ΖΩΔΙΑ

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο [2&3 Δεκεμβρίου 2017]

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekendlove αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; 

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να ενεργοποιήσεις την αυτοκυριαρχία και την λογική σου για να αποφύγεις διάφορες συναισθηματικές στενοχώριες και ταλαιπωρίες. Έτσι, μην αφήσεις την καχυποψία και τον αρνητισμό να κυριαρχήσουν στην σχέση σου με το ταίρι σου, παρεξηγώντας την συμπεριφορά του και να νευριάζεις, αλλά να επιδεικνύεις αντικειμενικότητα. Επίσης να κρατάς επιφυλάξεις για τις καλές προθέσεις διαφόρων που επιχειρούν να επέμβουν στη σχέση σου, γιατί έχουν κακόβουλα κίνητρα που μόνο κακό μπορούν να της προκαλέσουν. Αν πάλι δεν είσαι σε σχέση, αν τύχει και κάνεις νέα γνωριμία μην ενθουσιαστείς από την αρχή, αλλά άσε τον χρόνο να δουλέψει για σένα. Αν πάλι η μοναξιά σου συνεχίζεται το Σαββάτο, μην ανησυχείς, πάλι ο χρόνος θα σου φέρει κάτι καλό. Κάποια γνωριμία την Κυριακή, όσο και αν την δεις σαν ευχάριστη εξέλιξη, εξέτασε προσεκτικά μήπως δεν είναι αυτό που δείχνει και δεν σου ταιριάζει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το ταίρι σου διεκδικεί, και το δικαιούται άλλωστε, να του διαθέσεις τον χώρο και τον χρόνο που του αναλογεί στην ζωή σου και γι’ αυτό προσπάθησε να του δείξεις κατανόηση στις επιθυμίες του, ώστε να αποφύγεις τα δίκαια παράπονα του και την γκρίνια που θα ακολουθήσει. Στο χέρι σου και στον τρόπο αντιμετώπισης του είναι να αποφύγεις στενοχώριες από τις εντάσεις. Η Κυριακή είναι πιο επικίνδυνη για διαφωνίες και νεύρα μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι χωρίς σχέση, ακόμα από την Παρασκευή και περισσότερο το Σάββατο έχεις εύνοια, επειδή θα ξεχωρίζεις και θα λάμπεις παντού όπου και αν βρεθείς, για νέες γνωριμίες που μέσα από αυτές μπορείς να βρεις ένα καινούριο ταίρι με προοπτικές εξέλιξης της σχέσης που θα κάνεις. Δεν έχεις παρά να κυκλοφορήσεις και δεν θα μετανιώσεις! Αντίθετα, την Κυριακή οι γνωριμίες δεν θα έχουν την ίδια ποιότητα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίωξε από το μυαλό σου την ανασφάλεια και την άδικη έλλειψη εμπιστοσύνης προς το ταίρι σου που σε έχουν καταλάβει, αντίθετα, αυτό θα σου προσφέρει με την παρουσία του την γαληνή και την ασφάλεια που σου είναι αναγκαίες. Το ταίρι σου είναι αυτό που θα σου δώσει χρήσιμες και ωφέλιμες συμβουλές μέσα από τις απόψεις που θα σου εκφράσει και λαβε τις σοβαρά υπ’ όψιν. Θα σου βγει σε καλό. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, να προσεχείς στους χώρους που κυκλοφορείς καθημερινά, όπου μπορεί να βρίσκεται κάτι που θα σου ταιριάζει. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο, μην σε πιάσουν τίποτε καχυποψίες και αμφισβητήσεις τις διαθέσεις κάποιου πρόσωπου που θα σε προσεγγίσει και θα σου εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Είναι κρίμα να χάσεις την γνωριμία. Την Κυριακή να αποφύγεις να υποσχεθείς προς κάθε κατεύθυνση πράγματα που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις και χάσεις την αξιοπιστία σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σαββάτο θα έχεις την ικανοποίηση να διαπιστώσεις ότι ταυτίζεσαι σε πολύ μεγάλο βαθμό με το ταίρι σου σε όλους τους σημαντικούς τομείς που αφορούν τα κοινά σας σημεία, πράγμα που εξασφαλίζει την ανέφελη και χωρίς διαφωνίες συνύπαρξη σας σαν ζευγάρι. Επομένως, είναι λογικό και ευχάριστο για το ταίρι σου να μετέχει και αυτό στις εξόδους σου με τις παρέες σου. Την Κυριακή, το ένστικτο σου σε κάνει να νοιώθεις ανασφάλεια για το ταίρι σου, μήπως πρέπει να το σκαλίσεις λίγο; Αν πάλι αυτήν την εποχή είσαι μόνος/η, μέσα από τις φιλικές παρέες όπου καλό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς, είναι πιθανόν να προκύψει μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη με την οποία θα ανακαλύψεις ότι έχεις πολλά κοινά σημεία, όμως για καλό και για κακό, προσπάθησε να δεις και λίγο κάτω από την επιφάνεια. Ότι γυαλίζει μπορεί να είναι ή και να μην είναι χρυσός.

