GOOD LIFE

Σύνδρομο Χαϊλάντερ και το μυστικό της αθανασίας [βίντεο]

Ο Νοτιοκορεάτης  Hyomyung Shin είναι 26 ετών και συμπεριφέρεται όπως όλοι οι νεαροί άνδρες της ηλικίας του πίνει μπύρα, βγαίνει σε ραντεβού σε clubs, αλλά η όψη του παραμένει παιδική.

Πάσχει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται «Σύνδρομο του Χαϊλάντερ». Η πάθηση καταδικάζει το σώμα του να μεγαλώνει πολύ αργά, σχεδόν καθόλου. Ο Shin έχει ύψος 1.63 και το δέρμα του είναι μικρού παιδιού για αυτό και συχνά αναγκάζεται να δείχνει την ταυτότητά του για να πιστέψουν πως όντως  έχει γεννηθεί το 1989. Μέχρι τα 120 του χρόνια μεγάλωσε κανονικά, αλλά μετά για άγνωστο λόγο είναι σαν να πάγωσε ο χρόνος και η ανάπτυξή του είναι πολύ αργή. Ο ίδιος χαίρει άκρας υγεία, απλά μεγαλώνει με πολύ αργούς ρυθμούς.

Μάλιστα όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail , επιστημονικοί ερευνητές δηλώνουν πως αν ανακαλύψουν το μυστικό του Συνδρόμου Χαϊλάντερ ίσως θα βρουν και το κλειδί για την «βιολογική αθανασία». Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν θα πεθαίνουν, οι ασθένειες θα εξακολουθούν να μας βασανίζουν αλλά θα γερνάμε με αργότερο ρυθμό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!