ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στους Διδύμους θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Επιπλέον, τονίζει τις πιο επικοινωνιακές πτυχές σου (ταξίδια, νέες γνωριμίες, συζητήσεις κλπ), φρόντισε ωστόσο να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις και χάσεις πολύτιμο χρόνο με ανούσιες υποθέσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, ενώ συμβάλλει σε θετικές εξελίξεις στην δουλειά σου, ιδιαίτερα μέσω μιας συμφωνίας ή συνεργασίας.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σου δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα, χωρίς όμως να πιέζεσαι για κάτι άμεσα. Κράτα λοιπόν επαφή και δώσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου αλλά και στην «άλλη πλευρά», αφού σύντομα οι συνθήκες θα γίνουν πολύ καλύτερες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στους Διδύμους, τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα και συχνά έξω από τον έλεγχο σου, μπορείς όμως να δώσεις ένα τέλος σε αυτό το.. χάος, αν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη, ώστε να αποφύγεις αχρείαστα έξοδα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ισορροπεί μέσα από κοινές δράσεις με αγαπημένα πρόσωπα και είτε πρόκειται για την ψυχαγωγία σου, είτε για επιμορφωτικές δραστηριότητες, τελικά θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος/η από αυτά που θα γίνουν.

Ερωτικά

Ίσως έφτασε η στιγμή για να αποδείξεις ότι στον έρωτα, πέρα από το συναίσθημα έχει μεγάλη σημασία τόσο η… τεχνική, όσο και η αμοιβαία διάθεση προσφοράς! Ίσως μάλιστα να γίνει «κάτι» με ένα πρόσωπο που θα συναντήσεις στην δουλειά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε βοηθά να ξεχωρίσεις αλλά βέβαια έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος. Καλό είναι λοιπόν να αναδείξεις τις αρετές του μυαλού σου και τον πρακτικό τρόπο σκέψης σου, ώστε να δώσεις λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και όχι την… επιπολαιότητά σου! Επιπλέον, αναμένεται να αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να εξωραΐσεις και να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου, ενώ συμβάλλει θετικά σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα.

Ερωτικά

Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα ξεκινάς με πλεονέκτημα. Ωστόσο το περιβάλλον είναι μάλλον ασταθές κι ένα είναι αυτό που πρέπει να θυμάσαι: Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα «παίζουν»!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει την κυκλοθυμία σου και σε βάζει να «ψάχνεσαι» με την υγεία σου ή να προσπαθείς να εντοπίσεις «αόρατους» εχθρούς. Πριν όμως καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι είσαι… ματιασμένος/η, ξεκίνα από τα βασικά: Τι έφαγες, πώς κοιμήθηκες και κυρίως με ποιο τρόπο ταλαιπώρησες τον εαυτό σου, ώστε σήμερα να σε «εκδικείται». Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να αξιοποιήσεις τα καλά της τεχνολογίας και να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά

Το παρασκήνιο βγαίνει στο φως και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ενοχληθείς από αυτά που θα μάθεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα σου γίνει μια «κρούση», το πιθανότερο όμως είναι να πρόκειται για ένα ήδη δεσμευμένο άτομο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές δραστηριότητες, αφού η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ανανεώνει τα ενδιαφέροντα σου. Επιπλέον σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, μπορεί να δεις μια βελτίωση στα οικονομικά σου, έστω και προσωρινή. Από πλευράς σου βέβαια καλό είναι να προχωρήσεις σε έναν καταμερισμό εργασιών και υπευθυνοτήτων, βοηθώντας και τους άλλους να καταλάβουν ότι «ο μηδέ εργαζόμενος, μηδέ εσθιέτω»!

Ερωτικά

Προσφορές… υπάρχουν και μάλιστα αρκετές, για την ώρα όμως όλα φαίνεται να εξαντλούνται σε συζητήσεις και διαβουλεύσεις, που δεν έχουν μια ξεκάθαρη προοπτική. Μην βιαστείς πάντως να προσφέρεις «γην και ύδωρ» μέχρι να «δέσει» το γλυκό!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στους Διδύμους, οι εξελίξεις τρέχουν… γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις. Έχοντας όμως για σύμμαχο σου την λογική σου και τις πρακτικές ικανότητές σου, μπορείς να τους/τις «συνετίσεις», κερδίζοντας και την αναγνώρισή τους προς το πρόσωπό σου. Και σε αυτό θα σε βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αφού έχει τον τρόπο να σε κάνει συμπαθή ακόμη και στους πιο δύσκολους χαρακτήρες!

