ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2017

Η ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις κάποιες διαφωνίες που είχες με αγαπημένα σου πρόσωπα και να προσεγγίσεις αυτούς που θέλεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα πριν εκπνεύσει ο χρόνος προκειμένου να μην τα αφήσεις για αργότερα και αγχωθείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε δραστηριοποιεί προκειμένου να διευθετήσεις τα έσοδα και τα έξοδα του ταμείου σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πειθώ, γοητεία και ένα ακαταμάχητο λέγειν. Φρόντισε σήμερα να συναντηθείς και να συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους και είναι πιθανό να καταφέρεις και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου.

Σήμερα η αυτοπεποίθηση σου θα γίνει εμφανής και στη σχέση σου και είναι πιθανό ο/η σύντροφός σου να ξεκινήσει να ζηλεύει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να ταυτίζεται με τις αισθηματικές σου ανάγκες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και σίγουρα θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η αυτοπεποίθηση σου ίσως να περάσει και τα όρια του επιτρεπτού! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τις δεξιότητες σου με τον καλύτερο τρόπο και έτσι να κάνεις νέες γνωριμίες και να αποκτήσεις συμμάχους! Η ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις κάποιες διαφωνίες που είχες με αγαπημένα σου πρόσωπα και να προσεγγίσεις αυτούς που θέλεις! Προσοχή καθώς οι μεγάλες δόσεις αυτοπεποίθησης μπορεί να σε κάνουν να φανείς εγωκεντρικός/η.

Σήμερα το ταίρι σου θα κρέμεται από τα χείλη σου καθώς θα έχεις τον τρόπο να μη σου χαλάσει κανένα χατίρι! Αν είσαι ελεύθερος/η θα υπάρξει κάποιος/α που θα εντυπωσιαστεί από εσένα και θα βρει τρόπο να σου το δείξει. Η επιλογή είναι δική σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σου θα είναι πιο υποτονική από ότι συνήθως σήμερα εξαιτίας κάποιων φόβων και ανασφαλειών που δεν έχουν λογική βάση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί μια γενική ανησυχία με αφορμή κάτι που είδες ή κάτι που άκουσες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και να μην πανικοβάλλεσαι με υποθετικά σενάρια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τις ρεαλιστικές σου ανάγκες και να μην ανησυχείς με τις φανταστικές.

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ερωτικός/η με τον/την σύντροφό σου και μέχρι εδώ όλα καλά, όμως το θέμα είναι πως μπορεί να μην μείνεις μόνο στο ταίρι σου και εκεί θα ξεκινήσουν τα προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα ερωτική ιστορία θα ξεκινήσει δειλά-δειλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη που έχεις σήμερα είναι να δεις τους φίλους σου, να βγεις μια βόλτα μαζί τους και να ασχοληθείς με κάποιο σύλλογο όπου είσαι μέλος. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και τονίζει οτιδήποτε συλλογικό καθώς η διάθεση σου θα είναι τόσο καλή που θα τραβήξει τους φίλους σου κοντά σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και το ταλέντο σου με αποτέλεσμα να έχεις τον τρόπο να πείσεις ακόμα και τον πιο δύσπιστο για τα λεγόμενα σου! Οι νέες γνωριμίες και οι νέες συμμαχίες ευνοούνται για αυτό φρόντισε να κάνεις δημόσιες σχέσεις σήμερα!

Σήμερα θα είσαι περιζήτητος/η αν όμως δεν δώσεις την προσοχή που αναλογεί στο ταίρι σου είναι πιθανό να το κάνεις να ζηλέψει ακόμα και άθελα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα εντυπωσιάσεις κάποιον/α που θα σου γνωρίσεις ένας φίλος σου!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να δουλεύεις με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να τελειώσεις κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε καλεί να αναλάβεις δράση ώστε να καταφέρεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να επιτύχεις αυτά που θέλεις χωρίς κόπο μόνο με τον κατάλληλο τρόπο. Εκμεταλλεύσου την προσοχή που θα έχεις από τους ανωτέρους σου στη δουλειά και προώθησε τα θέματα που σε αφορούν. Είναι πιθανό να έχεις και μια επαγγελματική διάκριση που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση!
 

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σου εκφράσει πρώτο το θαυμασμό του για ένα επαγγελματικό σου βήμα και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα καταλάβεις εξαρχής αν σου ταιριάζει ή όχι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει να αναλάβεις ενεργό δράση προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις μία ξένη γλώσσα ή απλά να ξεκινήσεις το διάβασμα ενός βιβλίου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό/η στον κοινωνικό σου περίγυρο. Η γοητεία σου σε συνδυασμό με τις γνώσεις σου θα κερδίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα βρεθείς σήμερα και εσύ με τη σειρά σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Μια βόλτα με το ταίρι σου σε κάποιο χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος αφενός θα είναι κάτι ξεχωριστό και αφετέρου θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια επίδειξη των γνώσεων που έχεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σε έναν τέτοιου είδους χώρο!

