GOSSIP

Κι όμως, υπάρχει και μια άγνωστη Kardashian και είναι κουκλάρα [εικόνες]

Η οικογένεια Kardashian εδώ και χρόνια προβάλει δημόσια και τη πιο παραμικρή και προσωπική λεπτομέρεια της ζωής των μελών της και δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως υπάρχουν  "άγνωστα" μέλη σε αυτή την οικογένεια. 

Και όμως υπάρχει ένα μέλος αυτής της οικογένειας που δεν είναι διάσημο, αλλά αυτό μάλλον αναμένεται να αλλάξει τα επόμενα χρόνια.


Ο λόγος για την Natalie Zettel που είναι ανιψιά της Kris Jenner (κόρη της αδελφής της Karen ) και φυσικά είναι πρώτη ξαδέρφη της Kim, της Khloe, της Kourtney, της Kendall και της Kylie. 


H Νatalie είναι 18 ετών και τώρα ξεκινά να κάνει καριέρα μοντέλου και βλέπει σταδιακά τη φήμη της να αυξάνεται και τους followers της στα social media να πληθαίνουν. 


Πρόσφατα γνωστό γυναικείο περιοδικό της έκανε ένα αφιέρωμα, ενώ η Natalie συμμετείχε και σε επίδειξη με μαγιό που είχαν σχεδιάσει οι διάσημες ξαδέρφες της Kendall & Kylie.


Όπως αναφέρει η Sun πολλοί σχολιάζουν πως η Natalie είναι ίδια με την Kendall Jenner και άρα έχει τα φόντα να γίνει και αυτή διάσημο μοντέλο.


Και αν αναρωτιέστε πώς και η ίδια δεν είχε την προβολή που είχαν τα ξαδέλφια της, η απάντηση κρύβεται μάλλον στην κακή σχέση που είχε στο παρελθόν η μητέρα της Karen με την αδελφή της Kris. 
Ωστόσο όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Sun, η Natalie διατηρεί καλές σχέσεις με τις ξαδέλφες της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!