ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της νέας χρονιάς: Ετήσιες αναλυτικές προβλέψεις για το 2018

Διαβάστε, αναλυτικά, πως θα πάει η χρονιά για κάθε ζώδιο σε όλους τους τομείς της ζωής.

Το e-zwdia με εγκυρότητα και υπευθυνότητα υπογράφει το Ετήσιο Ωροσκόπιογια το ζώδιό σου.  Η αστρολογική ομάδα μελέτησε όλες τις αστρολογικές όψεις της χρονιάς και ετοίμασε την δική σου προσωπική πρόβλεψη για όλο το 2018.

ΚΡΙΟΣ

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου): Δεν φοβάστε να επιβληθείτε και να ασκήσετε την εξουσία σας στην εργασία σας, χωρίς να υπολογίζετε το τίμημα. Ο ελεγκτικός Πλούτωνας κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και ενεργείτε δικτατορικά και απερίσκεπτα, για να μην αναφέρουμε με κακεντρέχεια πάνω στον πανικό σας να εξουσιάσετε τους άλλους. Μπορεί εσείς να μην καταλαβαίνετε καν το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, αλλά θα μπορούσαν να σας θεωρήσουν πολύ αυταρχικούς και κακεντρεχείς ή ακόμα και ότι επιδιώκετε να έχετε την ηγεσία εις βάρος όλων των άλλων. Αξίζει να αναρωτηθείτε: Μήπως πατάτε πάνω σε κάποιους  ανθρώπους για να φτάσετε στο στόχο σας; Ελέγξτε τον εαυτό σας, εάν ενεργείτε με εγωιστικό και αδίστακτο τρόπο. Μη νομίζετε ότι οι άνθρωποι δεν παρατηρούν ή δεν θυμούνται, γιατί το κάνουν. Βεβαιωθείτε ότι η εξουσία σας ενδυναμώνει τους άλλους και δεν καταπατεί τα δικαιώματά τους.

 

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Θα είναι δύσκολο να συγκεράσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές των άλλων, να επιτύχετε την πολυπόθητη ισορροπία στις σχέσεις σας, όχι όταν θέλετε να περάσει το δικό σας. Ο Ουρανός θα είναι στον Κριό μέχρι τις 18 Μαΐου και ανακατεύει τα πράγματα εξαιτίας της υπεροψίας, του εγωισμού και της βιασύνης σας. Γίνεστε αδυσώπητα ειλικρινείς και επιταχύνετε τις κινήσεις σας χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες των ενεργειών σας. Η επιδίωξή σας να ζήσετε τη ζωή με ανεξαρτησία και ελευθερία θα μπορούσε να καταπατήσει τα δικαιώματα κάποιου άλλου. Φροντίστε λοιπόν να μην είστε καυστικοί στα λόγια σας και εγωκεντρικοί, ο ναρκισσισμός δεν σημαίνει και εξουσία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ανάγκη σας να πείτε την αλήθεια μπορεί να εμπνεύσει τις μάζες. Απλά βεβαιωθείτε ότι μιλάτε με τη «φωνή του λαού» και όχι με τη «φωνή του Κριού». Συνεχίστε λοιπόν την επανάστασή σας αλλά μόνο για μια άξια αιτία!

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Σκέφτεστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, προσπαθείτε να βρείτε την πορεία σας στην καριέρα σας και τη ζωή καθώς ο σοβαρός Κρόνος κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ίσως να νιώσετε ότι δεν έχετε προσωπική ζωή εξαιτίας των σκληρών επαγγελματικών προσπαθειών σας, θέλετε τις επευφημίες και τα μεγαλεία, αλλά θα πρέπει να αγωνιστείτε με όλη σας τη δύναμη. Για να κερδίσετε αυτό το τρόπαιο, να πάρετε μια αύξηση στην εργασία σας ή να καταλάβετε αυτή την ηγετική θέση, απαιτείται έντονη προσπάθεια. Θα έχετε το κίνητρο να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή να αποκτήσετε μια καλή κοινωνική θέση, αλλά δουλεύοντας λίγο πιο σκληρά. Αν δουλέψετε επιπλέον ώρες και εφαρμόσετε μια στρατηγική, θα φτάσετε στα ύψη στη σταδιοδρομία σας και θα επιβραβευτείτε τελικά. Φροντίστε επίσης αυτό που θα δημιουργήσετε να είναι δομημένο σε στέρεες βάσεις για να έχετε μια διαρκή επιτυχία.

 

Ίσως ακόμη η διάθεσή σας να είναι βαριά,  ειδικά γύρω από ένα οικονομικό ή εργασιακό ζήτημα. Αντί να σκέπτεστε: «Ποτέ δεν θα πάρω αυτή την προώθηση που θέλω» ή «δεν θα έχω ποτέ την ασφάλεια που θέλω», χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να μιλήσετε με ένα αξιόπιστο και έμπειρο άτομο και να πάρετε υγιείς συμβουλές. Αν δημιουργηθεί πίεση από ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο στην εργασία σας, η υποστήριξη πιο έμπειρων συναδέλφων σας μπορεί να σας βοηθήσει. Οτιδήποτε κι αν συμβεί, μην κόβετε τις γέφυρες ή αγνοήσετε ένα πιεστικό ζήτημα. Αυτό θα προκαλέσει μόνο πρόβλημα. Συμβουλή: Ο μεγάλος δάσκαλος σας επισημαίνει να μην υψώσετε το ανάστημά σας ακόμα κι αν νιώσετε καταπιεσμένοι στην εργασία σας. 

 

Επιρροή Δία: Θεραπεύετε τις πληγές της ψυχής σας, νιώθετε ότι πλέον μπορείτε να ξεπεράσετε μια προδοσία ή μια απώλεια καθώς ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και του πάθους. Η ικανότητά σας να μαγνητίσετε το αντίθετο φύλο είναι ακαταμάχητη, βρίσκετε τρόπους να έχετε οικονομική ασφάλεια και να αποταμιεύσετε περισσότερα χρήματα. Γίνεστε περισσότερο αισθησιακοί και ρομαντικοί, και μπορείτε να έχετε στο πλάι σας αυτόν/ην που θέλετε, αν λάβετε υπόψη σας τις παρακάτω συμβουλές του Πέρση ποιητή Τζελαλεντίν Ρουμί: «Το καθήκον σας δεν είναι να αναζητήσετε την αγάπη, αλλά να βρείτε όλα τα εμπόδια που κωλύουν την αγάπη».

 

Μετά τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα επισκεφθεί τον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας και μπορεί να αποφασίσετε να πάτε στο εξωτερικό για μια απόδραση ή να μάθετε μια νέα γνώση ή να έρθετε σε επαφή με ξένους πολιτισμούς και άλλες θρησκείες. Ίσως ακόμα κάνετε μια επαναστατική διαδήλωση για να μεταδώσετε μια μεγάλη ιδέα σας! Μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων, κάτι που μιλάει στην ψυχή σας και σας μεταφέρει τη γνώση ότι όλοι είμαστε με κάποιο τρόπο συνδεδεμένοι σε αυτή τη ζωή. Παίρνετε το ρίσκο για τα μεγάλα όνειρά σας, κάνετε μεγάλα κερδοσκοπικά άλματα που στέφονται με επιτυχία.

 

Επιρροή Εκλείψεων: Είναι υπέροχο να θέλετε να δώσετε στους αγαπημένους σας αλλά χωρίς νοσηρές εξαρτήσεις, έτσι, απλά κάντε μια αλλαγή αντί να κόψετε τον ομφάλιο λώρο. Στις 13 Ιουλίου, η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ζητά να φροντίσετε τους αγαπημένους σας αλλά χωρίς να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας κρούει το συναγερμό να δώσετε ένα τέλος στο παρελθόν, αν θέλετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να αισθάνεστε συναισθηματικά αναστατωμένοι εξαιτίας ορισμένων αλλαγών στην προσωπική σας ζωή ή απλά σκεπτόμενοι τις αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας. Το σίγουρο όμως είναι ότι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο που σας φέρνει πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάτε.

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Όντας μέλος μιας ομάδας έχει τα πλεονεκτήματά του αλλά και τα μειονεκτήματά του. Αρχικά, μπορεί να σας κολακεύσει ότι όλοι σας θέλουν στην παρέα τους. Τελικά όμως, ίσως να ενοχληθείτε ή να δυσανασχετήσετε όταν διαπιστώσετε ότι κάποια από αυτά τα άτομα είναι ανειλικρινή, κι αυτό γιατί ο κυβερνήτης σας, ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Ο εθελοντισμός, η οργάνωση ενός φιλανθρωπικού ταμείου ή η προεδρία ενός συλλογικού έργου στην εταιρεία σας μπορεί να προβάλει το όνομά σας, αλλά θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε πίεση και πολλά νεύρα. Ναι, είστε ηγέτες και δυνατοί αγωνιστές, αλλά μη θεωρήσετε ότι τώρα η συμφωνία σε μια ομάδα θα είναι εύκολη, εκτός κι αν θέλετε τα μεγαλεία με οποιοδήποτε τίμημα.

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Απομακρύνετε από την ψυχή σας τα σκληρά συναισθήματά σας και τους βαθύτατους φόβους σας, είναι το αίτημα της ανάδρομης Αφροδίτης στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Η κακεντρέχεια και η μνησικακία δεν εξυπηρετούν την αγάπη, οι πληγές της ψυχής σας θα επουλωθούν μόνο αν είστε διατεθειμένοι να δείτε σε βάθος και να διερευνήσετε τις απόψεις και τις επιθυμίες του άλλου ατόμου. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και τις βαθύτερες πληγές σας, αυτός ο πόνος προσπαθεί να σας διδάξει κάτι. Μην κρίνετε, αλλά ακούστε. Έχετε τη δύναμη και τις αντοχές να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος που παρεμποδίζουν την αγάπη, επιτρέποντας στην ψυχή σας να θεραπευτεί από μια παλιά προδοσία και να προχωρήσει μπροστά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Η συνήθης ήρεμη φύση σας και η υπομονή σας δίνουν τη θέση τους σε συναισθηματικές διακυμάνσεις που προκαλούν αναταραχές στις προσωπικές σχέσεις σας καθώς ο επαναστατικός Ουρανός ξεκινά από τις 18 Μαΐου την πορεία του στο ζώδιό σας. Το χρήμα και η ασφάλεια δεν είναι αστεία υπόθεση για σας. Ίσως
να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές στην οικονομική σας κατάσταση και δεν έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τα έξοδά σας. Απρόβλεπτες δαπάνες θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τον δημοσιονομικό προγραμματισμό σας. Ή ίσως απλά ξοδεύετε περισσότερα, απολαμβάνοντας κάθε πολυτέλεια και κάνοντας φιγούρα, νομίζοντας ότι μπορείτε να καλύψετε αυτές τις δαπάνες. Ίσως η απρόβλεπτη συμπεριφορά, η δική σας ή ενός προσφιλούς σας προσώπου, κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη, μόνο που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό παρά μόνο να βρείτε διέξοδο στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο; Νιώθετε να περπατάτε σε ένα σκοτεινό δρόμο, δεν έχετε ενέργεια και ζωντάνια για ζωή καθώς ο Κρόνος στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας ρίχνει τη σκιά του στα μεγαλεπήβολα οράματά σας, τη ζωντάνια και τις ελπίδες σας. Ίσως να σκέφτεστε ότι έχει έρθει «το τέλος» για ένα όνειρό σας που αφορά ένα συγκεκριμένο έργο ή αίτημα κι αυτό σας δημιουργεί απαισιοδοξία και λύπη. Τα πράγματα δεν είναι, και το επαναλαμβάνουμε, τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Είναι επειδή η διάθεσή σας είναι βαριά και εστιάζεστε στους περιορισμούς και τα εμπόδια.

 

Αντί να γίνεστε καταθλιπτικοί και απεγνωσμένοι, μιλήστε σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε μέσα από τα εμπόδια ομαλά και μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεσή σας. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με γνώμονα τη λογική και την υπευθυνότητα. Η αρνητική σκέψη και η αποφυγή των προβλημάτων δεν θα σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Εάν δεν ξέρετε πώς να υλοποιήσετε ένα μεγάλο όνειρό σας, παραδεχτείτε το. Αντίθετα, δεν θα πρέπει να πάρετε ανόητα ή επικίνδυνα ρίσκα, νομίζοντας ότι θα τα καταφέρετε. Ίσως ακόμα κάποιοι σας θεωρήσουν υπερβολικά δογματικούς και αυταρχικούς, χωρίς ευαισθησία και συναισθήματα.