ΛΕΩΝ

Το να αγνοήσεις το ταίρι σου ή να μην του δώσεις την προσοχή και την φροντίδα που του αναλογεί θα είναι και άδικο και αιτία παραπόνων από μέρους του. Αντίθετα αφιέρωσε και στους δυο σας ένα ζεστό, τρυφερό Σαββατοκύριακο που θα σας προσφέρει ξεκούραση, χαλάρωση, αναζωογόνηση και ανανέωση της σχέσης σας. Αν συμβεί την Κυριακή κάποιοι να επιχειρήσουν να παρεισφρήσουν στις προσωπικές σου υποθέσεις, απότρεψε το, η επέμβαση τους θα είναι βλαπτική. Αν είσαι μόνος/η και επιδιώκεις να βρεις ταίρι, ο επαγγελματικός σου χώρος ίσως να σου προσφέρει την επιθυμητή εξέλιξη. Άλλωστε αυτός ο χώρος είναι το πεδίο των επιτυχιών σε κάθε τομέα σου, επαγγελματικό και ερωτικό, σε αντίθεση με τις γνωριμίες που θα κάνεις σε παρέες, για τις οποίες θα πρέπει να διατηρείς επιφυλάξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν αποφάσισες να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος στις σχέσεις σου με συγγενείς και φίλους και να τις αναθερμάνεις, φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες με το να οργανώσεις κάποιου είδους συγκέντρωση με το ταίρι σου, ώστε και να τους συναντήσεις αλλά και ταυτοχρόνως να ανταποδώσεις δικές τους προσκλήσεις. Αξιοποίησε το Σαββάτο για να απολαύσεις με το ταίρι σου ξεχωριστές στιγμές, να ανανεώσετε την σχέση σας και να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον. Για να το πετύχεις αυτό, απόφυγε την μεταφορά των δυσάρεστων επαγγελματικών ζητημάτων στο σπίτι για να μην χαλάσει και εκεί το κλίμα. Αν είσαι μόνος/η, και έχεις βάλει στο μάτι μια αισθηματική περίπτωση που θεωρείς ενδιαφέρουσα, το Σαββάτο είναι ευνοϊκό για να το προσεγγίσεις χρησιμοποιώντας το λέγειν σου και να φθάσεις στην κατάκτηση, αρκεί να μην προέρχεται από το επαγγελματικό ή το γειτονικό σου περιβάλλον. 

