ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 11 Σεπτεμβρίου 2017

Tώρα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Λέων, αυτή η εβδομάδα θα έχει θετικές εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή θα είναι η εβδομάδα σου, αγαπητέ Κριέ με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη στην Παρθένο από τις 5 του μήνα και μετά! Θα νιώσεις ένα κύμα ενέργειας και ζωντάνιας να σε παρασύρει. Έτσι θα βρεις τον τρόπο να καταφέρεις τόσα πολλά, για αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς. Ωστόσο, πρόσεξε στα μέσα τις εβδομάδας που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς την συμπεριφορά σου λίγο παραπάνω, γιατί είναι πιθανό εξαιτίας της θέσης των πλανητών να υπάρξουν παρεξηγήσεις και να παρερμηνευθεί η στάση σου. Η ένταση υποβόσκει, για αυτό καλά θα κάνεις να την κρατήσεις σε λήθαργο. Προσπάθησε να είσαι διπλωματικός και να μην απαιτείς από τους άλλους να μπουν στη θέση σου αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις με τον τρόπο που εσύ τις βλέπεις. Σεβάσου τη σκέψη και την άποψη των άλλων. Το Σαββατοκύριακο ίσως σε εκπλήξει, καθώς είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνισή του και να φέρει ένα προσωπικό θέμα στο προσκήνιο. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή διανύει μια ευχάριστη περίοδο, καθώς η σχέση σου βελτιώνεται αισθητά. Θα έχεις την τάση να δείχνεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, σαν επιβεβαίωση των συναισθημάτων σου. Αυτό σε βοηθάει να συνδεθείς βαθιά μαζί του. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, το πάθος σου σε κάνει διεκδικητικό και ιδιαίτερα γοητευτικό, βοηθώντας σε να γνωρίσεις άτομα με κοινά στοιχεία που θα σου προκαλέσουν ισχυρή έλξη. Μάλλον ήρθε η ώρα να λάβεις και πάλι δράση!

Επαγγελματικές
Εργασιακά, είναι η περίοδος που θέλεις διακαώς να πας παρακάτω και να εξελίξεις την καριέρα σου. Μπορείς από την Πέμπτη και μετά να αναζητήσεις νέους ορίζοντες και προοπτικές. Ωστόσο, θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά για να ανταπεξέλθεις στο γεμάτο σου πρόγραμμα καθώς και στις απαιτήσεις των συναδέλφων σου από εσένα. Δείξε θετική διάθεση και πρόθεση να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν προς το τέλος της εβδομάδας. Αν υπάρχουν νέα σχέδια δράσης στα επαγγελματικά, τώρα είναι η ώρα να τα βάλεις σε εφαρμογή.


ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή θα κινηθεί γύρω από θέματα σχετικά με την οικογένειά σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα γενικότερα. Μπορεί να κληθείς να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που σου δυσκολεύουν αρκετά την καθημερινότητα και η αλήθεια είναι ότι από την Τρίτη και μετά που ο Ερμής θα ορθοδρομήσει θα σου δώσει ώθηση να τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και κυρίως χωρίς συνέπειες για το μέλλον. Εύνοια θα νιώσεις και στον τομέα των επαγγελματικών σου, καθώς υπάρχει ένα θέμα που σου κάνει τη ζωή δύσκολη από καιρό. Πλέον αρχίζει να βρίσκει λύση και μάλιστα μόνιμη. Παράλληλα, βρίσκεσαι σε μια περίοδο προετοιμασίας και συζητήσεων σχετικά με την υλοποίηση κάποιου σχεδίου που έχεις κατά νου. Δεν είναι η ώρα να προχωρήσει, αλλά συνέχισε να το οργανώνεις.

