ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017

Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις αρκετά πλάνα σου.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η ημέρα προβλέπεται ιδιαίτερα θετική για εσένα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση και διασκέδαση! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να βγεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους σου ή τον/τη σύντροφό σου! Η γοητεία σου θα σε βοηθήσει να μην περάσεις απαρατήρητος/η και να κερδίσεις τις εντυπώσεις και η καλή σου διάθεση θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γοητεία που εκπέμπεις! Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις βρες χρόνο για μια βόλτα και μη μείνεις σπίτι!

Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ημέρα σου και αν έχεις βρει το ταίρι σου αφιέρωσε τον ελεύθερο σου χρόνο αποκλειστικά σε εσάς. Αν δεν έχεις βρει τον/ην ιδανικό/η η γοητεία σου θα κλέψει τις εντυπώσεις σήμερα δημιουργώντας ευχάριστες εκπλήξεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο εσωστρεφής σήμερα αλλά αυτό θα σε ωθήσει να προτιμήσεις να μείνεις στο σπίτι και να ασχοληθείς με κάποια εσωτερική εργασία. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να αλλάξεις τη διακόσμηση ενός χώρου στο σπίτι σου ή για να κάνεις μια αγορά που σχετίζεται με αυτό! Αν τις προηγούμενες ημέρες είχε δημιουργηθεί κάποιο θέμα που  σε είχε απομακρύνει από τους δικούς σου σήμερα θα καταφέρεις να λειάνεις τις διαφωνίες και να λύσεις οτιδήποτε έχει προκύψει!

Ετοίμασε ένα δείπνο στο σπίτι και κάλεσε τον/την σύντροφό σου να το απολαύσετε μαζί καθώς σήμερα αυτό και μόνο θα είναι αρκετό! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια συζήτηση θα σε κάνει να αισθανθείς οικεία και θα σε φέρει κοντά με κάποιον/α που ίσως δεν περιμένεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι η αιτία που θα ξεκινήσεις τα τηλέφωνα και τις συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς έχεις ανάγκη τη συζήτηση σήμερα! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες και για να πας για ψώνια! Ακόμα και κάτι μικρό να αγοράσεις για τον εαυτό σου θα σου φτιάξει τη διάθεση αρκεί να είσαι προσεκτικός/η και να μην παρασυρθείς από άσκοπες αγορές! Κράτησε νέες γνωριμίες που θα κάνεις καθώς είναι πιθανό κάποια από αυτές να σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον!

Πάρε το ταίρι σου βγείτε μια βόλτα, συναντήστε αγαπημένους σας ανθρώπους και μη μείνετε λεπτό μέσα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου μπορεί να είναι η επόμενη σου σχέση!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα αναζητήσεις τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να το καταφέρεις! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου καθώς θα διαπιστώσεις πως οπουδήποτε και αν βρεθείς σίγουρα θα τραβήξεις τα βλέμματα! Η αυτοπεποίθηση σου μπορεί να βοηθήσει έμμεσα και το ταμείο σου καθώς είναι πολύ πιθανό να επιτύχεις μια καλή οικονομική συμφωνία ή να έχεις μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ραντεβού!

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου καθώς θα σου δείξει πόσο σε θέλει! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε φλερτάρει απροκάλυπτα καθώς γοητεύεις σήμερα!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις την αυτοπεποίθηση που ταιριάζει σε ένα λιοντάρι! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και την πέραση που θα έχεις στους άλλους για να προβάλλεις τα χαρίσματα σου και τις δυνατότητες σου στους ανθρώπους που θέλεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να πραγματοποιήσεις νέες γνωριμίες, να σαγηνεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου και να συνειδητοποιήσεις πως μπορείς εύκολα να τραβήξεις τα βλέμματα! Οι νέες γνωριμίες είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται για αυτό επεδίωξε τες σήμερα!
 

Σήμερα θα μπορέσεις να καταφέρεις όχι μόνο να πείσεις το ταίρι σου για κάτι που μέχρι πρότινος δυσκολευόσουν αλλά θα το καταφέρεις και χωρίς κόπο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πλησίασε αυτόν/η που σου αρέσει καθώς θα μπορέσεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φαινομενικά θα είσαι ήρεμος/η όμως μέσα σου θα κοχλάζει ένα ηφαίστειο καθώς το μυαλό σου κατακλύζεται από σκέψεις που σου προκαλούν πάθη! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε κάνει άτακτο/η και μπορεί να σε παρασύρει σε μυστικές συναντήσεις και ραντεβού με πρόσωπα του παρελθόντος! Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να μπεις σε πειρασμό και να μην κρατήσεις χαρακτήρα! Σε κάθε περίπτωση το πάθος που θα προσεγγίσεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε σήμερα θα είναι το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά.

