ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για το μήνα Σεπτέμβριο

Το πλανητικό σκηνικό του πρώτου φθινοπωρινού μήνα χαρακτηρίζεται από όψεις και φαινόμενα που μας εισάγουν σιγά σιγά σε μια νέα περίοδο. Οι πλανήτες μετακινούνται σταδιακά στο ζώδιο της Παρθένου, επιτάσσοντας επιστροφή στους καθημερινούς ρυθμούς, όμως οι όψεις που σχηματίζουν φανερώνουν πως ολοκληρώνονται ακόμα υποθέσεις που ξεκίνησαν να μας απασχολούν από τα τέλη Ιουλίου.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα έως τις 20 Σεπτεμβρίου και οι όψεις που σχηματίζει ευνοούν τα πύρινα ζώδια (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) αλλά και τα αέρινα (Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους) φέρνοντας νέες σχέσεις και ευκαιρίες για ανανέωση σε υπάρχοντες δεσμούς, ακόμη και προτάσεις για επισημοποίηση.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στις 6 Σεπτεμβρίου και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 του μήνα, ίσως να φέρουν σκληρές αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και αποφάσεις στα αισθηματικά των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς), ενώ η τελευταία αντίθεση του Δία με τον Ουρανό που σχηματίζεται στις 28 Σεπτεμβρίου, κλείνει το μήνα με ανατροπές, ξαφνικούς χωρισμούς αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες για τους εκπρόσωπους των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι).

Σε κάθε περίπτωση, ο μήνας αυτός είναι ο τελευταίος που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, συμμετέχοντας και στο τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα, φανερώνοντας πως πολλές σχέσεις θα διαλυθούν και πως κάποιες άλλες θα ξεπεράσουν οριστικά σκοπέλους και θα σταθεροποιηθούν ώστε να προχωρήσουν παρακάτω από τον Οκτώβριο που θα εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού.

 

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 20 Σεπτεμβρίου συναντώντας τον Κρόνο, το Δία και τον Ουρανό σε ευνοϊκές όψεις, οι ευκαιρίες για φλερτ, παιχνίδι και νέες γνωριμίες συνεχίζονται και πληθαίνουν. Η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται στα ύψη και παρόλο που η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου μαρτυρά πως η εργασία και οι υποχρεώσεις τρώνε πολύ από το χρόνο σου, φαίνεται πως καταφέρνεις να διατηρήσεις το πάθος στην αισθηματική σου ζωή. Οι singles είναι πολύ πιθανό να συνάψουν ένα νέο δεσμό το μήνα αυτό, ενώ οι δεσμευμένες δεν αποκλείεται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Από την άλλη, το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου χρειάζεται προσοχή, καθώς η τελευταία αντίθεση Δία - Ουρανού που κορυφώνεται στις 28, μαρτυρά ανατροπές και χωρισμούς από σχέσεις που παρουσίαζαν σκαμπανεβάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρόσεξε αποφάσεις και αντιδράσεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αρκετά έντονος μήνας για τα αισθηματικά σου. Ο 5ος ηλιακός σου οίκος υποδέχεται σταδιακά μια πληθώρα πλανητών, φανερώνοντας πως το φλερτ και η διασκέδαση δεν θα λείψουν από τις μέρες σου. Αρχικά, ο Άρης περνά στην Παρθένο και σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου στις 5 Σεπτεμβρίου, ανεβάζοντας τη λίμπιντο στα ύψη, ενώ στην πορεία εισέρχεται στην ίδια θέση ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία. Στις 20 Σεπτεμβρίου, περνά και ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, στην Παρθένο ενώ την ίδια μέρα κορυφώνεται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο αυτό. Με λίγα λόγια, είτε υποδέχεσαι έναν νέο έρωτα είτε ανανεώνεις και εξελίσσεις τη σχέση σου, ακόμη και μέσα από μια εγκυμοσύνη. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως αυτός ο μήνας αποτελεί και το κλείσιμο μιας σημαντικής περιόδου για τα αισθηματικά σου, καθώς από τον επόμενο, η είσοδος του Δία στο Σκορπιό, έρχεται να αλλάξει εντελώς το τοπίο και να χαρίσει εύνοια και δώρα στον τομέα "σχέσεις¨".