Αισθηματικές
Επιτέλους, θα υπάρξει και μια περίοδος άκρως ρομαντική για εσένα που θα σε συνεπάρει. Θα σε κάνει να απομακρυνθείς από τις σκοτούρες της καθημερινότητας και θα σου πάρει για λίγο τα βάρη από την πλάτη σου. Το ήρεμο κλίμα με τον σύντροφό σου είναι το καλύτερο χάπι ψυχικής ανάτασης. Ανεβασμένη θα νιώθεις και τη λίμπιντό σου, γεγονός που σε κάνει να περνάς πολύ καλά. Στις 6 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς έχε αυξημένη προσοχή και απόφυγε οποιαδήποτε συμπεριφορά θεωρείται επιπόλαια. Μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι πορεύεσαι μόνος, μην χάνεις την ελπίδα σου. Η θετική επιρροή αυτή την εβδομάδα, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσει μια όμορφη περιπέτεια!

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου, θα υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα, γεγονός που δεν θα καταφέρει να σε πτοήσει. Νιώθεις τόσο δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση που θα καταφέρεις να τα φέρεις όλα εις πέρας χωρίς απώλειες. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, να προωθήσεις τις ικανότητές σου και αυτό να εκτιμηθεί από τον προϊστάμενό σου. Αν και είναι σχεδόν σίγουρο αυτό, αφού η επαγγελματική σου συμπεριφορά προκαλεί θετικές εντυπώσεις και ευχαρίστηση. Θα υπάρξει επικοινωνία γύρω από θέματα που σου ανοίγουν νέους δρόμους στα επαγγελματικά σου. Χειρίσου την κατάλληλα. Στα οικονομικά, τα έξοδα παραμένουν αυξημένα και οι εκκρεμότητες σε πιέζουν. Ωστόσο, η θετική σου αύρα επηρεάζει και αυτόν τον τομέα, τον οποίο καταφέρνεις να βελτιώσεις αισθητά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι την Κυριακή δεν χαρακτηρίζεται άσχημη. Θα υπάρχει φόρτος στο καθημερινό σου πρόγραμμα και αυτό σου προκαλεί πίεση και άγχος, ωστόσο, η εύνοια που δέχεσαι όχι μόνο σε βοηθάει να σταθείς στο ύψος σου, αλλά σου ανοίγει και νέους ορίζοντες. Στα προσωπικά σου στις 6 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς ίσως υπάρξουν προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα γύρω από θέματα που προϋπάρχουν. Όμως, με την κατάλληλη συμπεριφορά θα καταφέρεις να κρατήσεις την ισορροπία. Να είσαι διαλλακτικός και εκφράσου με σύνεση και όλα θα πάνε καλά. Έτσι θα μπορέσεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για αρκετό διάστημα ακόμη.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να βγάλεις στην επιφάνεια τον ρομαντισμό που κρύβεις μέσα σου. Η λάμψη και η γοητεία σου είναι δυο στοιχεία που κυριαρχούν επάνω σου, με αποτέλεσμα να σε κάνουν πολύ ελκυστικό στα μάτια των υποψήφιων συντρόφων. Έτσι αν είσαι αδέσμευτος, άρπαξε την ευκαιρία, βελτίωσε την εξωτερική σου εμφάνιση και άσε τα υπόλοιπα να έρθουν από μόνα τους. Έχε τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση και δεν θα αργήσεις να αντιληφθείς τα μάτια εκείνα που σε διεκδικούν. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα μπορέσεις να πλησιάσεις κι άλλο τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να βάλεις στην άκρη κάθε πρόβλημα που σας χωρίζει.