ΖΥΓΟΣ

Η εριστική σου προδιάθεση θα πρέπει να περιοριστεί για να αποφύγεις τους δυσάρεστες για όλους καταστάσεις με εντάσεις και καυγάδες με το ταίρι σου. Είναι ο χειρότερος τρόπος να τραβήξεις την προσοχή του επάνω σου και μάλλον θα το αποξενώσεις. Καλλίτερα να επιδιώξεις να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε άλλους τομείς και σε άλλα δωμάτια του σπιτιού όπου οι συμφιλιώσεις πετυχαίνουν εγγυημένα και αλησμόνητα… Την Κυριακή να την διαθέσεις στο ταίρι σου, όπως οφείλεις, αλλά να μην παραβλέψεις και τυχόν υποχρεώσεις της δουλειάς. Αν είσαι μόνος/η, και επιδιώκεις κάποια νέα γνωριμία, πριν ενθουσιαστείς και δεσμευτείς, προσπάθησε να έχεις σχηματίσει σαφή άποψη μετά από λεπτομερή έλεγχο και ανάλυση των δεδομένων που αφορούν το εν λόγω άτομο, ώστε να μην επενδύσεις συναισθηματικά και απογοητευτείς εκ των υστέρων. Από ότι φαίνεται όποιες υποσχέσεις δώσετε, δεν έχουν μεγάλες πιθανότητες να τηρηθούν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ευχάριστο Σαββατοκύριακο αρχίζει για σένα από την Παρασκευή το βράδυ και το ξημέρωμα του Σαββάτου σε βρίσκει να έχεις ξεφαντώσει με το ταίρι σου, να έχετε ξενυχτίσει διασκεδάζοντας, να έχετε προσφέρει ο ένας στον άλλο μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση. Την υπόλοιπη μέρα του Σαββάτου, το ταίρι σου είναι που θα σου προσφέρει ολη την συναισθηματική κάλυψη που χρειάζεσαι παράλληλα με όποιες άλλες ανάγκες έχεις. Την Κυριακή τα πράγματα δυσκολεύουν κάπως εξ αιτίας παρανοήσεων και παρερμηνείας των λόγων σου από το ταίρι σου, οπότε για να το αποφύγεις να εκφράζεσαι με σαφήνεια. Αν είσαι εκτός σχέσεως και ψάχνεσαι, το διάστημα από την Παρασκευή μέχρι και το Σάββατο προσφέρεται ιδιαίτερα για να βρεις νέο ταίρι που και θα σου αρέσει και θα σε κερδίσει. Αντίθετα την Κυριακή, κάθε γνωριμία δεν θα είναι αυτό που φαίνεται αλλά παραπλανητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο λες και φτιάχτηκε για σένα και το ταίρι σου. Προσφέρεται να κάνετε μαζί εξορμήσεις για διασκέδαση, εκδρομές, εξόδους κάθε είδους. Θα σας ξεκουράσει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα ανανεώσει την σχέση σας. Μέσα σ’ αυτήν την ευχάριστη ατμόσφαιρα της ευδαιμονίας που νοιώθετε και οι δυό, μπορείς να ζητήσεις το οτιδήποτε από το ταίρι σου και αυτό να σπεύσει να εκπληρώσει την επιθυμία σου. Δυστυχώς αυτά παύουν να ισχύουν την Κυριακή από την υποκειμενικότητα και την έλλειψη καλής επικοινωνίας. Αν κατά λάθος είσαι μόνος/η, περίεργο για Τοξότη, μέσα από περιβάλλοντα εργασιακά ή κοινωνικά κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία φαίνεται να σκάει μύτη το Σάββατο, και καλά θα κάνεις να ανταποκριθείς γιατί μάλλον σε έχει βάλλει στο μάτι από καιρό και έχει όνειρα και σχεδία για σένα. Αν πάλι η γνωριμία προκύψει την Κυριακή, το τοπίο θα είναι θολό και δεν θα μπορέσεις να αξιολογήσεις τα συν και τα πλην, οπότε ο χρόνος θα τα αναδείξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από το βράδυ της Παρασκευής και προς το Σάββατο δεν θα πιάνεσαι, οι επιτυχίες που θα φέρνει η γοητεία σου θα έρχονται η μια πίσω από την άλλη. Προσοχή όμως μήπως σου βγουν ξινά τα γελάκια από τη ζήλια που θα προκαλέσεις στο ταίρι σου. Το Σαββάτο έχει πολύ καλές προδιαγραφές που σου επιτρέπουν μια ζεστή επαναπροσέγγιση με το ταίρι σου, αν έχεις ακόμα ταίρι μετά από τα καμώματα της προηγούμενης, αλλά ας υποθέσουμε ότι έχεις επειδή μαζεύτηκες εγκαίρως, είναι ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας. Για να είναι η Κυριακή ευχάριστη, φρόντισε να συντονιστείς και να πας με τα νερά του ταιριού σου και να συμπέσουν οι επιθυμίες σας και να περάσετε ήρεμα και ωραία. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου αναμεσα στα ¨θύματα¨ της γοητείας σου της Παρασκευής και του Σαββάτου. Πρέπει όμως να δείξεις την αυτοσυγκράτηση που υπό κανονικές συνθήκες σου αρμόζει και να μην παραμελήσεις τις δουλειές σου προς χάριν της νέας γνωριμίας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλο το Σαββατοκύριακο εμπεριέχει το στοιχειό της υπερβολής σε οτιδήποτε λες ή κάνεις χωρίς να υπολογίζεις τις τυχόν συνέπειες. Μαζέψου! Κάτω από αυτές τις συνθήκες πρέπει να ελέγξεις τις υπερβολικές συμπεριφορές και τις εκδηλώσεις σου που θα θορυβήσουν το ταίρι σου που θα ενοχληθεί. Στο κάτω κάτω, δεν είναι δυνατόν να του συμπεριφέρεσαι σαν φιλαράκι απλώς με αμετροέπεια και χωρίς κανέναν φραγμό και τακτ για υποψήφιες κατακτήσεις. Την Κυριακή μην το παρακάνεις με παιδιαρίσματα και ανώριμες εκδηλώσεις και το καταπιέζεις. Αν δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανόν να σου προκύψει από μια γνωριμία που έχεις κάνει στον χώρο της δουλειάς σου που μπορεί να είναι και συνάδελφος σου. Αν όμως είναι κάποια νέα γνωριμία, βάλε λίγο φρένο και μην ξανοιχτείς από την αρχή, ο χρόνος στο κύλισμα του θα σου υποδείξει το πότε. Αν κάνεις γνωριμία την Κυριακή, μην περιμένεις πολλά απ’ αυτήν.