 

ΖΥΓΟΣ

Μια ασήμαντη αφορμή μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τα βαθύτερα απωθημένα σου και με αναμνήσεις του παρελθόντος τις οποίες δεν έχεις καταφέρει να αφήσεις πίσω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει μία ψυχολογική αναστάτωση όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και ύστερα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ρίξεις φως σε όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να διαπιστώσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες.  Αν το καταφέρεις τότε θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις πως οι σκέψεις που σε γυρνάνε πίσω σου είναι περιττές.

Σήμερα μπορείς να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις τον/την σύντροφό σου για αυτό μην εστιάσεις σε πράγματα που δεν σου αρέσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις το πάθος να κυριαρχεί στις νέες γνωριμίες αλλά θα πρέπει να διαλέξεις μία από αυτές!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα αυτό που επιθυμείς περισσότερο είναι να μην έχεις προστριβές με κανένα ιδιαίτερα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και πιθανόν να παραμερίσεις τις ανάγκες σου με απώτερο σκοπό να πραγματοποιήσεις τις ανάγκες των άλλων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και ύστερα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω είναι ότι καλύτερο για να βγεις ωφελημένος/η από σχέσεις και συνεργασίες. Μια νέα συνεργασία, μια νέα συμφωνία και μια νέα γνωριμία θα σε ευνοήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για αυτό επεδίωξε τες!

Η ημέρα είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης καθώς θα συνειδητοποιήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα ξέρεις τι θέλεις αλλά και τον τρόπο να το αποκτήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες δουλειές και ακόμα αν εσύ τις έχεις τακτοποιήσει όλες τότε κάποιος δικός σου θα βρεθεί να σου ζητήσει μια χάρη! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φέρει δουλίτσες ενώ δεν το περιμένεις και σίγουρα αυτό δεν είναι και το καλύτερο σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα ενισχύει την ψυχολογία σου θα και σε κάνει να νιώθεις πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα. Φυσικά όχι μόνο θα τα καταφέρεις αλλά ο αέρας και η γοητεία σου θα κάνουν εντύπωση όπου και αν βρεθείς σήμερα!

Μπορεί να έχεις δουλειές σήμερα όμως αν βρεις χρόνο για τον/την σύντροφό σου σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις καθώς έχεις και συναισθηματικές ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η για κοίταξε εκεί στις δουλειές σου καθώς υπάρχει κάτι ενδιαφέρον!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα σε προτρέπει να χαλαρώσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να ασχοληθείς λίγο με εσένα που σε έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε παρακινεί να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και γιατί όχι να κάνεις μια κούρα ομορφιάς και αναζωογόνησης! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο που βρίσκονται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως θα είσαι τόσο γοητευτικός/η σήμερα που δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητος/η ακόμα και να το θέλεις!

Ο/η σύντροφός σου θα σε ερωτευτεί ξανά σήμερα καθώς ο αέρας και η γοητεία που αποπνέεις δεν θα του αφήσουν περιθώρια! Αν είσαι ελεύθερος/η οι προτάσεις για μια βόλτα θα κάνουν την παρουσία τους καθώς θα γοητεύσεις αρκετούς/ες!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν είτε με το χώρο του σπιτιού σου είτε με τα άτομα της οικογένειας σου θα σε απασχολήσουν σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις ακόμα και σε ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν εσένα και την οικογένεια σου από κοινού ώστε να μην στενοχωρήσεις κανέναν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και ύστερα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει πιο διαλλακτικό/η, πιο συζητήσιμο/η και αυτό θα είναι το πιο δυνατό σου σημείο! Επεδίωξε να λύσεις κάποια θέματα που υπάρχουν καθώς έχεις τον τρόπο να το καταφέρεις!
 

Σήμερα θα νιώσεις πως το ταίρι σου θα είναι άκρως υποστηρικτικό μαζί σου σε οτιδήποτε σε απασχολεί και αυτό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση! Αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις άνετα με μια νέα γνωριμία και τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία θα είναι το ταλέντο σου και θα είναι κρίμα να μείνεις σπίτι και να μη το "χρησιμοποιήσεις"! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου δημιουργεί την επιθυμία να συναναστραφείς με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς και να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη γοητεία σου, την αυτοπεποίθηση σου και το λέγειν σου κερδίζοντας τις εντυπώσεις αυτών που θα συναναστραφείς σήμερα! Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα μικρό δώρο σε εσένα αλλά πρόσεξε αν βγεις στα μαγαζιά καθώς μπορεί τελικά το ένα δώρο να γίνουν περισσότερα!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος που θα εκφράσει πρώτος/η το θαυμασμό του σε εσένα και θα σου φτιάξει το κέφι. Αν είσαι ελεύθερος/η βρες ένα καλό θέμα και ξεκίνησε τη συζήτηση με αυτόν/ην που σου αρέσει καθώς η επικοινωνία σου θα είναι το ταλέντο σου!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!