 

Επιρροή Δία: Νέοι κοινωνικοί και επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται για σας καθώς μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και θα μπορούσε να σας προτρέψει να κάνετε τη σχέση σας επίσημη ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με έναν φίλο ή συνεργάτη. Αυτή η συνεργατικότητα που έχετε θα μπορούσε να σας κάνει όχι μόνο χαρούμενους αλλά και να σας φέρει οικονομικά κέρδη. Ή, ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο θα μπορούσε να σας προσφέρει μια απίστευτη ευκαιρία, ίσως μια καταλυτική για τη ζωή σας ερωτική γνωριμία ή ένα ταξίδι για εργασία ή ακόμα και μια μετεγκατάσταση κάπου στο εξωτερικό.

 

Μετά τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων, και ίσως βρείτε τρόπους για να έχετε κέρδη από παθητικό εισόδημα, ίσως μέσω δικαιωμάτων ή ακινήτων. Ίσως κάνετε μια στενή ερωτική σχέση ή επιχειρηματική συνεργασία ή ξαφνικά βλέπετε ότι δεν αξίζει να αναλώνεστε με μια παρελθούσα κακεντρέχεια και νιώθετε έτοιμοι να θεραπευτείτε από την οργή και το θυμό. Γιορτάζετε τη συναισθηματική και ψυχική σας αναγέννηση, έχετε την ευελιξία να προσπεράσετε μια προδοσία ή μια απώλεια που σας στερούσε την χαρά κα τον ενθουσιασμό.

 

Επιρροή Εκλείψεων: Σκέφτεστε καιρό να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με την οικογένειά σας ή να εγκαταλείψετε το σπίτι σας ή την πόλη σας; Στις 31 Ιανουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα πράγματα στο μέτωπο του σπιτιού σας. Εάν σκέφτεστε καιρό να φύγετε, το φεγγάρι μπορεί να σας αποκαλύψει το σπίτι των ονείρων σας. Μπορεί ακόμα να συμφωνήσετε με κάποιον να ζήσετε μαζί κάτω από την ίδια στέγη ή απλά νιώσετε να χτυπά το βιολογικό σας ρολόι και θέλετε πάση θυσία να κάνετε οικογένεια. Ή ίσως απλά κάνετε μια ριζική αλλαγή στη διαρρύθμιση του σπιτιού  σας για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας.

 

Η Ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, θα μπορούσε να σας παρακινήσει να κάνετε το μεγάλο βήμα προς μια νέα ηγετική θέση στην καριέρα σας ή να γιορτάσετε τη νίκη ενός ομαδικού έργου. Εφαρμόζετε αποτελεσματικά την τεχνογνωσία σας, είτε στην οργάνωση ή τη διαχείριση ενός έργου ή σχεδιασμού. Αν έχετε μια νέα επαγγελματική πρόταση ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο, μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα. Και αν έχετε πέσει στην παγίδα των επαγγελματικών υποχρεώσεων και των ευθυνών, ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε.

 

Ένα ομαδικό έργο θα μπορούσε να πάρει μια ώθηση ή προχωράτε σε μια νέα θέση στην εργασία σας καθώς στις 27 Ιουλίου, η Σεληνιακή έκλειψη σαρώνει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Η Σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει όταν έχουμε πανσέληνο, καθώς η Γη βρίσκεται μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης, ρίχνοντας μια σκιά. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη δική μας σκιώδη φύση ή βλέπουμε τη σκοτεινή πλευρά των άλλων. Οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορούν να προκαλέσουν ένα ξαφνικό τέλος ή να ωθήσουν τα γεγονότα σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση από ό, τι είχε προγραμματιστεί. Δεδομένου ότι αυτή η έκλειψη έχει επίδραση στον τομέα της καριέρας σας, ένα βασικό άτομο ή ηγετικό στέλεχος θα μπορούσε ξαφνικά να αναχωρήσει, χωρίς προειδοποίηση (κι αν αυτό το άτομο ήταν το «μαύρο πρόβατο», μπορείτε να ευχαριστήσετε την έκλειψη για τη χείρα βοηθείας που σας δίνει).

 

Πότε ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκατε με τη μητέρα σας ή τα αδέλφια σας για να συζητήσετε μαζί; Στις 11 Αυγούστου, η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, στέλνει τη ζωογόνο ενέργειά της στις σχέσεις σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Σας δίνεται η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας, να επιλύσετε παλιά οικογενειακά ζητήματα, συζητώντας πρόσωπο με πρόσωπο. Ίσως ακόμα βάλετε σε τάξη εκκρεμή ζητήματα ακινήτων και νιώθετε σταθερότητα και ασφάλεια στο δικό σας σπίτι. Θα μπορούσατε να επενδύσετε σε ένα ακίνητο ή ίσως αγοράσετε ή πωλήσετε ακίνητη περιουσία.

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την καριέρα σας; Έχει εξελικτικές προοπτικές; Σε αυτά τα ερωτήματα καλείστε να απαντήσετε με ειλικρίνεια καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Μπορεί να ξεκινήσετε να σκέφτεστε μια στρατηγική αποχώρηση ή ίσως ακόμη αποφασίσετε ξαφνικά να φύγετε από μια αδιέξοδη  εργασία που σας αποστραγγίζει συναισθηματικά, δεν σας δίνει κίνητρα εξέλιξης και καθόλου ικανοποίηση. Εξετάστε τι χάσατε και τι κερδίσατε όλες αυτές τις επιπλέον ώρες που εργαστήκατε ή τις φορές που δαγκώσατε τη γλώσσα σας πριν μιλήσετε στο αφεντικό σας ή σε ένα δύστροπο πελάτη. Ή αντίθετα μπορεί τελικά να καταφέρετε να συνδυάσετε τα επαγγελματικά καθήκοντά σας με τη διασκέδαση, αν έχετε την πολυτέλεια να εργάζεστε εξ αποστάσεως. Με ένα ισχυρό σήμα WiFi, ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να δουλέψετε στην παραλία ή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο;

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και κλονίζει προσωρινά την αρμονία των οικείων σχέσεών σας, καθιστώντας τους ανθρώπους γύρω σας υπερβολικά επικεντρωμένους στις δικές τους επιθυμίες ή τυφλωμένους στη δική τους εγωιστική συμπεριφορά. Ο πλανήτης της αγάπης σας συμβουλεύει να μην παντρευτείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ούτε και να πιστέψετε σε όρκους αιώνιας αγάπης. Μπορεί να αποφασίσετε να θέσετε κάποια χρονικά όρια με τον αγαπημένο σας ή απλά κάνετε ένα διάλλειμα για να επανεκτιμήσετε μια σχέση ή συνεργασία. Ή ίσως πατήσετε τα φρένα στην αναζήτηση ενός νέου ερωτικού συντρόφου, δεν κάνετε καμία προσπάθεια, ακόμα κι αν επιθυμείτε με πάθος κάποιον/α.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Είστε έτοιμοι να δείτε την πραγματικότητα στην καριέρα σας; Οι επαγγελματικές προσπάθειές σας αναγνωρίζονται ή όχι; Ο πλανήτης της φαντασίας και των ψευδαισθήσεων, ο Ποσειδώνας, κινείται στο δέκατο οίκο σας, τον τομέα της σταδιοδρομίας σας, και μπορεί να νιώσετε απογοήτευση και δυσαρέσκεια, ακόμα κι αν έχετε προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα στην καριέρα σας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν έχετε την επιβεβαίωση και τους επαίνους που αξίζετε ή ακόμα ότι η εργασία σας δεν αξίζει την προσπάθειά σας! Απεικονίστε ένα πραγματικά σαφές όραμα για το τι θέλετε από την εργασία σας και προσέξτε τους ανέντιμους ανθρώπους που θέλουν να κλέψουν τη δόξα σας. Από τη θετική πλευρά, ο Ποσειδώνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός αν ασχολείστε με τις τέχνες, δεδομένου ότι κυβερνά τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Ενισχύονται η φαντασία σας και η έμπνευσή σας!

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Να είστε προσεκτικοί στις συνεργατικές σχέσεις σας και με τον αγαπημένο σας, ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται κοινά οικονομικά, καθώς ο Κρόνος κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της αποταμίευσης. Η συνήθης αισιόδοξη και ζωντανή φύση σας γίνεται κάπως επιθετική και αυταρχική, δημιουργούνται τεταμένες καταστάσεις όταν πρόκειται να υπερασπίσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα. Μη βιαστείτε και ακολουθήστε ένα συντηρητικό τρόπο δράσης, ειδικά όταν πρόκειται για κοινά οικονομικά ή επενδύσεις. Ακόμα κι αν υπάρχει ένα υπέροχο φιλικό κλίμα, μια απλή χειραψία δεν είναι και ο πιο φερέγγυος τρόπος για να διασφαλίσετε τα χρήματά σας.

 

Αν πρόκειται να κάνετε μια συνεργασία επίσημη ή να υπογράψετε νομικά έγγραφα, συμβουλευτείτε έναν εμπειρογνώμονα, αυτό θα σας βοηθήσει να θέσετε γερά θεμέλια και να διαπιστώσετε αν η άλλη πλευρά έχει ηθική ακεραιότητα. Ή μια δημοσιονομική προσφορά σας δημιουργεί κάποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες. Ίσως ακόμα κάποιες έκτακτες δαπάνες στερήσουν ένα μέρος των αποταμιεύσεων σας. Μη βλέπετε τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων, υπάρχει και η φωτεινή. Αυτό θα σας κάνει να γίνετε πιο έξυπνοι και εφευρετικοί στο να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος. Θυμηθείτε: Η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης.

 

Επιρροή Δία: Γίνεστε ιδιαίτερα οργανωτικοί και αποδοτικοί στην εργασία σας καθώς μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ο τυχερός Δίας θα βρίσκεται στον εργατικό έκτο οίκο σας, βοηθώντας σας να βρείτε νέους, πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να έχετε περισσότερη παραγωγικότητα στην εργασία σας ή την επιχείρησή σας. Ίσως έχετε κάποια βοήθεια, προσλαμβάνοντας έμπειρους και μορφωμένους ανθρώπους που ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος σηματοδοτεί το περιβάλλον, μπορεί να γίνετε ο ηγέτης σε μια οικολογική προσπάθεια ή μπορεί να προσφέρετε υπηρεσία, είτε μέσω του εθελοντισμού, είτε μέσω μιας πρωτοβουλίας που αφορά την κοινωνική πρόνοια. Όσο πιο οργανωμένοι είστε, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχετε για να εξυπηρετήσετε τους άλλους.

 

Αν η αγάπη ή η δουλειά των ονείρων σας βρίσκονταν, ας πούμε κάπου στο Παρίσι,  πόσο είστε ανοιχτοί σε αυτό; Με τον Δία να επισκέπτεται μετά τις 8 Νοεμβρίου τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αξίζει να ρισκάρετε και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Ακόμη και αν αυτός/ή που αγαπάτε ή μια νέα θέση εργασίας βρίσκονται σε άλλη πόλη, αυτό θα σας ανοίξει τα μάτια, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πόσο επιθυμητοί είστε από το αντικείμενο του πόθου σας ή βοηθώντας σας να λάβετε μια τιμητική επαγγελματική θέση ή αύξηση ή μια αξιόλογη προώθηση. Με τον τυχερό Δία, μάλλον δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε!