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να κλείσεις κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν και να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες. Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου και οι όψεις στις οποίες συμμετέχει ο Κρόνος από τον Τοξότη, μαρτυρούν πως η αρχή του φθινοπώρου αποτελεί και την αρχή μιας περιόδου ξεκαθαρισμάτων που εκκρεμούσαν. Το μήνα αυτό αφήνεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις και εστιάζεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις προσωπικές σου επιθυμίες, ενώ παράλληλα προσπαθείς να ξεπεράσεις πρακτικά και ψυχολογικά εμπόδια που σε κρατάνε πίσω. Από την άλλη, η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και του Ερμή στην ίδια θέση στις 30, παράλληλα με την αντίθεση Δία - Ουρανού στις 28 του μήνα, αυξάνουν τις πιθανότητες να προκύψει μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή ακόμη και μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, αν ανήκεις στις δεσμευμένες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Σεπτεμβρίου φέρνει θετικές εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Η σταδιακή μετακίνηση πλανητών στο φιλικά προσκείμενο ζώδιο της Παρθένου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, μαρτυρά πως φανερώνεις τον κοινωνικό και επικοινωνιακό εαυτό σου, πολλαπλασιάζεις τις νέες γνωριμίες, ενώ παράλληλα καταφέρνεις να επιλύσεις προβλήματα ή παρεξηγήσεις που είχαν εμφανιστεί στη σχέση σου. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στις 28 Σεπτεμβρίου, βοηθά ακόμη περισσότερο στο να ομαλοποιηθούν τα πράγματα στο δεσμό σου και σιγά σιγά να καταλαγιάσει οποιαδήποτε κόντρα. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος για να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις και εκδρομές, στις οποίες ενδεχομένως να κρύβονται και ευκαιρίες για αισθηματικές περιπέτειες. Γενικά, καλό είναι να έχεις ανοιχτές κεραίες αυτήν την εποχή, γιατί ενδέχεται να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που λίγο παρακάτω, θα τη στιγματίσει.

 