Ερωτικά

Μέσα στις αρκετές δουλειές που σε περιμένουν, σίγουρα θα υπάρξει χρόνος και για ένα «πλησίασμα» που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα δώρο ως ένδειξη… καλής θέλησης αλλά τσέκαρε μήπως το «πρόσωπο» είναι ήδη δεσμευμένο!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αν η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε κάνει να περιφέρεσαι από εδώ κι από εκεί ή να αναλώνεσαι σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε προσανατολίζει σε πιο πρακτικά θέματα, όπου μάλιστα θα χρειαστείς και την συνδρομή των ειδικών, αφού… αποκλείεται να τα ξέρεις όλα! Ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία να φροντίσεις για την υγεία και την διατροφή σου υπό την επίβλεψή τους. Παράλληλα, μια προσωπική σου υπόθεση μπορεί να λάβει νέα τροπή, ύστερα από την αποκάλυψη ενός μυστικού.

Ερωτικά

Σήμερα είναι μια ημέρα προετοιμασίας ή διαβουλεύσεων κι αφού είσαι ειδικός στο «ψήσιμο», κάνε λίγη υπομονή και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα «πέσει» στην αγκαλιά σου, σαν… ώριμο φρούτο! Αν βέβαια βιάζεσαι, τότε δράσε μυστικά και θα δικαιωθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αν πραγματικά θέλεις να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό θέμα σου, καλό είναι να μην αγνοήσεις κάποιες πληροφορίες που θα μάθεις από άτομα που κινούνται στον χώρο και γνωρίζουν πολλά. Επιπλέον, με την Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να κερδίσεις περισσότερα εφαρμόζοντας έξυπνες λύσεις ή κάνοντας τα αναγκαία… παζάρια! Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα συμβάλλει σε μια χρήσιμη φιλία ή σε οφέλη μέσα από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως μάλιστα να συνάψεις και μια μυστική συμφωνία.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεθείς πολύ… κοντά με έναν φίλο ή μια φίλη κι αν υπάρχει κοινή βούληση, μπορεί η σχέση σας να γίνει πιο στενή στην πράξη. Σε κάθε περίπτωση όμως φαίνεται να απουσιάζει η διάρκεια, οπότε δες το σαν κάτι προσωρινό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σου υπόσχεται μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Επιπλέον, καλείσαι να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», αφού για να πετύχεις τους στόχους σου θα χρειαστείς και την συνδρομή των άλλων. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, οφείλεις να γίνεις πιο πρακτικός/η και ρεαλιστής στις επαγγελματικές κινήσεις σου, ώστε να βγεις «ασπροπρόσωπος/η» στα μάτια ενός πρόσωπου που σε υποστηρίζει.

Ερωτικά

Καλές είναι οι συζητήσεις, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι οι άλλοι συνήθως τις θεωρούν ως μια ενδιαφέρουσα ένδειξη φιλίας και όχι ερωτικού ενδιαφέροντος. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια πιο στενή σχέση, μην αφήσεις τα πράγματα να «αιωρούνται».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών που ενδεχομένως η μια να μην έχει καμία σχέση με την άλλη, ωστόσο, ο επαγγελματισμός και η ειδικότητα σου στις λεπτομέρειες θα σε δικαιώσουν, κλείνοντας τα στόματα εκείνων που κάνουν τους… έξυπνους! Αν μάλιστα διαθέτεις και κάποιες τεχνικές γνώσεις, τότε η συνδρομή σου στην επίλυση ποικίλων προβλημάτων θα είναι καθοριστική και μάλιστα με το αζημίωτο. Επιπλέον, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα συμβάλλει σε μια ευχάριστη επαφή ή μετακίνησή σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία σε ταξίδι ή στο… διαδίκτυο είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις για σήμερα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου μια σειρά από πρακτικές λεπτομέρειες που θα κάνουν την σχέση σας πιο λειτουργική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να «παίξεις» με ανθρώπους και καταστάσεις, χωρίς να δεσμεύεσαι για κάτι. Επιπλέον μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, πολλαπλασιάζοντας τις ευχάριστες στιγμές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματός σου, ενώ μπορεί να πάρεις κι ένα δώρο. Ωστόσο καλό είναι να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου συμφέροντα, αφού με αυτόν τον τρόπο θα χάσεις κάτι που τυπικά δικαιούσαι.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι εξελίξεις τρέχουν και τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλάζουν διαρκώς. Καλό είναι λοιπόν να κάνεις την κίνηση σου όταν πια θα είσαι σίγουρος/η για αυτόν/ην που θέλεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αρκέσου σε ένα… αβλαβές φλερτ!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους τείνει να σε «ξεβολέψει», δημιουργώντας διαρκώς νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν έχεις στον νου σου ένα συγκεκριμένο πλάνο, μπορεί να χάσεις την μέρα σου αγόμενος/η και φερόμενος/η από τα καπρίτσια των άλλων. Επιπλέον, όσο κι αν… αντιπαθείς τους τεχνοκράτες, αυτή τη φορά μπορούν να σου φανούν πραγματικά χρήσιμοι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, κάτι που θα έχεις ορατές συνέπειες και στα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Για άλλον/η ενδιαφέρεσαι, άλλος/η σε πολιορκεί και πραγματικά δεν ξέρεις αν θα πρέπει να γελάσεις ή να… κλάψεις με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα περάσεις άσχημα, οπότε «ούτε γάτα, ούτε ζημιά»!

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!