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Αν βγάλετε τα όπλα για να υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις σας, προσέξτε καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, πράγμα το οποίο σας κάνει ριψοκίνδυνους και τολμηρούς σε σημείο να μη μπορείτε να υπολογίσετε τις συνέπειες. Γίνεστε δογματικοί και καυστικοί στα λόγια σας, προκαλώντας τους γύρω σας να σας επιτεθούν. Σταματήστε να επεκτείνεστε και να διεκδικείτε με κάπως αυταρχικό και δικτατορικό τρόπο την ελευθερία σας ή να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι και να βλέπετε τα πάντα φωτεινά. Είστε τυχεροί και συχνά μπορείτε και ξεφεύγετε από τις κακοτοπιές, αλλά κανείς δεν είναι εντελώς αήττητος, οπότε προσέχετε τους κινδύνους που ελλοχεύουν με την επέκταση ή μια ευκαιρία που ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Η αισθητική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον αναλυτικό και επικριτικό έκτο οίκο σας, κάνοντάς σας άσκοπα σκληρούς με τον εαυτό σας. Τα ελαττώματά σας θα σας φαίνονται μεγεθυμένα ή κοιτάζοντας στον καθρέφτη σας μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η δίαιτα που ξεκινήσατε δεν έχει δουλέψει. Αντί να καταδικάζετε τον εαυτό σας, χαλαρώστε. Εάν είστε πολύ αυστηροί με ένα διαιτητικό πρόγραμμα, μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε διατροφικές ατασθαλίες. Λοιπόν, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αν φάτε κάτι παραπάνω, οπότε μην αρνηθείτε την ευχαρίστηση που θέλετε. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, ίσως να κάνετε κάτι «ριζοσπαστικό» και να σταματήσετε να τρώτε υγιεινά ή να ασκείστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου): Αναζητάτε μια βαθιά συναισθηματική προσέγγιση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τη συντροφικότητα και τη δέσμευση με το πρόσωπο που λατρεύετε καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Νιώθετε βαριά πάνω από το κεφάλι σας την εξουσία και την ένταση της επιρροής αυτού του δυναμικού πλανήτη, με αποτέλεσμα να μη νιώθετε άνετα με τους οικείους σας, ακόμα κι όταν βρίσκεστε μόνοι με τον εαυτό σας! Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ρίχνει σκιές στην ψυχή σας, ίσως παλεύετε με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας για ζητήματα κοινών οικονομικών ή κληρονομικά. Ευτυχώς, θα έχετε όλο το χρόνο για να αξιολογήσετε τι λειτουργεί και τι όχι στις σχέσεις σας. Γνωρίζετε κατά βάθος ότι το τίμημα είναι ακριβό αν επιλέξετε να μείνετε με κάποιον/α που σας υποτιμά, σας χειραγωγεί και δεν υπολογίζει τις ανάγκες σας. Αλλά η διατήρηση μιας σχέσης όπου συνυπάρχουν η ζήλεια, οι εμμονές και οι ακρότητες δεν είναι και η σωστή επιλογή, οπότε υπολογίστε προσεκτικά τα πάντα πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση.

 

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Αν γίνετε ο δικτάτορας στην εργασία σας, το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι ρόδινο. Δεδομένου ότι ο Ουρανός θα βρίσκεται μέχρι τις 18 Μαΐου στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, γίνεστε ο ατρόμητος πολεμιστής μέσα στο χώρο της εργασίας σας και θα μπορούσατε να συγκρουστείτε με έναν πελάτη, το αφεντικό σας ή με την εξουσία. Εμπλέκεστε σε καυγάδες, ίσως απλά ξεκινήσετε τον δικό σας προσωπικό πόλεμο, επομένως περιορίστε τον αυταρχισμό και τον εγωισμό σας αν δεν θέλετε να σας βγάλει σε μια καταστρεπτική διαδρομή. Δεν έχετε καθόλου υπομονή με την ανειλικρίνεια των άλλων στο γραφείο σας, ίσως ακόμα καταπατήσετε το πρωτόκολλο και τους κανόνες. Θα μπορούσατε ακόμη να αισθάνεστε περιορισμένοι από την ιεραρχία ή νιώθετε να πνίγεστε από την ατελείωτη γραφειοκρατία. Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τα πράγματα στην εργασία σας, και δεν θέλετε κανείς να σας κρατήσει πίσω!

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Όλων των ειδών οι σχέσεις σας, ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές,  γίνονται πιο σοβαρές καθώς ο Κρόνος πραγματοποιεί την επίσκεψή του στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως νιώσετε έντονη μοναξιά ή ακόμα και μια εσωτερική ένταση βρισκόμενοι κοντά στους ανθρώπους. Αυτή η κοσμική επιρροή μπορεί ακόμη και να σας οδηγήσει προς την απαισιοδοξία, ή ακόμα χειρότερα, στην κατάθλιψη. Αν νιώθετε το δρόμο της ζωής σας σκοτεινό, μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν σκιά στη ζωή σας. Θέστε κάποια όρια, είτε με τον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας, και μην αφήσετε τις σκέψεις σας να σας ταξιδέψουν σε ένα ζοφερό τοπίο.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά αυτήν την ενέργεια, αντιμετωπίζοντας τα αρνητικά ζητήματα με ορθολογισμό και υπευθυνότητα. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της ωριμότητας και θέλει να αντιμετωπίζουμε ψυχρά τα γεγονότα και με έναν ορθολογιστικό τρόπο. Αντί να απομονώνεστε, ζητήστε βοήθεια από ένα οικείο και έμπιστο προς εσάς πρόσωπο. Ή, κάντε κάτι που θα σας ενθουσιάσει και θα μπορέσει να πάρει μακριά αυτές τις μαύρες σκέψεις σας. Αντιμετωπίστε τα γεγονότα που έρχονται με λογική, ζητήστε υποστήριξη και σκεφτείτε αν οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί. Με αυτόν τον τρόπο, η απαισιοδοξία δεν θα σας χτυπήσει.

 

Επιρροή Δία: Πατάτε τέρμα το γκάζι και αφήνεστε στον έρωτα, τη διασκέδαση, τη ζωή καθώς μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα ζήσετε τα καλύτερα στην αγάπη και τη ζωή. Ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, και σας προσφέρει πάθος, άφθονη δημιουργικότητα, ειλικρινή τρόπο έκφρασης. Αυτή είναι η ώρα σας για να φυτέψετε τους σπόρους μιας νέας παθιασμένης αγάπης, να πάρετε ρίσκα για τα μεγάλα οράματά σας. Μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, θα βρίσκεστε στην αγκαλιά κάποιου/ας που ξέρει πως να εμποτίσει την ψυχή σας με ενθουσιασμό και περιπέτεια. Μια μεγάλη αγάπη είναι γραμμένη στους ουρανούς!

 

Με τον ευοίωνο Δία στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, μετά τις 8 Νοεμβρίου, έχετε την υποστήριξη να εξομαλύνετε την καθημερινή σας ζωή και να αφήσετε όλες τις ανθυγιεινές σας συνήθειες. Με άλλα λόγια, εστιάζεστε πραγματικά στο πως θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία και χαρά στη ζωή (όχι κάτι που το κάνετε συνήθως). Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να τρώτε πιο υγιεινά και να ασχοληθείτε με το γυμναστήριο, κάτι που σας δημιουργεί ένα αισιόδοξο και θετικό τρόπο ζωής. Ο Δίας εδώ, μπορεί να σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ολιστικές θεραπείες ή να βρείτε τρόπους να μειώσετε το στρες πριν ξεκινήσει!

 

Επιρροή Εκλείψεων: Χρειάζεται να χαμογελάτε περισσότερο (και το χαμόγελο να είναι αντιληπτό στα μάτια σας) για να πάρετε αυτό που θέλετε. Στις 13 Ιουλίου, η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας δημιουργεί μια βαθιά εσωτερική αλλαγή η οποία γίνεται φανερή και στους οικείους σας. Αν φοβόσασταν τους γύρω σας ή ενεργούσατε εκφοβιστικά ή επιθετικά, ακόμα κι αν δεν το νιώθατε, βεβαιωθείτε ότι μεταφέρετε το μήνυμα που θέλετε. Μελετήστε σε βάθος τον εαυτό σας, κοιτάξτε στον καθρέφτη σας για να δείτε πώς εκλαμβάνουν οι άλλοι τα συναισθήματα και τα λόγια σας κι αν είστε ο αληθινός εαυτός σας. Ξέρουμε ότι ακούγεται αστείο, αλλά η πρώτη εντύπωση που κάνετε στους άλλους είναι πολύ σημαντική και δεν χρειάζεστε τις αρνητικές απόψεις των ανθρώπων.

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Θέλετε να βάλετε σε τάξη προηγούμενες οικονομικές εκκρεμότητες; Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των αποταμιεύσεων και των επενδύσεων, και σας βοηθά να διευθετήσετε παλιά οικονομικά ζητήματα. Επίσης, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε ένα οικονομικό πλάνο για να εξοφλήσετε ένα παλιό χρέος ή να πληρώσετε φόρους ή να σχεδιάσετε μια διαθήκη ή να συνταξιοδοτηθείτε. Να είστε όμως προσεκτικοί στη λήψη δανείων ή οποιωνδήποτε άλλων απρόβλεπτων εξόδων που μπορούν να μειώσουν τις αποταμιεύσεις σας. Εάν προσπαθείτε να πουλήσετε το σπίτι σας, το οποίο επίσης κυβερνάται από τον όγδοο οίκο, σκεφτείτε πως θα κάνετε το σπίτι σας περισσότερο ελκυστικό για τους πιθανούς αγοραστές. Ακόμα κι αν δεν αλλάξετε σπίτι, μερικές αλλαγές επίπλων μπορούν να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ενέργεια στο χώρο σας.

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Ο πλανήτης της αγάπης γυρίζει ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και κλονίζει την αγάπη και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η έμφυτη φροντίδα σας, η καλοσύνη σας και η συμπόνια σας πηγαίνουν στην άκρη, παλαιά ζητήματα στη σχέση σας που νομίζατε ότι έχουν εξαφανιστεί επανεμφανίζονται αλλά για να συνειδητοποιηθούν και να θεραπευτούν. Θα μπορούσατε να επανεξετάσετε τους δικούς σας στόχους σχετικά με την προσωπική σας ζωή (π.χ. θέλετε πραγματικά παιδιά;). Ένας/μία πρώην θα μπορούσε να επανεμφανιστεί από το πουθενά ή θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που δυστυχώς βγάζει στην επιφάνεια τις δικές σας ανασφάλειες. Όποια και αν είναι η περίπτωση, μη ψάχνετε στα συντρίμμια, η ανάδρομη Αφροδίτη είναι κοντά σας για να αντικατοπτρίσετε και να κάνετε την εσωτερική διεργασία που δεν ολοκληρώσατε την τελευταία φορά.

 

ΛΕΩΝ

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Είναι όλοι στην ομάδα σας στην ίδια σελίδα; Θα το μάθετε τώρα καθώς ο Ουρανός, ο πλανήτης της συλλογικότητας, ξεκινά στις 18 Μαΐου την πορεία του στον Ταύρο και στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Έχετε από τη φύση σας την ικανότητα να δημιουργήσετε, αλλά στην προσπάθειά σας να κυριαρχήσετε, ενδεχομένως και να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες και ριζοσπαστικές μεθόδους. Τώρα προσεγγίζετε νέους συνεργάτες ή κάνετε νέες επαγγελματικές επαφές επεκτείνοντας το κοινωνικό δίκτυό σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε μόνοι σας τα φτερά σας, να δημιουργήσετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε με τη δική σας ταχύτητα και με τους δικούς σας όρους. Αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος: Μπορεί να βγάλετε κάποιους επαγγελματικούς συνεργάτες από τη ζωή σας, ειδικά αν σας κλέβουν την αρχηγία και την εξουσία. Επισήμανση: Λάβετε σοβαρά υπόψη σας το τι πραγματικά θέλετε να πουλήσετε από τον εαυτό σας και μη διψάτε να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων για μερικά δευτερόλεπτα.

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Είστε από τη φύση σας χαρούμενοι και αισιόδοξοι αλλά δυστυχώς η διάθεσή σας γίνεται κάπως βαριά καθώς ο Κρόνος κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Έχετε έντονα αναλυτικό μυαλό πράγμα το οποίο ταρακουνά την ηρεμία της ψυχής σας. Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην υγεία σας, συμβουλευτείτε έναν έμπειρο γιατρό, ιδιαίτερα αν αφορά ένα μακροχρόνιο πρόβλημα. Αποφύγετε να ψάχνετε τα συμπτώματα στο διαδίκτυο, καθώς ο Κρόνος είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει κάπως … παρανοϊκούς και απαισιόδοξους. Αντιμετωπίστε τα πάντα στη ζωή σας με έναν απλό και υπεύθυνο τρόπο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν θα αφήσετε το υπεραναλυτικό μυαλό σας να κλέψει την αισιοδοξία σας.

 

Τώρα θα έχετε την τάση να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο και να είστε ιδιαίτερα σκληροί προς τον εαυτό σας. Αντί να έχετε εμμονή με τα μικρόβια ή γενικά την υγεία σας, εκτονώστε όλη αυτήν τη θλιβερή ενέργεια σε ένα γυμναστήριο ή κάντε μερικούς περιπάτους στη φύση. Και ενώ βλέπετε τα πράγματα κάπως πιεστικά και θλιβερά, μια καλή χρήση της ενέργειας του Κρόνου είναι να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινής σας ζωής και να οικοδομήσετε μια ρουτίνα που σας βοηθά  να παραμείνετε ακμαίοι και υγιείς. Εάν χρειάζεστε μια μορφή εξουσίας για να σας βοηθήσει, απευθυνθείτε σε ένα έμπειρο άτομο που θα σας ωθήσει στο ξεκίνημά σας, αυτό της αλλαγής της καθημερινότητάς σας.

