GOOD LIFE

Δείτε τις νέες χλιδάτες σουίτες των αεροπλάνων της Emirates [εικόνες]

Η αεροπορική εταιρεία Emirates παρουσίασε το νέο της στόλο με Boeing 777 τα οποία είναι εφοδιασμένα με τις νέες υπερχλιδάτες σουίτες για όσους τυχερούς ταξιδέψουν στην Α θέση.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Town & Country οι νέες σουίτες έχουν σχεδιαστεί ώστε να θυμίζουν το εσωτερικό ενός πολυτελούς αυτοκινήτου Mercedes-Benz S-Class, και η κάθε πριβέ σουίτα καλύπτει μια επιφάνεια περίπου 4 τετραγωνικών μέτρων.


Και μπορεί τα 4 τετραγωνικά να ακούγονται λίγα, αλλά θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς πως οι κανονικές αεροπορικές θέσεις αντιστοιχούν σε μισό περίπου τετραγωνικό μέτρο.
Στο εσωτερικό της καμπίνας υπάρχει χαλαρωτικός φωτισμός, τηλεοράσεις με 32άρες οθόνες, και ακουστικά Bowers & Wilkins, ενώ τα αναπαυτικά καθίσματα μετατρέπονται σε κρεβάτια. 
Όλες οι σουίτες  έχουν θέα έξω, ακόμα και αυτές που δεν έχουν παράθυρο, καθώς μέσω της χρήσης της VR τεχνολογίας προβάλλονται σε οθόνες οι ακριβείς εξωτερικές συνθήκες.


Επίσης η κάθε σουίτα είναι εφοδιασμένη με ντουλάπες ενώ ένα ειδικό άνοιγμα επιτρέπει να παραλαμβάνετε ό,τι επιθυμείτε (φαγητό, ποτό κ.λπ. που μπορείτε να παραγγείλετε με το πάτημα ενός κουμπιού και ένα σύστημα βιντεοκλήσης) χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε τη συρόμενη πόρτα προκειμένου να διασφαλιστεί πως δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. 


Τέλος κάθε σουίτα έχει ένα kit χρηστικών αντικειμένων (όπως παντόφλες) με προϊόντα Bulgari, μπιτζάμες Hydra Active και προϊόντα ομορφιάς Byredo και φυσικά ένα φουλ εξοπλισμένο μίνι μπαρ.  

Oι νέες σουίτες θα είναι διαθέσιμες από 1η Δεκεμβρίου στις πτήσεις της Emirates από το Ντουμπάι με προορισμό τη Γενεύη και τις Βρυξέλλες και εικάζεται πως η τιμή του εισιτηρίου θα αγγίζει τα 9.200 δολάρια (περίπου 7.700 ευρώ!).

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!