ΙΧΘΥΣ

Από το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο διασκεδάζεις με το ταίρι σου όποιες και να είναι οι επιλογές σου. Η ευχάριστη σου διάθεση κάνει ιδιαίτερα επιθυμητοί την παρουσία σου στις παρέες, εσύ περνάς καλά και έχεις κέφια που είναι κολλητικά και επομένως όλοι περνούν καλά μαζί σου. Την ημέρα του Σαββάτου θα σας ενθουσιάσει με το ταίρι σου μια βόλτα στα μαγαζιά για σόππινγ θέραπυ ή ας το κάνετε καλλίτερα γουίντοου σόππινγκ να μην αδειάσει και το πορτοφόλι μέρες που είναι. Πάντως θα το ευχαριστηθείτε με τα στολίδια και τις γιορτινές διακοσμήσεις. Την Κυριακή παρακαλώ, λιγότερη ευαισθησία, λιγότερες παρεξηγήσεις, λιγότερη ένταση για να περάσετε καλά. Αν είσαι μόνος/η, με τόση ρέντα που έχεις, είναι δύσκολο εως απίθανο να μην έχεις ζευγαρωθεί μέχρι το ξημέρωμα του Σαββάτου, είτε μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, οπότε αναζήτησε τις παρέες σου. Για την Κυριακή, μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες αν κάνεις γνωριμίες, λογία και πράξεις με μέτρο παρακαλώ! 

Πηγή: Τα αισθηματικά σου το Σαββατοκύριακο από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!