 

Επιρροή Δία: Η σχέση σας με τη μητέρα σας ή με ένα συγγενή θα μπορούσε να υποβληθεί σε μια σημαντική εξέλιξη καθώς ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Είτε την εξιδανικεύσετε, είτε τη «δαιμονοποιήσετε» (δύο όψεις του ίδιου νομίσματος), ήρθε η ώρα να αρχίσετε να την βλέπετε ανθρώπινα και τον εαυτό ως αυτοδύναμο άτομο, ως ενήλικα. Ναι, όλοι χρειαζόμαστε τους γονείς μας στη ζωή μας, σε κάποιο βαθμό, αλλά υπάρχει πάντα κάποια υγιέστερη δυναμική την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε. Μια εγκυμοσύνη είναι δυνατό να συμβεί, ή αν είστε ήδη γονείς, θα θέλετε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας για να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας.

 

Η ζωή πραγματικά θα σας συμπεριφερθεί σαν βασιλιάδες/ βασίλισσες της ζούγκλας! Από τις 8 Νοεμβρίου, ο τυχερός Δίας, ο πλανήτης της περιπέτειας, της αφθονίας και της αισιοδοξίας, ξεκινά ένα ταξίδι 13 μηνών στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, μια διέλευση που συμβαίνει μόνο κάθε 12 χρόνια. Κερδίζετε το τζάκποτ στην αγάπη! Αν είχατε περάσει ένα σκοτεινό και συναισθηματικά προκλητικό χρονικό διάστημα στην ερωτική σας ζωή, τα πάντα αλλάζουν. Λέτε αντίο στις ανηφορικές μάχες και τις σκοτεινές νύχτες της ψυχής σας, αφήνετε πίσω σας τη βαρετή και πληκτική ζωή, εξορμάτε σε νέες περιπέτειες, ζείτε με δύναμη και ενθουσιασμό τη ζωή.

 

Επιρροή Εκλείψεων: Ξεκινά μια ριζική αλλαγή στη ζωή σας καθώς στις 31 Ιανουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας αναμορφώνει την προσωπική σας ταυτότητα. Η αλλαγή αυτή μπορεί να είναι περισσότερο ψυχολογική, μια αναπροσαρμογή στάσης ζωής: Αποφασίζετε να είστε πιο δυνατοί εκεί που είχατε υποχωρήσει περισσότερο ή συγκρατήστε πριν ανταποδώσετε σε μια σχολαστική παρατήρηση. Ο πρώτος οίκος κυβερνά την εμφάνιση και την υγεία, έτσι σε αυτήν τη Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αλλάξετε ριζικά την εμφάνισή σας και το προσωπικό στυλ σας ή δίνετε τέλος σε ένα πρόβλημα υγείας που σας είχε απασχολήσει.

 

Το καλύτερο στοίχημα που μπορείτε να βάλετε με τον εαυτό σας είναι να είστε σε ετοιμότητα για ό, τι νέο προκύψει στη ζωή σας. Μια νέα προσφορά εργασίας ή συνεργασίας ή συμφωνία ή ερωτική σχέση θα μπορούσε να προκύψει στις 15 Φεβρουαρίου καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ίσως κάποιος ακούσει την καρδιά σας ή καταφέρει να συμφωνήσει μαζί σας σε μια νέα συνεργασία, οπότε μείνετε συντονισμένοι, καθώς οι Ηλιακές εκλείψεις φέρνουν νέες καταστάσεις στη ζωή μας εντελώς ξαφνικά. Το φεγγάρι κάνει πράγματι τα πάντα απρόβλεπτα!

 

Ποιοί πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας; Στις 27 Ιουλίου η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και αντιτίθεστε σε όσους επιδιώκουν να περιορίσουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Μια πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση ή συνεργασία ή συμφωνία θα μπορούσε επίσης να ανατραπεί εντελώς ξαφνικά. Οι εκλείψεις εξαφανίζουν πρόσωπα και πράγματα από τη ζωή μας που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, ειδικά οι Σεληνιακές εκλείψεις. Ίσως αυτή η σχέση ή η συνεργασία ήταν έτοιμη να διαλυθεί, ειδικά εάν χτίστηκε σε ασταθή θεμέλια. Τώρα απελευθερώνεστε μια για πάντα!

 

Σκορπίζετε τη λάμψη σας και δίνετε το φως σας! Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, στις 11 Αυγούστου, αφήνετε την ανεξίτηλη σφραγίδα σας, δεν περνάτε απαρατήρητοι, έχετε το θαυμασμό και τις επευφημίες όλου του κόσμου. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα φέρουν στο προσκήνιο την ατομικότητά σας και σίγουρα θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ετοιμαστείτε για μεγάλα και σημαντικά γεγονότα αλλά βεβαιωθείτε ότι προβάλετε προς τα έξω την αυθεντική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Είτε πρόκειται για ένα ερωτικό ή επαγγελματικό ξεκίνημα, είτε φυτεύετε τους σπόρους μιας προσωπικής ανάπτυξης, ένα είναι σίγουρο: Η ευτυχία και η επιτυχία είναι στα χέρια σας. Τι πρέπει να κάνετε;

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, προκαλώντας και δοκιμάζοντας τις οικείες σχέσεις και συνεργασίες σας και αυξάνοντας την πίεση και τις συγκρούσεις. Ένα θέμα το οποίο σιγοέβραζε καιρό μέσα σας θα μπορούσε να σας κάνει να εκραγείτε εντελώς ξαφνικά, ειδικά αν δεν το είχατε ποτέ θίξει. Είναι αυτό χωρισμός ή ένα σύνθημα να ασχοληθείτε με αυτό μιλώντας με ειλικρίνεια;  Δεδομένου ότι ο Άρης προσθέτει πίεση, θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος αν είτε εσείς ή ο αγαπημένος σας ή ο συνεργάτης σας νιώθατε περιορισμούς και καταπίεση. Ή ίσως νιώσετε απλώς ότι χρειάζεστε περισσότερο προσωπικό χώρο. Όσο κι αν  απολαμβάνετε την παρέα του άλλου, έχετε και τα δικά σας ενδιαφέροντα και πρέπει να θέσετε ξεκάθαρα όρια. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να καταστρέψει τα πάντα αν αφήσετε τον ανταγωνισμό και τον εγωισμό να παρεισφρήσουν στις σχέσεις σας.

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τις συνθήκες διαβίωσης σας; Από το σπίτι σας και τους αγαπημένους σας; Σε αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα καλείστε να απαντήσετε με πάσα ειλικρίνεια καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να αναλώνεστε με μια πληγή του παρελθόντος που έχει τις ρίζες της στην παιδική σας ηλικία, ίσως ακόμη με μια προετοιμασία για ανακαίνιση ή μετακίνηση. Μπορεί να αντεπιτεθείτε σε ένα συγκάτοικο, συγγενή ή στενό φίλο, ειδικά αν εκμεταλλεύεται την καλοσύνη σας. Ο καθορισμός καλύτερων και σταθερών ορίων είναι αναγκαίος και θα ανακαλύψετε πολλά για τους ανθρώπους από τον τρόπο που θα ανταποκριθούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Μην ονειροβατείτε και ζείτε με τις ψευδαισθήσεις σας! Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης του υποσυνειδήτου και της φαντασίας, κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και αποκαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια. Ίσως έχετε μια καταστροφική ανακάλυψη για μια σημαντική σχέση σας, κι αυτό επειδή οι διαισθητικές δυνάμεις σας, σας κατευθύνουν σωστά. Προσέξτε μόνο μήπως στην προσπάθειά σας να καταπραΰνετε τον πόνο σας έχετε τάσεις φυγής ή καταφύγετε σε έναν εθισμό. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα ευάλωτοι συναισθηματικά, κλαίτε και λυπάστε με το παραμικρό, δεν αντέχετε τη θλίψη και τον πόνο. Αντί να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από αυτά τα συναισθήματα θάβοντάς τα, ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό, όπως τη μουσική, τη ζωγραφική, τον χορό, το τραγούδι, τη φωτογραφία, πρέπει να διοχετεύσετε κάπου όλα αυτά τα συναισθήματα που έρχονται. Επισήμανση: Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε τώρα τα λόγια των άλλων ή να εξηγήσετε τα πάντα με τη λογική.

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Η ερωτική σας ζωή και η σχέση σας με τα παιδιά σας αλλάζουν, τα βλέπετε πιο ώριμα και σοβαρά, καθώς ο Κρόνος κινείται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών. Αν ο αγαπημένος σας ή κάποιο από τα παιδιά σας πραγματικά δεν σας στηρίζουν ή σας δημιουργούν πίεση και άγχος, ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να ορίσετε σαφή όρια. Ή ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ο αγαπημένος σας δεν μπορεί να σας προσφέρει την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάτε και αποφασίσετε να πάτε κάπου αλλού.

 

Μια καλή δοκιμή: Ελέγξτε αν αισθάνεστε αποστραγγισμένοι ή ανυψωμένοι συναισθηματικά μετά από μια ερωτική συνάντηση. Σίγουρα, οι ανθεκτικοί ώμοι σας μπορούν να σηκώσουν πολύ βάρος, αλλά γιατί να επιβαρύνεστε με τα θέματα κάποιου άλλου; Ακόμη και αν έχετε επωμιστεί μόνοι σας την ανατροφή ενός παιδιού, τα συναισθηματικά όρια είναι απαραίτητα τώρα. Ο Κρόνος κυβερνά τα σοφά και έμπειρα άτομα, έτσι αξιοποιείστε τη σοφία ενός έμπειρου ατόμου στον κοινωνικό κύκλο σας, μπορεί να σας βοηθήσει να υπερπηδήσετε οποιαδήποτε μπλοκαρίσματα. Αντί να διαμαρτύρεστε συνεχώς, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας, αλλάξτε την! Δεν σας αρέσει κάτι στην ερωτική σας ζωή ή τη σχέση σας με τα παιδιά σας; Αναλάβετε τις ευθύνες σας.

 

Επιρροή Δία: Σκέφτεστε αισιόδοξα και επεκτατικά! Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας και όλα τα θέματα του τρίτου οίκου, επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών, ταξίδια, γνώση θα γεμίσουν την καρδιά σας με χαρά και αισιοδοξία. Αν είστε συγγραφέας ή έχετε συγγραφικές φιλοδοξίες, θα έχετε επιτυχία στη δημοσίευση. Ίσως αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα νέο blog ή ξεκινήσετε το δικό σας site ή απλά κάνετε συχνότερα κοντινά ταξίδια. Με τον τυχερό Δία στο πλάι σας, θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να πουλήσετε ακριβά τις ιδέες σας και τον εαυτό σας. Τολμήστε την αυτοπροβολή!

 

Μετά τις 8 Νοεμβρίου και για τον επόμενο χρόνο ο Δίας θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και θέτει στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα και ζητήματα ακινήτων. Πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σαν το σπίτι σας, νιώθετε τυχεροί που έχετε δίπλα σας την οικογένειά σας. Παίρνετε μια γλυκιά γεύση από το πόσο οι ορίζοντές σας μπορούν να αναπτυχθούν δίνοντας και παίρνοντας φροντίδα και τρυφερότητα. Οι γονείς σας και οι συγγενείς σας, σας δείχνουν τα συναισθήματά τους και λαμβάνετε την υποστήριξή τους. Δεν αμφισβητείτε την αγάπη τους, τραγουδάτε το τραγούδι της αγάπης που ανοίγει τις καρδιές σας, κάνετε σαν μικρό παιδί!

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Είστε αγχώδεις και αναλυτικοί από τη φύση σας, αλλά τώρα θα είστε ακόμα περισσότερο καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, πράγμα το οποίο μπορεί να ενισχύσει το στρες και την ένταση στον καθημερινό τρόπο ζωής σας. Εάν διάγετε μια ανθυγιεινή ζωή ή αντιμετωπίζετε ένα ασήμαντο πρόβλημα με άγχος και πίεση, κάντε κάτι για να απομακρύνετε τις καθημερινές πιέσεις. Σταματήστε το τσιγάρο, τα ποτά και τα ξενύχτια ή οποιαδήποτε κακή συνήθεια που ξέρετε ότι βλάπτει την υγεία σας. Απογαλακτιστείτε από αυτά μια για πάντα. Το καρμικό μήνυμα του ανάδρομου Άρη; Για να νιώσετε ευτυχία, πρέπει να είστε οργανωτικοί και πρακτικοί και να διαμορφώσετε νέες συνήθειες που θα δημιουργήσουν την ιδανική ζωή για εσάς. Αντικαταστείτε μια αρνητική συνήθεια με μια θετική ρουτίνα που ταιριάζει στη φύση σας.

