώς θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να ψάχνεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα θέλω σου και τα θέλω των αγαπημένων σου προσώπων καθώς η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Η Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι το μεσημέρι μπορεί να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα πίεσης που βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και το ενδιαφέρον σου θα μεταφερθεί σε υλικά αγαθά και λοιπά αποκτήματα! Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία και ασχολήσου με οικονομικά ζητήματα που περιμένουν...

Σήμερα από τη μία θα νιώθεις σίγουρος/η για τον εαυτό σου από την άλλη όλο και κάποια αμφιβολία θα σου κολλήσει με αποτέλεσμα να τρελάνεις το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σε γεμίσει με θετικά συναισθήματα και αυτοπεποίθηση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκοτεινή σου διάθεση θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και σου δημιουργεί ανησυχία για το κάθε τι. Κάνε υπομονή καθώς το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σου χαρίσει την ενέργεια που είχες χάσει τις τελευταίες ημέρες! Είναι πιθανό να περάσεις στο άλλο άκρο και να το παρακάνεις δημιουργώντας απορία στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα! Βρες μια ισορροπία και μην πιάνεις τα άκρα καθώς δεν θα σε βοηθήσουν πουθενά και θα σε εξαντλήσουν!

Σήμερα θα περάσεις από το ένα άκρο στο άλλο και από αθόρυβος/η θα γίνεις εξαιρετικά θορυβώδης με αποτέλεσμα το ταίρι σου να ξεκινήσει να απορεί. Αν είσαι ελεύθερος/η η σιγουριά σου για μια πρόσφατη γνωριμία θα σε οδηγήσει σε λάθος χειρισμό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φίλοι σου δίνουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου και σήμερα καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού σιγοντάρει τις μεταξύ σας σχέσεις και κάνει ακόμα πιο ισχυρά τα δεσμά! Το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό μια θέση από την οποία σου εφιστά την προσοχή. Ενδέχεται να προκύψει κάποιο θέμα το οποίο θα εγείρει αντιδράσεις και έντονο παρασκήνιο για αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η με τους ανθρώπους τους οποίους θα το μοιραστείς. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους γύρω σου αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η!

Σήμερα θα είσαι καχύποπτος/η γενικότερα αλλά αν το παρακάνεις και φτάσεις στα άκρα τότε θα δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία δεν γίνεται να εξελιχθεί αν εφευρίσκεις εμπόδια!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι τελευταίες ημέρες μπορεί να ήταν αρκετά πιεστικές όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα αλλά αν κάνεις λίγο υπομονή (συγκεκριμένα μέχρι να φύγει η Σελήνη από το Ζυγό το μεσημέρι) τότε θα καταφέρεις να στρέψεις και το ενδιαφέρον σου κάπου αλλού! Συγκεκριμένα στους φίλους σου και στους ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Η Σελήνη που θα περάσει στο Σκορπιό θα είναι βοηθητική σε αυτό καθώς θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα εκτός από τη δουλειά! Μια βόλτα με φίλους σου θα είναι αρκετή για να καταλάβεις τι εννοεί!

Επίλεξε να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο ή ένα μέρος αυτού με τον/τη σύντροφό σου καθώς η αλήθεια είναι πως τον/ην έχεις παραμελήσει λίγο ή πολύ! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα σε ένα σύλλογο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και τη Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού για να ασχοληθείς με πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες ξέρεις πως είναι πολυτέλεια για εσένα λόγω έλλειψης χρόνου. Βρες πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει, συνάντησε αγαπημένους σου ανθρώπους που δε βλέπεις τόσο συχνά και κάνε μια έρευνα σχετικά με ένα σεμινάριο ή μια πιστοποίηση που θέλεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα φέρει επαγγελματικά ζητήματα στο προσκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διευθέτηση τους!
 

Προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς μετά οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα έρθουν σε προτεραιότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για αισθηματικά ζητήματα το δεύτερο μισό της ημέρας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και για λίγο ακόμα η διάθεση σου δεν θα είναι και η καλύτερη καθώς απωθημένα, σκέψεις και καταστάσεις του παρελθόντος βρίσκονται στο μυαλό σου και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Η πολυπόθητη ηρεμία θα έρθει από το μεσημέρι και έπειτα καθώς η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και θα σε βοηθήσει και να χαλαρώσεις  και να βρεις την καλή σου διάθεση! Είναι πιθανό να έχεις μια πρόταση για μια συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμα και αν δεν έχεις διάθεση να ξέρεις πως οι συναντήσεις και οι επαφές με κόσμο θα σε βοηθήσουν να τη βρεις!

Προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είναι πιο ευνοϊκό για αισθηματικές επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση καθώς σε αυτές θα βρεις ενδιαφέρον και πιθανόν τον επόμενο σου σύντροφο!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!