GOOD LIFE

True story: Αυτή η νύφη παραδίδει μαθήματα ψυχικής δύναμης [εικόνες]

Μια νεαρή Αμερικανίδα, ντύθηκε νυφούλα και έκανε μια φωτογράφηση που συγκίνησε πολύ κόσμο και στέλνει σε όλους το μήνυμα πως η ψυχική δύναμη του καθενός είναι τελικά μεγάλη.

Η νεαρή γυναίκα είναι η 29χρονη Nikki Salgot από το Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, και ΄όπως αναφέρει το USA Today, είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της στις 14 Οκτωβρίου 2017, όμως κάτι τραγικό συνέβη στη ζωή της.


Συγκεκριμένα τον περασμένο Νοέμβριο, ο αρραβωνιαστικός της, ο αστυνομικός Collin Rose, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς την ώρα που εκτελούσε τα καθήκοντά του και η Nikki βυθίστηκε στο πένθος.
Και καθώς ο χρόνος κυλούσε αντίστροφα και πλησίαζε η ημερομηνία του προγραμματισμένου γάμου της η ίδια βρήκε μια πρωτότυπη ιδέα για να χειριστεί τη θλίψη της και ταυτόχρονα να στείλει ένα μήνυμα ψυχικού σθένους.


Έτσι τηλεφώνησε σε μια παλιά της συμμαθήτρια που είναι επαγγελματίας φωτογράφος (την Rachel Heller ) και της ζήτησε να αναλάβει να κάνει τη γαμήλια φωτογράφηση της.
Μολονότι οι δύο γυναίκες είχαν να μιλήσουν σχεδόν 10 χρόνια, η Rachel δέχτηκε γιατί είχε μάθει το δράμα της Nikki από τις ειδήσεις.


Έτσι οι δυο γυναίκες πήγαν σε ένα δάσος, η Nikki φόρεσε το νυφικό της που το κρατούσε στην ντουλάπα της εδώ και ένα χρόνο και πόζαρε κρατώντας το πηλίκιο του νεκρού αρραβωνιαστικού της και την διπλωμένη αμερικανική σημαία για να δείξει πως τελικά αν ψάξεις μέσα σου μπορείς να βρεις τη δύναμη να ξεπεράσεις τα πάντα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!