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, γυρίζει ανάδρομη στον τρίτο οίκο σας, της νόησης και της επικοινωνίας, και σας ζητά να κάνετε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε την ερωτική σας ζωή, σίγουρα αυτό θα είναι ευκολότερο τώρα. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να νιώσετε μια μικρή ενόχληση από κάτι, στόχος σας είναι να επαναξιολογήσετε οποιοσδήποτε ζήτημα στην ερωτική σας ζωή. Προσοχή: Αυτός/ή που φαίνεται αθώος/α μπορεί να είναι πονηρός/ή, το λάθος άτομο, για να σας αφήσει αργότερα με ένα αίσθημα αναξιότητας και αμφιβολιών, ίσως και με δράμα. (Πείτε, όχι ευχαριστώ!) Προσέξτε και σκεφτείτε επίσης τους φίλους σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Ορισμένοι από αυτούς δεν θα έχουν και τις καλύτερες προθέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου): Υποβόσκουσες αρνητικές καταστάσεις που οδηγούν σε ένταση και μια πάλη για την εξουσία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα έρχονται στο φως καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή η ένταση ανάγεται στο παρελθόν, ίσως ακόμα και σε παλιές συναισθηματικές πληγές της παιδικής σας ηλικίας, και τώρα τα συναισθήματά σας αναφλέγονται χωρίς να διστάζετε να ξεκινήσετε πόλεμο, νομίζοντας ότι έχετε το πάνω χέρι και την εξουσία. Στόχος σας είναι να μετασχηματίσετε τη σχέση σας με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο, αλλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι το τέλος. Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε για να επαναφέρετε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Ίσως ορισμένα από αυτά τα συναισθήματα προέρχονται από δικά σας λάθη ή από τη δική σας αντίσταση στην εξουσία των άλλων. Ό, τι κι αν είναι, ήρθε η ώρα να επιλύσετε ό, τι πονάει την ψυχή σας.

 

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Οι εντάσεις με τον αγαπημένο σας ή/και τους συνεργάτες σας φτάνουν στο αποκορύφωμά τους καθώς ο Ουρανός θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μέχρι τις 18 Μαΐου. Ίσως να είστε διχασμένοι ανάμεσα σε μια συγκεκριμένη οικειότητα, συντροφικότητα και δέσμευση στις σχέσεις σας, που από τη φύση σας επιθυμείτε, αλλά από την άλλη πλευρά, επιδιώκετε να ζήσετε τη ζωή απεριόριστα και χωρίς κανόνες και δεσμεύσεις, ίσως ακόμη και χωρίς συναισθήματα για να μην είστε εγκλωβισμένοι. Αυτή η πάλη που γίνεται μέσα σας σίγουρα είναι ενοχλητική για σας, αλλά τώρα θα πρέπει πραγματικά να κάνετε μια επιλογή μεταξύ της σταθερότητας και της ελευθερίας. Το τέλος θα είναι αναπόφευκτο αν επιλέξετε να ζήσετε εντελώς ελεύθερα. Αλλά το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να καταφέρετε να εναρμονίσετε αυτές τις δύο αντιτιθέμενες δυνάμεις, δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Ακόμα κι αν αυτό είναι μια απογοητευτική διαδικασία, θυμηθείτε απλώς ότι οι ανταμοιβές αξίζουν τον κόπο, και έρχονται!

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Ο Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και μπορεί να φέρει μια καταθλιπτική διάθεση καθώς σκέφτεστε το παρελθόν ή ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας ή το σπίτι σας. Ίσως μια παλιά πληγή ανοίξει, κάτι αρνητικό που αφορά ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο σφηνώνει στο κεφάλι σας και αισθάνεστε απελπισμένοι. Μπορεί ακόμα να  κληρονομήσετε ένα ακίνητο το οποίο μόνο μπελάδες σας φέρνει ή ίσως υπάρχει πρόβλημα στη διαβίωσή σας με ένα δύσκολο συγκάτοικο ή μια απροσδόκητη αύξηση στο ενοίκιο. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, και ως εκ τούτου δεν προσπαθείτε καν να αλλάξετε την κατάσταση.

 

Ίσως ακόμα έχετε μερικές απροσδόκητες επισκευές στο σπίτι σας ή αναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να αγοράσετε νέα έπιπλα. Μην υποτιμάτε την επίδραση των οικείων προς εσάς προσώπων στην ψυχολογία σας. Απομακρυνθείτε από κάποια άτομα και θα δείτε ότι τα σύννεφα θα χαθούν στον ορίζοντα. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων την απαισιόδοξη ατμόσφαιρα, μπορείτε να χειριστείτε τα γεγονότα με ιδιαίτερη σύνεση και λογική. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται, απλώς βλέπετε την πραγματικότητα κατάματα. Αντιμετωπίστε όλη αυτή την αρνητικότητα ασχολούμενοι με ευχάριστες δραστηριότητες που σας δίνουν δύναμη για ζωή και μπορούν να μετριάσουν τη μοιρολατρία και τη θλίψη.

 

Επιρροή Δία: Σίγουρα δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην πολυτελή ζωή και την καλοπέραση και αυτή τη χρονιά ακόμα περισσότερο καθώς ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως ξοδέψετε τα χρήματά σας σε ένα πλούσιο ταξίδι ή για να μάθετε μια νέα γνώση. Ο τυχερός πλανήτης σας φέρνει οικονομική ευημερία, αλλά αν παραγγέλνετε συχνά γκουρμέ μενού ή ο ενθουσιασμός σας, σας οδηγήσει ξαφνικά στο Μπαλί, ίσως κλονίσετε την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Ενώ μπορεί να λέτε, «Φυσικά και μπορώ να πληρώσω για αυτό το μακρινό ταξίδι ή μια πολυτελή νύχτα», καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο λιτοί.

 

Η διάθεσή σας γίνεται ανάλαφρη, είστε κεφάτοι και ζωντανοί, καθώς από τις 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Χαίρεστε να μιλάτε με τους ανθρώπους, να ανταλλάσσετε ιδέες και γνώμες, ίσως ακόμα κάνετε μια επίσκεψη σε ένα άλλο μέρος της γης. Μπορεί να αγοράσετε έναν υπολογιστή ή κινητό ή απλά γίνεστε ακόμα πιο σοφοί επεκτείνοντας τις γνώσεις σας και μαθαίνοντας κάτι που σας ενθουσιάζει και σας αναζωογονεί. Σίγουρα θα έχετε το δώρο της πειθούς και της διπλωματίας, και συνεπώς δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε να πείσετε τους άλλους!

 

Επιρροή Εκλείψεων: Πάτε ψηλά και μακριά! Η Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, σας παρακινεί να κινηθείτε για περισσότερα χρήματα, δύναμη και επιτυχία. Είστε ο πιο δυνατός παίκτης στην επαγγελματική αρένα, καταπλήσσετε τους ανωτέρους σας με τα επιτεύγματά σας, λαμβάνετε επευφημίες, έχετε την εξουσία. Τολμάτε να προβάλετε τις μεγάλες ιδέες σας απευθείας στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Το φεγγάρι σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα τα οποία σας εκτοξεύουν στη στρατόσφαιρα της επιτυχίας. Δεν πρέπει να φοβάστε να προβάλετε τον εαυτό σας, ειδικά εάν το ένστικτό σας, σας λέει να κάνετε το πρώτο βήμα! Ακούγεται απλό, αλλά πραγματικά βοηθά!

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ανοίγει εκείνο το καταχωνιασμένο μαύρο βιβλίο μιας παλιάς αγάπης, σκέφτεστε να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α που ίσως πάει καιρός που έφυγε μακριά σας χωρίς εξηγήσεις, αφήνοντάς σας με ερωτήματα και ανομολόγητα πάθη. Αν είστε σε σχέση, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο πιο σκληρά για να επαναφέρετε το πάθος ή να παρεμποδίσετε τις συγκρούσεις που προκύπτουν από τις παρανοήσεις και την κυκλοθυμική συμπεριφορά (τη δική σας ή του αγαπημένου σας). Θα μπορούσαν να υπάρξουν πικρά λόγια και διαμάχες, έτσι αποφύγετε το δριμύ κατηγορητήριο. Αισθάνεστε μειωμένη τη λίμπιντό σας; Μην ανησυχείτε, στόχος σας τώρα είναι να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας, αν σας προσφέρει δύναμη και ευχαρίστηση.

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Μην κρίνετε πολύ σκληρά τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και της ασφάλειας, κάνοντάς σας καχύποπτους και κρύβοντας τις ενδόμυχες επιθυμίες σας. Έχετε αμφιβολίες για την αξία σας, διαλύεται η αυτοεκτίμησή σας, νομίζετε ότι δεν αξίζετε να σας αγαπούν. Πάνω απ’ όλα, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, δεν χρειάζεται να τον χτυπάτε για τα λάθη σας. Είστε άνθρωπος! Μην αφήσετε τις προστριβές και τις παρεξηγήσεις να κλονίσουν την εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του πλανήτη της αγάπης για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ενισχύουν την αξία σας. Ξεκινήστε κάνοντας αυτό που πραγματικά σας αρέσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Μπορεί να αναζητάτε διακαώς τη δέσμευση και την οικειότητα, αλλά όχι τώρα. Ο επαναστάτης Ουρανός ξεκινά από τις 18 Μαΐου την πορεία του στον Ταύρο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, γίνεστε περισσότερο ανεξάρτητοι, παλεύετε μέσα σας μεταξύ της ασφάλειας και της ελευθερίας. Απλά μη δεσμευτείτε με τίποτα και κανέναν τώρα προτού βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πετάξετε ελεύθερα. Αν είστε σε μια ερωτική ή συνεργατική σχέση, σιγουρευτείτε ότι υπάρχει χώρος για να αναπτύξετε τις ατομικές σας πρωτοβουλίες και ότι αυτό το άτομο δεν σας πιέζει για δέσμευση ή να παράγετε έργο. Ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών μπορεί επίσης να ανατρέψει την ηρεμία μιας σημαντικής σχέσης σας εξαιτίας οικονομικών ατασθαλιών. Είστε ζώδιο σταθερό, έτσι μπορεί να σας είναι δύσκολο να αποδεχτείτε αυτές τις μεταβαλλόμενες συνθήκες της ζωής σας. Εν τούτοις, μπορούν να βρεθούν λύσεις ακόμα και σε προβλήματα που φαινομενικά δείχνουν αδύνατον να επιλυθούν.

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Απαισιόδοξη διάθεση και βαριές σκέψεις σας δημιουργεί ο Κρόνος ο οποίος κινείται στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Τα πράγματα στο μέτωπο της επικοινωνίας θα μπορούσαν να γίνουν κάπως βαριά, ίσως και εσείς οι ίδιοι να μην έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους. Μπορεί ακόμα και να ανταλλάξετε κάποια σκληρά λόγια με έναν αδελφό/ή, φίλο ή συνεργάτη. Ίσως ακόμα αντί για διάλογο να κάνετε μονόλογο σε μια προσπάθεια να επιβάλετε τις δικές σας απόψεις και ιδέες. Θα μπορούσατε ακόμα να πιέζεστε νοητικά για να αποπερατώσετε ένα έργο ή να μιλήσετε δημόσια ή μπορεί να συναντήσετε εμπόδια όταν θέλετε να χαλαρώσετε με ένα σύντομο ταξίδι.

Όσο είναι δυνατόν, αποφύγετε να εκφέρετε τη γνώμη σας στα social media ή τουλάχιστον μη γράφετε κάτι πολύ βαρύ, χωρίς να το έχετε σκεφτεί εκ των προτέρων. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πολύ καλά αυτόν στον οποίο μιλάτε και μη μεταδίδετε κακοπροαίρετα κουτσομπολιά. Σε περίπτωση που επιδιώκετε να κάνετε μια συμφωνία, φροντίστε να διαβάσετε πολύ καλά τους όρους πριν υπογράψετε. Ίσως είναι καλύτερο να ασχοληθείτε με ανάλαφρες δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σας προκειμένου να ξεφύγετε από τις ευθύνες και να μην αναλαμβάνετε περαιτέρω υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Από την αντίθετη πλευρά, θα μπορούσατε να κάνετε σοβαρά βήματα για να γίνετε ένας σεβαστός συγγραφέας, στοχαστής, ομιλητής ή δάσκαλος.