ΛΕΩΝ
Ο μήνας ξεκινά με δράση και αναθεωρήσεις, καθώς μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης κινούνται στο ζώδιό σου. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν και ξεκαθαρίσματα σε υπάρχουσες σχέσεις θα είναι στο μενού των ημερών αυτών, ενώ στη συνέχεια, η σταδιακή μετακίνηση των πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου σε βάζει σε διαδικασία αξιολόγησης προσώπων και καταστάσεων. Βέβαια, η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου έως τις 20 Σεπτεμβρίου, σχηματίζοντας μάλιστα ιδιαίτερα θετικές όψεις με τους Κρόνο, Δία, Ουρανό, κάτι που φανερώνει πως το πάθος και ο ρομαντισμός δεν θα λείψουν από τη ζωή σου. Κι αν ο δεσμός σου πέρασε κάποια σκαμπανεβάσματα, το κλίμα σταθεροποιείται και η όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε, επιλύεται. Από την άλλη, όσες εκπρόσωποι του ζωδίου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν παλιό σύντροφο, μέχρι το τέλος του μήνα θα φανεί κατά πόσο η επανασύνδεση αυτή θα είναι επιτυχημένη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας των γενεθλίων σου κατέφθασε και αποκτάς ρόλο πρωταγωνίστριας στις εξελίξεις. Η δράση στα αισθηματικά σου ξεκινά από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου στις 5 και την Πανσέληνο στον άξονά σου στις 6 Σεπτεμβρίου. Φαίνεται, λοιπόν, πως εισέρχεσαι σε μια περίοδο ξεκαθαρισμάτων όσον αφορά στις σχέσεις σου και ίσως νιώσεις πως ολοκληρώνεται μία σημαντική περίοδος τις μέρες αυτές, κατά την οποία η αισθηματική σου ζωή θα περάσει σε ένα νέο στάδιο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις έως τις 20 Σεπτεμβρίου, είναι οι όψεις που θα σχηματίζουν ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιό σου, οι οποίες ενδέχεται να φέρουν δυσκολίες και εμπόδια στα σχέδιά σου ή κάποιες σκληρές αποκαλύψεις που σε πληγώνουν. Ειδικά, αν δέχθηκες πολιορκία από ένα πρόσωπο από το παρελθόν το προηγούμενο διάστημα, ίσως η συμπεριφορά του από δω και πέρα να σου φέρει απογοήτευση. Σε κάθε περίπτωση, το καινούριο φεγγάρι στο ζώδιό σου στις 20 του μήνα, σε ωθεί σε μια νέα αρχή και η ταυτόχρονη είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, μαρτυρά πως θα είναι αρκετά όμορφη και ρομαντική.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτόν το μήνα φαίνεται πως οι εξελίξεις κινούνται παρασκηνιακά και πως προετοιμάζεσαι για κάποια σημαντική αλλαγή που θα ακολουθήσει λίγο παρακάτω, στο μήνα των γενεθλίων σου. Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε βάζει σε σκέψεις και σε διαδικασία ενδοσκόπησης και απολογισμού, προκειμένου να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον. Παράλληλα, ο Δίας διανύει τις τελευταίες του μέρες στο ζώδιό σου πριν περάσει στο Σκορπιό στις αρχές Οκτωβρίου και στις 28 Σεπτεμβρίου, συναντά τον Ουρανό στην τελευταία όψη αντίθεσης. Εν ολίγοις, τα απρόοπτα και οι εκρήξεις δεν θα λείψουν από τις σχέσεις σου και δεν αποκλείεται να σπάσεις ένα δεσμό ή να αποφασίσεις πως πρέπει να αλλάξεις εντελώς τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Οι singles του ζωδίου, από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να κάνουν μια ξαφνική γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχει κάτι αλλιώτικο από τις μέχρι τώρα γνωριμίες τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα σχέδιά σου και να αρχίσεις να προγραμματίζεις το μέλλον σου. Με μία πληθώρα πλανητών να μετακινούνται σταδιακά στο ζώδιο της Παρθένου φαίνεται πως οι δεσμευμένες εκπρόσωποι του ζωδίου υλοποιούν όνειρα και στόχους που είχαν θέσει για το δεσμό τους, ενώ οι singles, αυξάνουν τις γνωριμίες και τους υποψήφιους συντρόφους μέσα από τις παρέες και το κοινωνικό τους περιβάλλον. Μάλιστα αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, είναι πολύ πιθανό να έρθει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο στο δρόμο σου, το οποίο θα σου χαρίσει μαγικές και αξέχαστες στιγμές και η σχέση σας θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε μόνιμο δεσμό. Παράλληλα, ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, σχηματίζει θετικές όψεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ενώ στις 28 Σεπτεμβρίου γυρίζει σε ορθή πορεία, βοηθώντας σε να εξωτερικεύεις πλέον βαθιές σκέψεις. Έχε κατά νου ότι ο μήνας αυτός αποτελεί την προετοιμασία μιας περιόδου εύνοιας και δώρων που καταφθάνει με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σου, οπότε είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις σχέδια επέκτασης και εξέλιξης στην αισθηματική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου εμπεριέχει κάποια σκαμπανεβάσματα για τα αισθηματικά σου. Από τη μία, η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 5 και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο έως τις 20 του μήνα, σου δημιουργούν ταξιδιάρικη διάθεση και φέρνουν ευκαιρίες για αποδράσεις που γεμίζουν τις μπαταρίες σου και ανανεώνουν το κλίμα στο δεσμό σου. Παράλληλα, οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη, φέρνουν και ευκαιρίες και νέες περιπέτειες στα αισθηματικά σου, καθώς και αυξημένες πιθανότητες να κάνεις μια καινούρια σχέση με ένα πρόσωπο που θα μοιράζεστε κοινό όραμα και ιδανικά. Από την άλλη, η πλανητική κινητικότητα στον άξονα 4ου - 10ου φανερώνει πως επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα φέρνουν εμπόδια και δυσκολίες που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις, να χαρείς, να ερωτευτείς. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και μην αφήσεις τα προβλήματα να διεισδύσουν στη σχέση σου ή να σε αποτρέψουν από το να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με αυτόν που σε ενδιαφέρει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να ανοιχτείς και να επεκταθείς, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα αλλά και να υλοποιήσεις αλλαγές που προετοίμαζες τους τελευταίους πέντε μήνες. Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, ακόμη και για μια μετακόμιση στο εξωτερικό με το σύντροφό σου. Για τις singles οι γνωριμίες που προκύπτουν σε ταξίδια αναψυχής πληθαίνουν και ειδικά μετά τις 20 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη περνά στον 9ο ηλιακό σου οίκο, δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σου μια πολλά υποσχόμενη παρουσία που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου. Από την άλλη, στις 28 Σεπτεμβρίου κορυφώνεται η τελευταία αντίθεση μεταξύ του Δία με τον Ουρανό, ενώ την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία με το ζώδιό σου. Μάλλον έχει έρθει η ώρα να σπάσεις κάποιους δεσμούς με το παρελθόν, είτε αυτοί αφορούν σε πρόσωπα είτε σε καταστάσεις και να αρχίζεις να φανερώνεις το νέο, μεταμορφωμένο και δυναμωμένο σου εαυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρόκειται για έναν μήνα έντονων εξελίξεων όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή. Με τους 7ο και 8ο ηλιακούς σου οίκους ενεργοποιημένους, τόσο οι δεσμευμένες όσο και οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου φαίνεται πως δεν θα μείνουν ανεπηρέαστες. Αρχικά, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και ασυνεννοησίες με το ταίρι σου, οι οποίες όμως δεν οδηγούνται στα άκρα, αφού η Αφροδίτη από την ίδια θέση φροντίζει να διατηρεί τις ισορροπίες. Για τις singles, οι ευκαιρίες να προχωρήσουν σε μια νέα σχέση είναι πολλαπλάσιες, καθώς οι όψεις που σχηματίζει ο πλανήτης της αγάπης, χαρίζουν εύνοια και αρκετούς υποψήφιους παρτενέρ. Η μετακίνηση των παραπάνω πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου στην πορεία του μήνα και η Νέα Σελήνη στην ίδια θέση στις 20 Σεπτεμβρίου, είτε θα σε ωθήσουν να λάβεις αποφάσεις συμβίωσης με το ταίρι σου είτε θα σου χαρίσουν φλογερές νύχτες με το πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι δελεαστικές προτάσεις από πρόσωπα - απωθημένα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Υποδέχεσαι το φθινόπωρο με ένα μήνα γεμάτο εξελίξεις. Αρχικά, στις 5 Σεπτεμβρίου ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου, απέναντι από το δικό σου, ενώ την επόμενη μέρα σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιό σου, σηματοδοτώντας το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός καινούριου, ιδιαίτερα έντονου και δραστήριου. Ίσως να λαμβάνεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν εσένα και το σύντροφό σου τις μέρες αυτές, να επιθυμείς να δεις τη σχέση σας να προχωρά ή να αφήνεις πίσω σου ένα πρόσωπο που σε έχει απογοητεύσει. Γενικά, καλό είναι να είσαι σε επιφυλακή τις μέρες αυτές γιατί μπορεί να ακούσεις ψέματα ή παραμύθια. Τα καλύτερα, όμως, έρχονται λίγο παρακάτω στις 20 Σεπτεμβρίου, με τη Νέα Σελήνη και την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, οπότε και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις κάνει για τη σχέση σου ή ακόμη και να συνάψεις ένα νέο δεσμό με ένα καινούριο πρόσωπο.

Πηγή: tlife.gr

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!