Ο/η σύντροφός σου θα πρέπει να σε προσέχει σήμερα καθώς θα έχεις την τάση να φλερτάρεις και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που θα είναι δύσκολο να σε καταλάβει! Αν είσαι ελεύθερος/η μην κοινοποιήσεις θέματα της προσωπικής σου ζωής αν δεν είσαι σίγουρος/η!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως όταν είσαι με παρέα πάντα περνάς καλύτερα ακόμα και αν χρειαστεί να ασχοληθείς με δουλειές! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γοητεία σου και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που θα «συμμαχήσουν» μαζί σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις νέες γνωριμίες, να πρωτοστατήσεις σε κάποιο σύλλογο ή μια ομάδα που ασχολείσαι και φυσικά να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Μέσα από το φιλικό σου περίγυρο ενδέχεται να γνωρίσεις και αυτόν/ην που θα σου κλέψει την καρδιά!

Πάρε το ταίρι σου και ασχοληθείτε με κάποιο κοινό σκοπό και αυτό θα είναι το καλύτερο αφροδισιακό για εσάς καθώς θα έρθετε ακόμα πιο κοντά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία που θα ξεκινήσει από το φιλικό σου περίγυρο μπορεί να γίνει η επόμενη σου σχέση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σου τραβήξουν την προσοχή. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα εντείνει την ανάγκη σου για επαγγελματική αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου αρκεί να χρησιμοποιήσεις το συνδυασμό του μυαλού σου με τη γοητεία σου! Αν καταφέρεις να τελειώσεις νωρίς με τις υποχρεώσεις σου κάνε μια βόλτα ή συνάντησε κάποιο φίλο/η σου για να πιεις ένα καφέ καθώς είναι και αυτές ανάγκες σου και ας τις έχεις παραμελήσει.

Μετά από μια κουραστική ημέρα επαγγελματικών υποχρεώσεων το ταίρι σου θα μπορέσει να σε ξεκουράσει αρκεί να βρεις χρόνο για εκείνο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία επαγγελματικού χαρακτήρα θα καταλήξει σε φλερτ!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καλή σου διάθεση θα είναι γεγονός σήμερα και όχι όνειρο θερινής νυκτός καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και θα σε βοηθήσει να περάσεις μια όμορφη μέρα. Είσαι ένας/μια από τους πιο ευνοημένους/ες σήμερα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη με αποτέλεσμα προκαλείς σεισμό στο πέρασμα σου και να κερδίζεις τις εντυπώσεις! Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές όψεις και την καλή σου διάθεση και κανόνισε μια βόλτα με ανθρώπους που αγαπάς προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας καθώς έχεις ανάγκη την καλή παρέα και τους ευχάριστους ανθρώπους!

Κανόνισε μια μίνι- απόδραση με το ταίρι σου καθώς είναι αυτό που έχετε μεγαλύτερη ανάγκη! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και θα σου δείξει αμέσως τις προθέσεις της!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα προετοιμάσει το έδαφος προκειμένου να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Ιδιαίτερα βοηθητική θα είναι και η όψη τριγώνου που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη. Το πάθος σου, ο μαγνητισμός σου και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κάθε τι που σε αφορά σήμερα δεν θα αφήσουν περιθώρια να αποτύχεις και να μην καταφέρεις αυτό που θέλεις. Εστίασε ιδιαίτερα σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα καθώς θα είναι οι τομείς που θα έχεις τη μεγαλύτερη εύνοια! 

Σήμερα ο ερωτισμός σου και η λίμπιντο σου θα αυξηθούν επικίνδυνα και το ταίρι σου θα βρεθεί σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου το πάθος θα σε φέρει κοντά με αυτόν/ην που θέλεις αλλά αν θέλεις να έχει και διάρκεια θα πρέπει να οργανώσεις τις κινήσεις σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με τους αγαπημένους σου άλλους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να έρθεις κοντά με τους συνεργάτες σου και φυσικά το/η σύντροφο σου! Είναι πολύ πιθανό να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διευρύνεις τον κύκλο σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να αναθερμάνεις σχέσεις που είχαν παγώσει το προηγούμενο διάστημα. Σήμερα θα μπορέσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!

Ο/η σύντροφος σου θα έχει την αμέριστη προσοχή σου σήμερα αλλά τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία και δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος/η! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα ή πολύ πρόσφατη γνωριμία πιθανό να γίνει η επόμενη σου σχέση!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η δουλειά σου θα είναι η σημαντικότερη υποχρέωση σου σήμερα καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις τις εργασιακές σου εκκρεμότητες προκειμένου να ηρεμήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο  Λέοντα  και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να αναγνωριστεί κάθε προσπάθεια που κάνεις και αφορά κάποια εργασιακά θέματα.  Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις τη δουλειά με το φλερτ καθώς θα διαπιστώσεις πως κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων σου θα έχεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες! 

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου ακόμα και αν η ημέρα σου ήταν κουραστική καθώς χρειάζεσαι δόσεις έρωτα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή ακόμα και μέσα στη δουλειά σου για αυτό ρίξε κάτι καλό πάνω σου!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!