 

Επιρροή Δία: Πιστεύετε στην αξία σας, έχετε αυτοεκτίμηση καθώς ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται μέχρι τις 8 Νοεμβρίου στο ζώδιό σας. Όσον αφορά την εργασία σας, δεν μπορείτε να αντέξετε αν δεν πληρώνεστε σύμφωνα με αυτό που σας αξίζει, ούτε και να αναλάβετε έξτρα εργασία. Στην αγάπη δεν ανέχεστε το συναισθηματικό δράμα και τον περιορισμό. Προτεραιότητα έχουν οι δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Βελτιώνονται οι συνθήκες της ζωής σας, αφιερώνεστε στους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν. Θέτετε νέες προτεραιότητες στη ζωή σας, κάνετε μεγάλα βήματα για να ανοίξετε το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο που σας οδηγεί στην ευτυχία και την επιτυχία.

 

Μετά τις 8 Νοεμβρίου, δίνετε περισσότερη βαρύτητα στην οικονομική σας ασφάλεια, καθώς ο Δίας θα κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Η δημιουργία σταθερότητας σε όλα τα μέτωπα θα είναι ένα από τα βασικά θέματα και του επόμενου έτους. Μετά από ένα χρόνο επέκτασης της προσωπικής σας ταυτότητας και της αναγέννησης του εαυτού σας, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε έναν οδικό χάρτη που θα σας κατευθύνει σε περισσότερη οικονομική ευημερία. Στην πραγματικότητα, το επόμενο έτος θα είναι μία από τις καλύτερες οικονομικά χρονιές σας. Έτσι, ενώ το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο στην οικοδόμηση μιας στέρεης οικονομικής βάσης, θα πρέπει να αναζητήσετε ευκαιρίες, ακόμα και έξω από την πόλη σας, και να τις αδράξετε.
 

Επιρροή Εκλείψεων: Οι αρχαίοι φοβόντουσαν τις εκλείψεις επειδή μπορούσαν να προκαλέσουν ξαφνικές ανατροπές, πράγμα που δεν επιθυμεί και τόσο το σταθερό ζώδιό σας. Αλλά ακόμα κι αν τα πάντα ανατραπούν στις 31 Ιανουαρίου από τη Σεληνιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, εσείς έχετε την ικανότητα να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας. Τι μπορεί να συμβεί; Ένα σημαντικό πρόσωπο στο γραφείο σας ξαφνικά εγκαταλείπει την εταιρεία και σας επωμίζει με επιπρόσθετες ευθύνες ή ένα τμήμα στην εταιρεία σας χρειάζεται αναδιάρθρωση κι εσείς καλείστε να επιστρατεύσετε την υπομονή και τις αντοχές σας. Στην καλύτερη περίπτωση, ίσως πάρετε μια απροσδόκητη άνοδο στην εργασία σας και στη χειρότερη τον κατήφορο.

 

Ποιοί είναι μέσα στην καρδιά σας; Στηρίξτε τους τώρα για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει. Η Ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ωθεί να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας παίξει καταλυτικό ρόλο στα γεγονότα που θα προκύψουν. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει αλλαγές με ένα γονέα, ένα παιδί ή ένα συγκάτοικο ή μια αλλαγή της κατάστασης διαβίωσής σας. Μη σκεφτείτε απαισιόδοξα αν προκύψει αναταραχή, πράγμα το οποίο μπορεί να συμβεί σε μια έκλειψη. Το χάος δεν είναι πάντα κακό, αντίθετα θα μπορούσε να προκύψει κάτι καλό όταν αποκατασταθεί η ηρεμία. Απλά περιμένετε να δείτε ποιο είναι το μεγάλο μήνυμα του φεγγαριού.

 

Μπορεί η ζωή στο σπίτι σας να σας βάλει σε έντονο προβληματισμό, αλλά θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους προκειμένου να ισορροπήσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή μέσα στο καλοκαίρι. Στις 27 Ιουλίου, η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και η σχέση σας με ένα γονέα σας ή με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας θα μπορούσε να υποβληθεί σε κάποιες αλλαγές, δεδομένου ότι οι Σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν στο φως οτιδήποτε είναι θαμμένο. Έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπιστεί ένα καίριο ζήτημα που σας βασάνιζε καιρό. Αυτή η έκλειψη θα δώσει ένα τέλος στη θλίψη σας, είναι το αποκορύφωμα μιας κατάστασης που είχε δημιουργηθεί στις αρχές του έτους.

 

Εκτός από τα οικογενειακά ζητήματα, θα υπάρχει πολλή δράση στην εργασία σας, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, στις 11 Αυγούστου, που αλλάζει το παιχνίδι της ζωής σας. Ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στην καριέρα σας που οδηγεί στην επιτυχία προδιαγράφεται μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο οδηγεί στη θέσπιση νέων μακροπρόθεσμων στόχων. Αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο το όνομά σας και τα επιτεύγματά σας ή σας βοηθά στη συγκομιδή των  καρπών του επίμονου αγώνα σας. Οι εκλείψεις μπορούν να μας εκτοξεύσουν σε ένα … άλλο επίπεδο, οπότε προετοιμαστείτε για μια νέα ηγετική θέση στην εργασία σας ή για να δείτε το όνομά σας να λάμπει!

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου:  Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και νιώθετε τα συναισθηματικά θεμέλια με τους οικείους σας να τρίζουν γερά. Ίσως να μην είστε ικανοποιημένοι από το σπίτι σας, έτσι μπορεί να θελήσετε να μετακινηθείτε, να κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή ακόμα και να αλλάξετε πόλη. Ο επιθετικός Άρης μπορεί πραγματικά να αναδεύσει μερικά έντονα συναισθήματα τα οποία έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, έτσι φροντίστε να βρείτε μια υγιή διέξοδο για αυτά. Τα μέλη της οικογένειάς σας, τα παιδιά σας και οι συγγενείς θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μια εγκυμοσύνη, ίσως ανεπιθύμητη, είναι δυνατό να συμβεί, οπότε πάρτε προφυλάξεις.
 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας και περιορίζει την αγάπη και τις κοινωνικές επαφές, πάτε πίσω στο παρελθόν, ίσως σε μια παλιά αγάπη που άφησε συντρίμμια στην ψυχή σας. Θα μπορούσατε να είστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου ή κάνετε λάθος εντύπωση στους ανθρώπους. Ίσως και να νιώθετε φοβισμένοι, καταλαμβάνεστε από εμμονές και κακεντρέχεια πράγμα το οποίο μπορεί να διώξει μακριά τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα δεν θέλετε να προσβάλλετε, να αποξενώσετε ή να απομακρύνετε τους θαυμαστές σας ή τον αγαπημένο σας. Αποφύγετε τυχόν δραστικές αλλαγές στο στυλ και την εμφάνισή σας καθώς όταν ο πλανήτης ορθοδρομήσει μπορεί και να μη σας αρέσουν. Πάρτε ιδέες, συμβουλευτείτε τους ειδικούς και στη συνέχεια αποφασίζετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Παλεύετε με τους παλιούς σας δαίμονες, προσπαθείτε να δείτε τα πάντα με σοφία και ανωτερότητα, αλλά μάταια. Ο Ποσειδώνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, της οικογένειας και του σπιτιού, και ίσως είναι δύσκολη η αντιμετώπιση μιας προδοσίας ενός προσφιλούς σας προσώπου. Μήπως ψάχνοντας, έχετε βρει το σπίτι των ονείρων σας; Πιθανώς να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα θα μπορούσε να κρύβει πολλές κακοτοπιές, έτσι ελέγξτε τα πάντα καθώς θα καταλήξετε αργότερα με ατελείωτες τηλεφωνικές κλήσεις στον υδραυλικό, τον ξυλουργό, τον ηλεκτρολόγο. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας συνδέεται με το νερό, λάβετε μέριμνα για τις διαρροές και βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες και τα υδραυλικά σας είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας (ακούγεται περίεργο, αλλά μπορεί και να συμβεί!).

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε καλοπέραση και πολυτέλεια; Μην τα σκορπάτε τόσο γρήγορα. Ο Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και απαιτεί σύνεση και πειθαρχία στη διαχείριση των χρημάτων σας. Η καταθλιπτική επιρροή του Κρόνου μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε υποτιμητικά σε σχέση με την οικονομική σας κατάσταση ή μπορεί να ξοδέψετε μερικές χιλιάδες ευρώ σε πολυτελή αντικείμενα, για να διαπιστώσετε αργότερα ότι δεν σας είναι χρήσιμα και πρακτικά.

 

Μπορεί επίσης να νιώθετε ότι η δουλειά σας δεν σας ανταμείβει πλουσιοπάροχα, νιώθετε να είστε σε ένα κλουβί, καθώς συνειδητοποιείτε πολύ καλά τον οποιονδήποτε περιορισμό σας δημιουργεί ο Κρόνος. Από τη στιγμή που ο Κρόνος σηματοδοτεί τα έμπειρα και ώριμα άτομα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αν νιώθετε οικονομική δυσπραγία είναι να λάβετε τις συμβουλές ενός εμπειρογνώμονα ο οποίος μπορεί να σας βρει μια πρακτική λύση. Είστε από τη φύση σας αισιόδοξοι, αλλά τώρα θα βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Πάρτε προληπτικά μέτρα για να μη στερηθείτε της οικονομικής σας ασφάλειας.

 

Επιρροή Δία: Πάτε με τη ροή των γεγονότων, αποδέχεστε τη βούληση του σύμπαντος καθώς ο επεκτατικός Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Αντί να προσπαθείτε να κερδίσετε την αγάπη των ονείρων σας ή να ολοκληρώσετε ένα έργο, υποχωρείτε και σκέφτεστε τα υπέρ και τα κατά μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο (ναι, ξέρουμε ότι αυτό είναι πολύ μακριά, αλλά μπορείτε να περιμένετε). Δεν είναι ότι τίποτα δεν θα συμβεί αυτούς τους 10 μήνες, αντίθετα! Είναι ότι ακολουθείτε το θεϊκό σχέδιο και όχι το δικό σας. Αναλώνετε την πολύτιμη ενέργειά σας για να θεραπεύσετε τυχόν παλιές συναισθηματικές πληγές και για να προετοιμαστείτε για ένα ισχυρό νέο 12ετές κεφάλαιο στη ζωή σας που ξεκινά από τον Νοέμβριο.

 

Έτσι λοιπόν, μετά τις 8 Νοεμβρίου και για τον επόμενο χρόνο, είστε έτοιμοι να γυρίσετε μια νέα σελίδα η οποία θα μπορούσε να είναι τόσο σημαντική, ώστε η ζωή σας δεν θα μοιάζει με την τρέχουσα καθώς ο Δίας επισκέπτεται το ζώδιό σας, κάτι που συμβαίνει κάθε 12 χρόνια! Το αισιόδοξο και επεκτατικό ζώδιό σας θα πει πιθανώς: «Αυτό που θέλω, θα το πάρω!» Ακόμη και αν δεν συμβεί κάτι ακραίο, το πιο σημαντικό είναι ότι θα αποβάλλετε από την ψυχή σας τυχόν τραυματικές ή απαισιόδοξες δονήσεις που ίσως σας είχαν προβληματίσει τους πρώτους 10 μήνες του έτους. Ξεφεύγετε από τις φοβίες και τις ανασφάλειες, πιστεύετε στον εαυτό σας, ανεβαίνει η αδρεναλίνη σας και δεν φοβάστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Φροντίστε να κάνετε διάλογο και όχι μονόλογο καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας. Δεν θα έχετε κανέναν ενδοιασμό να πείτε αυτό που θέλετε και λόγω της επεκτατικής φύσης σας δεν θα μπορούσατε καν να σκεφτείτε τα λιγότερα. Προσέξτε επίσης τα σχόλιά σας στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς προηγουμένως να έχετε φιλτράρει τα λόγια σας, μπορεί και να επηρεαστεί δυσμενώς η φήμη σας ή να πέσετε στα δίχτυα ενός κακοπροαίρετου κουτσομπολιού. Αν έχετε βάλει στόχο να κατακτήσετε κάποιον/α, μη γίνεστε υπερβολικά επιθετικοί. Ναι, σας αρέσει η περιπέτεια και το κυνήγι, αλλά η βιασύνη δεν θα σας ωφελήσει. Αφήστε τον εαυτό σας να παθιαστεί και να γοητευτεί.

