GOSSIP

H Kate Upton κατηγορεί πασίγνωστο επιχειρηματία για σεξουαλική παρενόχληση

Είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο. Και τώρα η χυμώδης Kate Upton στρέφει τα βέλη της εναντίον γνωστού επιχειρηματία και διευθυντή διάσημου fashion brand και τον κατηγορεί δημόσια για σεξουαλική παρενόχληση και άσκηση ψυχολογικής βίας.

Η Kate Upton, το μοντέλο που διατηρεί το ρεκόρ εξώφυλλων στο περιοδικό Sports Illustrated και πρόσφατα παντρεύτηκε το διάσημο αθλητή του μπέιζμπολ Justin Verlander, μέσω social media αποκάλυψε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Συγκεκριμένα η 25χρονη Kate με ένα ποστ της κατηγορεί δημόσια τον ιδρυτή και διευθυντή της Guess, το διάσημο επιχειρηματία Paul Marciano, πως ασκεί ψυχολογική βία και παρενοχλεί σεξουαλικά τα μοντέλα με τα οποία συνεργάζεται.

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Jan 31, 2018 at 2:15pm PST


Μάλιστα η Kate όχι μόνο κατονομάζει τον Paul Marciano, αλλά αναφέρει πως δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στον συγκεκριμένο άνθρωπο να χρησιμοποιεί την εξουσία του για να παρενοχλεί γυναίκες.
Θυμίζουμε πως η Kate ήταν το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες της Guess το διάστημα 2010 - 2011.


Ο Paul Marciano δεν έχει ακόμα απαντήσει για τα όσα τον κατηγορεί η Kate, αλλά η Upton απο τη μεριά της είπε σε ρεπόρτερ του ΤΜΖ πως δεν έχει κανένα πρόβλημα σο άμεσο μέλλον να αποκαλύψει με λεπτομέρειες τα όσα η ίδια βίωσε και μάλιστα είπε "ανυπομονώ να πω την ιστορία μου", ενώ άφησε να εννοηθεί πως όσοι συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωρίζουν την ανάρμοστη συμπεριφορά του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!