GOOD LIFE

To μεγαλύτερο Starbucks του κόσμου μόλις άνοιξε τις πόρτες του [εικόνες]

Η γνωστή παγκόσμια αλυσίδα καταστημάτων καφέ, μόλις παρουσίασε το μεγαλύτερο Starbucks κατάστημα του κόσμου, το οποίο μόλις έκανε εγκαίνια που αλλού; Μα φυσικά στη Κίνα.

Συγκεκριμένα το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στη Σανγκάη και είναι δύο φορές μεγαλύτερο από το κατάστημα Starbucks που υπάρχει στο Σηάτλ των ΗΠΑ που μέχρι σήμερα ήταν το μεγαλύτερο στο κόσμο.


Το νέο κατάστημα εκτείνεται σε ένα τεράστιο κτίριο 2787 τετραγωνικών μέτρων! Εκεί έχει τοποθετηθεί μια τεράστια, χάλκινη μηχανή καβουρδίσματος καφέ, όπου καθημερινά θα καβουρδίζονται κόκκοι καφέ από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ μέσω ενός ειδικού app, οι πελάτες θα μπορούν να μαθαίνουν από πού προέρχεται ο καφές που θα αγοράζουν.

Παράλληλα, επειδή στη Κίνα το τσάι παραμένει πιο δημοφιλές ρόφημα σε σύγκριση με τον καφέ(ο οποίος όμως διαρκώς κερδίζει έδαφος) το κατάστημα διαθέτει και τεράστια συλλογή με είδη και ποικιλίες τσαγιού και ειδικό πάγκο, ενώ στο χώρο λειτουργεί και φούρνος.


Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε πως ευελπιστούν το νέο κατάστημα να γίνει τουριστική ατραξιόν στη πολυπληθέστεη πόλη της Κίνας.


Πάντως όπως αναφέρει το CNN, το εν λόγω κατάστημα θα διατηρήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου Starbucks στον κόσμο μόνο για 2 χρόνια, αφού το 2019 ανοίγει τις πόρτες του ένα κατάστημα Starbucks 4000 τετραγωνικών μέτρων (!) στο Σικάγο των ΗΠΑ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!