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Ένας βαθύς  μετασχηματισμός συμβαίνει στην ψυχή σας καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, της φαντασίας και της θεραπείας. Τα καλά νέα είναι ότι είστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη αλλαγή που θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα, κάνοντάς σας ξεκάθαρους με τις επιθυμίες σας και αποφασιστικούς. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να κάνετε μια βαθιά εσωτερική διεργασία. Ζητήστε από ένα φίλο σας να σας βοηθήσει αν νιώσετε να παλεύετε με τους κακούς σας δαίμονες. Γιατί πρέπει μόνο εσείς να βοηθάτε τους άλλους; Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τα λάθη σας. Εξυψώνοντας κάποιον/α σε ένα βάθρο ή να διαμαρτύρεστε άσκοπα δεν θα σας βοηθήσει στην απαραίτητη αυτογνωσία και τον προβληματισμό που χρειάζονται για να προχωρήσετε μπροστά. Ρωτήστε τον εαυτό σας: «Γιατί επιλέγω να βρίσκομαι σε αυτήν την οδυνηρή κατάσταση; Σε τι εξυπηρετεί να αναμοχλεύω συνεχώς αυτή την πληγωμένη πλευρά της ψυχής μου»;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου): Εσωτερικές και εξωτερικές εντάσεις οδηγούν σε ένα βαθύ μετασχηματισμό της ψυχής σας καθώς ο Πλούτωνας κινείται στο ζώδιό σας. Γίνεται μια μάχη μέσα σας ανάμεσα στην καταστροφή και τη δημιουργία, καθώς ο Πλούτωνας διαλύει τις παλιές δομές για να τις αντικαταστήσει με νέες, πιο λειτουργικές. Ως ζώδιο που αντιστέκεστε στις αλλαγές, ίσως και να νιώσετε μια ανησυχία και ανασφάλεια για το νέο που έρχεται, με αποτέλεσμα να αντισταθείτε με οποιοδήποτε κόστος. Να ξέρετε ότι έχετε τη δύναμη να νικήσετε τους κακούς δαίμονές σας, τους φόβους και τις εμμονές σας που θα προκύψουν κατά την αναζήτηση της αλήθειας. Διαφορετικά, αν δεν αγκαλιάσετε αυτή την αλλαγή, θα νιώσετε σαν να πέφτετε στο γκρεμό. Τα καλά νέα; Είστε σχεδόν έξω από το δάσος, σε λίγο θα βλέπετε τον καθαρό ορίζοντα και θα αναπνέετε το οξυγόνο του καθαρού αέρα. 

 

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Ήρθε η ώρα να επαναστατήσετε σε όσους σας επιβάλουν κανόνες και στερούν την ελευθερία σας. Ο Ουρανός κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μέχρι τις 18 Μαΐου, και τώρα δεν ανέχεστε υποδείξεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ουρανός κυβερνά επίσης την ηλεκτρική ενέργεια, έτσι ελέγξτε τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σας, ιδιαίτερα αν είστε ιδιοκτήτες ακινήτων. Στην πραγματικότητα δεν κοστίζει πολύ για να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας αγαθά. Δεν λέμε βέβαια ότι πρόκειται να συμβεί κάτι κακό, αλλά μια ενδελεχής επιθεώρηση θα μπορούσε να αποκαλύψει διαρροή ηλεκτρικής ενέργειας ή να σας προστατέψει από κίνδυνο πυρκαγιάς στο σπίτι σας.

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Καθώς βλέπετε τον κόσμο και τη ζωή μέσα από τη λογική και την υπευθυνότητα, έρχεται ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος στο ζώδιό σας για να σας εξαναγκάσει με σκληρό τρόπο να δείτε την πραγματικότητα. Οι σκέψεις σας γίνονται κάπως βαριές, ακούτε τον εαυτό σας να λέει πράγματα όπως: «Αυτό είναι καταδικασμένο, δεν θα γίνει ποτέ» ή «ποτέ δεν θα μπορώ να έχω αυτό που θέλω». Αν νιώσετε σκοτεινά σύννεφα να πλανώνται γύρω σας, να ξέρετε ότι ο σοβαρός Κρόνος σας πιέζει να δείτε κατάματα την αληθινή πλευρά της ζωής. Αυτή η κάπως στυγνή και σκληρή ενέργεια θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, προσγειώνοντάς σας ακόμα περισσότερο.

 

Ήρθε η ώρα να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι στη ζωή σας, να θέσετε νέες δομές στη ζωή σας, καθώς ολόκληρη η προσωπική ταυτότητά σας θα υποστεί αργά και σταθερά μια ριζική αναμόρφωση. Εάν έχετε επιβαρυνθεί με υπερβολικές υποχρεώσεις, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει δραστικά. Ή εάν ήσασταν υπερβολικά συμβιβαστικοί και ανεκτικοί ή αντίθετα όχι και τόσο ταπεινοί, μπορεί να αποφασίσετε να πατήσετε τα φρένα. Συμβουλή: Να είστε σταθεροί με τον αγαπημένο σας, τους φίλους σας, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Για παράδειγμα, μη δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις μετά τις 8:00 μ.μ. και το πιο σημαντικό, μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες κάποιου άλλου.

 

Επιρροή Δία: Οι φιλίες σας θα σας προσφέρουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση καθώς μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Νέες φιλίες, ομαδικές οργανώσεις, γνωριμίες στο διαδίκτυο είναι για εσάς η ευτυχία σας. Το σύμπαν σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ένα πολύ διασκεδαστικό πάρτι. Ο Δίας μπορεί επίσης να σας υποκινήσει σε νέες συνεργασίες, ίσως και στο εξωτερικό, από τις οποίες αποκομίζετε πλούσια υλικά οφέλη. Οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα αποδώσουν θετικά αποτελέσματα εντός των προσεχών ετών, όλα στο όνομα της ολοκλήρωσης της μεγαλύτερης φιλόδοξης αποστολής σας.

 

Ήρθε η ώρα να γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι και λιγότερο άκαμπτοι, να μάθετε απλώς να αποδέχεστε κάποια πράγματα στη ζωή, κάτι που θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία ανάπτυξης, καθώς ο επεκτατικός Δίας μετά τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Κάνετε μια βαθιά εσωτερική ενδοσκόπηση, ίσως ακόμα αποβάλετε έναν εθισμό τον οποίο μπορεί και να παλεύατε χρόνια να αφήσετε. Αφήστε αυτό το ελεύθερο πνεύμα σας να σας οδηγήσει στη ζωή και να πάρει από πάνω σας το βαρύ ψυχικό φορτίο. Στη συνέχεια, παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Κι αν νιώσετε απαισιοδοξία και θλίψη, να ξέρετε ότι η υποστήριξη είναι παντού και γύρω σας.

 

Επιρροή Εκλείψεων: Πόσο έτοιμοι είστε για να απομακρύνετε όσους δεν ανταποκρίνονται στις αξίες σας; Στις 13 Ιουλίου, η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τα γεγονότα που θα συμβούν κοντά σε αυτήν την έκλειψη σίγουρα μπορούν να ανατρέψουν το status quo της ζωής σας και να την γυρίσουν ανάποδα. Αλλά μήπως  δεν είστε έτοιμοι για αυτή την αλλαγή; Είναι τόσο εύκολο για το ζώδιό σας να κολλήσει σε μια μη ικανοποιητική σχέση, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να δείτε την αλήθεια. Αυτή η έκλειψη έρχεται για να σας απομακρύνει από τα άτομα που έχουν εξυπηρετήσει το σκοπό τους και να οδηγήσει σε κάτι καινούργιο. Όπως δήλωσε και ο φιλόσοφος Buckminster Fuller, «Ποτέ δεν αλλάζουν τα πράγματα καταπολεμώντας την υπάρχουσα πραγματικότητα. Για να αλλάξεις κάτι, δημιούργησε ένα νέο μοντέλο που καθιστά το υπάρχον μοντέλο παρωχημένο».

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά να κάνετε αναθεώρηση του προϋπολογισμού σας και να μειώσετε το κόστος ζωής σας. Η πιθανή παγίδα του ανάδρομου Άρη είναι ότι μπορεί να αυξήσει το άγχος σας για τα χρήματα ή να έχετε απρόβλεπτα έξοδα. Προσέξτε να μην καείτε δανείζοντας χρήματα ή περιμένοντας να πάρετε χρήματα που σας οφείλουν. Ίσως αναλάβετε ένα έργο που δεν θα σας αποπληρώσει με το τίμημα που επιθυμείτε ή δημιουργηθεί ένταση και μια βαριά ατμόσφαιρα από μια μικρή οικονομική ατασθαλία ενός φίλου σας. Ή μπορεί εσείς να δουλεύετε σκληρά για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας ή αντίθετα να ξοδεύετε χρήματα κάνοντας μια πολυτελή ζωή ή ακριβές διακοπές.

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων, των ομάδων και της τεχνολογίας, και ίσως να μην επιθυμείτε να εμπλακεί ο σύντροφός σας με τον κοινωνικό σας κύκλο ή ίσως αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στο να θέλετε να αναλώσετε το χρόνο σας με τους φίλους σας ή με το σύντροφό σας, και αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Εάν ήσασταν νοσηρά προσκολλημένοι στην αγάπη σας, ίσως τώρα θελήσετε να διασκεδάσετε περισσότερο με τους φίλους σας, θέλετε να απολαύσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Σίγουρα, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε την επιστροφή μιας παλιάς αγάπης που απορρίψατε, αφού οι αναδρομές των πλανητών σηματοδοτούν μια επιστροφή και στρέφουν την προσοχή μας στο παρελθόν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Είναι καιρός να θέσετε όρια με ένα προβληματικό μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή. Στις 18 Μαΐου, ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός ξεκινά την πορεία του στον Ταύρο και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας,  και αναδεύει την ανεξάρτητη και επαναστατική φύση σας, τώρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε κανέναν περιορισμό από τους οικείους σας. Ξαφνικά, ένα οικογενειακό ζήτημα του παρελθόντος δημιουργεί απογοήτευση και θα μπορούσατε να εκραγείτε, ειδικά αν έχετε κρατήσει πόνο μέσα σας ή αισθάνεστε σαν να δώσατε χωρίς να πήρατε. Κάτω από αυτή την έντονη επαναστατική και κυκλοθυμική ενέργεια, μπορεί να πείτε κάτι που δεν θα μπορέσετε να το πάρετε πίσω. Σκεφτείτε δύο φορές πριν κατηγορήσετε τους ανθρώπους ότι θεωρούν την καλοσύνη σας δεδομένη. Θυμηθείτε, μπορείτε να τους εκπαιδεύσετε να σας αντιμετωπίζουν ως ίσος προς ίσον, και ποτέ μη ζητήσετε υποστήριξη σε αντάλλαγμα.

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Ο κοινωνικός και εύθυμος χαρακτήρας σας αντικαθίσταται από μια βαριά διάθεση και μοναξιά καθώς ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου και του τέλους. Περπατάτε στην ομίχλη, κάτω από μια βαριά ατμόσφαιρα, δεν είστε σίγουροι πώς να βγείτε από την πνευματική και συναισθηματική άβυσσο, γλιστράτε στις λακκούβες αφού τα πάντα γύρω σας είναι θολά. Φυσικά, το πολυμήχανο και εφευρετικό μυαλό σας θα βρει έναν τρόπο να ξεφύγει, αλλά η απαισιοδοξία σας κάνει να σκέφτεστε ότι η ζωή σας δεν θα κυλίσει ευνοϊκά.

 

Ίσως ακόμα να ασχοληθείτε με κάποια λανθάνουσα θλίψη που έχετε περάσει στο παρελθόν. Για να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά αυτήν την ενέργεια, κάντε μικρά και πρακτικά βήματα για να χειριστείτε ένα ζήτημα του παρελθόντος που βαραίνει την ψυχή σας. Πρέπει να είστε υπεύθυνοι για τις ενέργειές σας, να μην παίζετε το αβοήθητο θύμα ή αποφεύγετε την προσωπική σας ευθύνη. Δεν είναι όλα τόσο ζοφερά όσο νομίζετε, απλά φροντίστε τον εαυτό σας καθώς προσπαθείτε να βγείτε από το λαβύρινθο.

 

Επιρροή Δία: Η σταδιοδρομία σας απογειώνεται καθώς ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και χαρίζοντάς σας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Όλο το έτος θα είναι πλούσιο με ευκαιρίες για να πατήσετε σε ένα νέο έδαφος, αυξάνοντας το εισόδημά σας και χαρίζοντάς σας μια καλύτερη θέση στην εργασία σας. Αλλά μην τα ξοδεύετε όλα με μιας. Ο Δίας σας κάνει ριψοκίνδυνους, οπότε ενώ θα μπορούσατε να κερδίσετε περισσότερα, θα μπορούσατε επίσης να δαπανάτε περισσότερα ή να μπείτε στον πειρασμό να πάρετε επικίνδυνα επαγγελματικά ρίσκα.

 

Μετά τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα κινείται στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, είστε στο στοιχείο σας τώρα, οπότε ετοιμαστείτε για νέες φιλίες και εξορμήσεις. Οποιαδήποτε προσπάθεια κάνετε για να ευοδωθούν οι ελπίδες και τα όνειρά σας δεν θα περάσει απαρατήρητη από το σύμπαν. Βρίσκετε άτομα που σας εμπνέουν με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία τους, παίρνετε δύναμη για να προχωρήσετε σε νέους ορίζοντες. Θα μπορούσατε να εργαστείτε εθελοντικά, δωρίζοντας λίγες ώρες από το χρόνο σας σε όσους έχουν την ανάγκη σας, και γνωρίζετε νέους ανθρώπους. Η φιλανθρωπία σας και ο αλτρουισμός σας ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες της ευτυχίας. Μη ρωτάτε τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι για σας, αλλά τι μπορείτε να κάνετε εσείς γι’ αυτούς.

 

Επιρροή Εκλείψεων: Τι πρέπει να εκλείψει από τη ζωή σας, για την ευτυχία σας; Στις 31 Ιανουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα άτομα που θα σας συνοδεύσουν στο μονοπάτι της ζωής. Μπορεί πλέον να μην έχετε να δώσετε τίποτα σε ένα ερωτικό σύντροφο, συνεργάτη ή μια δουλειά και συνειδητοποιείτε ότι ήρθε η ώρα για κάτι άλλο. Παρόλα αυτά, η οργή, ο θυμός και ο εγωισμός που σας διακατέχουν μπορεί να κάψουν τις γέφυρες με όχι και τόσο αξιοπρεπή τρόπο. Είναι ωραίο να διεκδικείτε τις ανάγκες σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγαπημένος σας ή ένας πελάτης ή συνεργάτης μπορούν να τις εκπληρώσουν. Ίσως αυτό να είναι και το βαθύ μήνυμα του φεγγαριού, να κοιτάξετε αλλού, να βρείτε νέα άτομα που θέλουν τα ίδια πράγματα όπως κι εσείς!

 

Εάν προσπαθούσατε καιρό τώρα να αφήσετε το παρελθόν, αυτή είναι η στιγμή σας! Στις 15 Φεβρουαρίου, η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση. Πιστεύετε στον εαυτό σας, ότι μπορείτε να ζήσετε σύμφωνα με τους δικούς σας όρους, ενισχύονται η δύναμη και το πάθος σας για ζωή. Έτσι, αυτή η έκλειψη όχι μόνο ανοίγει μια χρυσή πόρτα στην ευτυχία και την επιτυχία σας, αλλά με τη γοητεία και το μαγνητισμό σας παίρνετε αυτό που θέλετε. Απευθυνθείτε στους φίλους σας και σε άτομα από το κοινωνικό δίκτυό σας για να σας βοηθήσουν να φτάσετε στον πολυπόθητο στόχο σας, να σας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες ή να σας υποδείξουν τις ευκαιρίες. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη στιγμή και θα φτάσετε ψηλά!

 

Είστε έτοιμοι για μια ολική αλλαγή ζωής; Η Σεληνιακή έκλειψη στις 27 Ιουλίου στο ζώδιό σας, σας βοηθά να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Αυτή η τολμηρή και επαναστατική έκλειψη πραγματικά σας εμπνέει να θέσετε ένα προσωπικό στόχο και να κινηθείτε να τον υλοποιήσετε. Ένα προσωπικό έργο ή επίτευγμα ή μια νέα αγάπη θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας κάτω από το φως του φεγγαριού. Απλά προσέξτε να μην κάψετε τις γέφυρες καθώς εκφράζετε τον εαυτό σας. Ακόμα και αν πάρετε τα βραβεία σας ή δείτε να υλοποιούνται τα όνειρα της ζωής σας, βεβαιωθείτε ότι δεν θα εγκαταλείψετε τους ανθρώπους που σας βοήθησαν να φτάσετε εκεί. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση ζωής.

 

Σας αρέσουν οι αλλαγές και όχι η στασιμότητα. Στις 11 Αυγούστου, η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και νιώθετε προετοιμασμένοι για μια νέα ζωή. Αλλάζετε εντελώς τον κοινωνικό σας περίγυρο, εξορμάτε παρορμητικά σε κάτι καινούργιο (ερωτική σχέση ή συνεργασία) χωρίς να υπολογίζετε τίποτα. Είτε πρόκειται για μια νέα ερωτική γνωριμία ή συνεργασία, προχωρήστε αργά και σταθερά, διεξάγοντας την έρευνά σας χωρίς να κινείστε υπό την επήρεια της ανεξαρτησίας σας. Προχωρήστε ένα βήμα τη φορά, με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε τις λάθος κινήσεις αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες.

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Ποιός είναι περισσότερο παθιασμένος από σας; Με τον αγχωτικό Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας δεν πρόκειται να περάσετε απαρατήρητοι, έχετε τη δύναμη της έλξης, αλλά με λάθος τρόπο. Μπορεί να γίνετε λίγο περισσότερο δυνατοί και διεκδικητικοί από το κανονικό, επιβάλλοντας τις επιθυμίες σας και δημιουργώντας στους γύρω σας ασάφεια και αβεβαιότητα. Γίνεστε πιο δυναμικοί και δογματικοί και ίσως πονέσετε τους άλλους. Ίσως οι άλλοι σας θεωρήσουν υπερβολικά επιθετικούς και απρόβλεπτους στις ενέργειές σας. Στόχος σας είναι να μην τρομάξετε τους άλλους με τη δύναμή σας και το πάθος σας. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε μια έντονη ερωτική έλξη για κάποιον/α από τα παλιά, αλλά σκεφτείτε τα βήματά σας αν δεν είστε  βέβαιοι για τις προθέσεις του άλλου.

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Προσέξτε μη γίνετε δικτάτορες στην εργασία σας καθώς η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα μπορούσαν να κλονιστούν από συγκρούσεις ενώ οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας, τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας θα μπορούσαν να γίνουν δύσκολες τώρα. Ίσως νιώσετε πίεση όσον αφορά την προθεσμία διεκπεραίωσης ενός έργου ή ακόμα μπορεί να βιώσετε κακεντρέχεια και ίντριγκες στο γραφείο. Θα πρέπει να προσέξετε τα πάντα στην εργασία σας, ακόμη περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Κι αν κάποια άτομα σας δημιουργούν νευρικότητα, μην επιτίθεστε, ούτε και να εμπιστεύεστε τους συναδέλφους σας. Κάποιος από ισχυρός σύμμαχος μπορεί να γίνει αλύπητος εχθρός!

 

ΙΧΘΥΣ

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας κρατά κολλημένους στο παρελθόν, είναι η προτροπή του κυβερνήτη σας, του Ποσειδώνα, στο ζώδιό σας. Μήπως αισθάνεστε θύμα ή ανήμποροι να αντιδράσετε στις απαιτήσεις κάποιων; Κοιτάξτε … ήρθε η ώρα να θέσετε τα κατάλληλα όρια και να ξεφύγετε από αυτά τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Εξερευνήστε επίσης τη στενή σύνδεση της ψυχής και του σώματός σας. Έχετε παράξενα συμπτώματα; Λοιπόν …  η αιτία μιας ασθένειας θα μπορούσε να είναι ψυχοσωματική, κι αν θεραπεύσετε την ψυχή σας, θα νιώσετε ακμαίοι και στο σώμα σας. Πηγαίνετε στο γιατρό αν πονάτε, αλλά επίσης εξετάστε τη συναισθηματική ή την πνευματική ρίζα αυτής της ασθένειας. Εάν έχετε τράβηγμα στον ώμο σας, για παράδειγμα, είναι πιθανό να αισθάνεστε επιβαρυμένοι από κάτι στη ζωή σας. Ένας στομαχόπονος μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμα να αποδεχτείτε μια νέα φάση στη ζωή σας.

 

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Η ευτυχισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας τυλίγεται από ένα γκρίζο σύννεφο, καθώς ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, των ονείρων και των ομάδων. Ίσως να νιώσετε ότι ένα ομαδικό όραμα απλώς δεν μπορεί να υλοποιηθεί, κυρίως επειδή η συνεργασία με τα άτομα στην ομάδα σας δεν είναι εφικτή. Ίσως ένας φίλος να απομακρυνθεί από τη ζωή σας, χωρίς να γνωρίζετε το λόγο, ή κάποιος μπορεί να βάλει φρένο στα συναρπαστικά σχέδιά σας. Μπορεί να νιώθετε απαισιόδοξα όταν βρίσκεστε με τους φίλους σας, αλλά τι συμβαίνει πραγματικά;

 

Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους ανθρώπους στον κοινωνικό σας κύκλο ή με αυτούς που προβάλλουν τη φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή τους στα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμη να μην υποτιμάτε την κοινωνική σας θέση νομίζοντας πως κάποιοι φίλοι σας είναι πετυχημένοι επαγγελματικά. Μακριά από τους αλαζόνες και ανταγωνιστές φίλους σας που προσπαθούν να σας νικήσουν και να σας επιβληθούν. Ίσως υπάρχουν κάποιοι που αναζητούν την προσοχή σας και μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας και να τους ανακαλύψετε. Αρκεί να σκέφτεστε πάντα αισιόδοξα και η ζωή σας θα είναι λαμπερή!

 

Επιρροή Δία: Πιστεύετε στις προηγούμενες ζωές; Στην επόμενη ζωή; Με τον Δία που μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα κινείται στον ένατο οίκο σας, της ανώτερης γνώσης και των πνευματικών πεποιθήσεων, θα πρέπει να εξελιχθείτε πνευματικά. Αλλάζετε τρόπο αντίληψης του κόσμου που σας περιβάλει, ίσως ακόμα μελετήσετε ή έρθετε σε επαφή με άλλους πολιτισμούς και ενσωματώσετε τα ήθη και έθιμά τους στη ζωή σας. Ή ίσως κάνετε κάποια μακρινά ταξίδια ως μέσο για να αφήσετε τις ζοφερές σκέψεις σας και να ενστερνιστείτε νέες πεποιθήσεις και ιδέες οι οποίες εισχωρούν στη συνείδησή σας. Αν η ζωή σας ήταν στάσιμη, ανιαρή και πληκτική, χρειάζεστε ανανέωση. Και τα ταξίδια πάνω απ’ όλα γαλουχούν την ψυχή σας.

 

Μετά τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα βρίσκεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και θα μπορούσε να φέρει στο δρόμο σας νέες ευκαιρίες στο μέτωπο της καριέρας: Ίσως ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αποδεχτείτε μια νέα επαγγελματική προσφορά ή δείτε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα. Μπορεί να σας δοθούν ευκαιρίες για να διδάξετε, να δημοσιεύσετε την εργασία σας, να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή ακόμα και να μετεγκατασταθείτε για δουλειά. Ο Δίας επεκτείνει ό, τι αγγίζει, κάτι που μπορεί να φέρει περισσότερη ακαταστασία στη ζωή σας λόγω των πολλαπλών εργασιών και υποχρεώσεων.

 

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης, του τέλους και των κρυφών καταστάσεων, ζητώντας σας να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε πως θα προχωρήσετε με τους προσωπικούς σας στόχους αλλά και τη στάση σας στη ζωή. Μέχρι να ξεκινήσετε, κάντε κάποια εσωτερική διεργασία, κινηθείτε πίσω από τα παρασκήνια, πράγμα το οποίο μπορεί επίσης να συνεπάγεται να κάνετε εκκαθάριση από οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Μπορεί επίσης να έχετε πρόβλημα με τον ύπνο κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, έτσι φροντίστε να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε πριν κοιμηθείτε τη νύχτα με ένα χαλαρωτικό λουτρό, διαβάζοντας ή ακόμα κάνοντας ένα νυχτερινό διαλογισμό.

 

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και των σπουδών, και φέρνει εμπόδια στα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να πάτε στον αγαπημένο σας προορισμό, αλλά να γνωρίζετε ότι μπορεί να προκαλέσει κάποιου είδους αναστάτωση στο δρόμο. Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι ιδανική για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Εάν αποκαλύψετε μια κρυμμένη μεγάλη αλήθεια από κάποιον, φροντίστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων το πόσο βαθιά αγγίζει αυτό το βέλος της ειλικρίνειάς σας την άλλη πλευρά, αν δεν θέλετε να κάψετε αυτή τη γέφυρα για πάντα.

Πηγή: Ετήσιες 2018 από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!