Επαγγελματικές
Μην προχωρήσεις αυτή την εβδομάδα σε καινούργιες συμφωνίες και φρόντισε να αλλάξεις την εικόνα που έχουν οι γύρω αναφορικά με τη δουλειά σου και το επαγγελματικό σου προφίλ. Μέχρι στιγμής έχεις καταφέρει πολλά, για αυτό καλό είναι να αποφύγεις την εμπλοκή σου με θέματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η δημόσια έκφρασή σου φρόντισε να αντιπροσωπεύει πιο ουδέτερη θέση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που ίσως έρθουν. Στο τέλος της εβδομάδας, διατήρησε τον έλεγχο των εκροών και απόφυγε τις σπατάλες που σου τινάζουν τον προϋπολογισμό στον αέρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις τελευταίες εβδομάδες, αγαπητέ Καρκίνε, προσπαθείς να επαναπροσδιορίσεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ενώ οι συνθήκες σε ωθούν να κάνεις ακόμη ένα βήμα για να ανέβεις επίπεδο στην αναζήτησή σου αυτή. Η ενέργεια που διέπει τον τομέα της φήμης και της επιτυχίας, δημιουργεί ένα νέο κύμα ευκαιριών για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον σημαντικών προσώπων με κύρος. Αυτό θα σε κάνει να δεις τα όνειρά σου να πάρουν σάρκα και οστά. Ωστόσο, στις 6 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς κάποιες συζητήσεις χρειάζονται προσοχή γιατί μπορούν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Ακολούθησε, λοιπόν, τα θέλω σου και μην υποκύπτεις στον πειρασμό να ικανοποιείς τους πάντες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα υπόσχεται αρκετές πικάντικες και ενδιαφέρουσες στιγμές. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, λοιπόν, καλό είναι να σε προβληματίσει η στάση σου απέναντι στον σύντροφό σου, καθώς δείχνεις να του ζητάς πολλά παραπάνω από όσα είναι σε θέσει να σου δώσει, γεγονός που σου έχει ήδη ξεκαθαρίσει. Στο τέλος της εβδομάδας να ξέρεις ότι οι παρεμβάσεις τρίτων μπορούν να δημιουργήσουν εμπλοκή, για αυτό καλό είναι, να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση χωρίς αναστολές. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, θα νιώσεις ελεύθερος και δραστήριος , έτσι ώστε να διεκδικήσεις το δικαίωμα στην αγάπη.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου, ο μεγάλος όγκος αρμοδιοτήτων και ευθυνών θα χαρακτηρίσει την εβδομάδα αυτή. Ωστόσο, μη σε φοβίζει, γιατί με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 5 η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη, έτσι ώστε να λειτουργείς δραστικά και αποτελεσματικά. Οι ανώτεροί σου θα είναι αρκετά απαιτητικοί και αυστηροί, για αυτό φρόντισε να έχεις τους συναδέλφους σου πολύ κοντά , ώστε να συνεργαστείς μαζί τους και να καταφέρεις θετικά αποτελέσματα. Για να προωθήσεις την δουλειά σου μπορείς να στηριχτείς ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιας και ευνοούνται από τον τομέα της επικοινωνίας που βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.

 

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Λέων, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να επικεντρωθείς στους ευρύτερους στόχους σου. Θα διαπιστώσεις ότι ίσως χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τα πράγματα και μάλιστα αυτό μπορεί να προκύψει εντελώς απρόσμενα. Η αρχή κιόλας της εβδομάδας με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σου μέχρι την Κυριακή, φέρνει ένα ξέσπασμα ενέργειας και ορμής. Αν πρόκειται να ταξιδέψεις στο άμεσο μέλλον, ίσως συναντήσεις ανθρώπους και βιώσεις εμπειρίες που θα είναι πολύ σημαντικές, για αυτό να παραμείνεις ανοιχτόμυαλος και αυθόρμητος. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος και προσανατολισμένος στο αποτέλεσμα, σε περίπτωση που υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις στα εργασιακά. Νέες ιδέες που θα περάσουν από το μυαλό σου στο τέλος της εβδομάδας, σου ανοίγουν νέες προοπτικές.

Αισθηματικές
Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, η εξέλιξη αυτής αναμένεται πολύ θετική. Θα περάσεις αξέχαστες στιγμές που θα σας κάνουν να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Η ικανοποίηση και η ευχαρίστηση θα γεμίσουν την ψυχή σου. Σε γενικά πλαίσια, νιώθεις την φροντίδα και την αγάπη. Ο σύντροφός σου είναι υποστηρικτικός και αυτό σου προσφέρει μια βαθιά ανακούφιση και γαλήνη. Αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν το ταίρι τους, να ξέρεις ότι ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει με ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, θα δημιουργηθούν περισσότερες ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβεις. Μπορεί κάποιες στιγμές η πίεση να είναι ασφυκτική και η συνεργασία με τους συναδέλφους να είναι μονόδρομος. Στο τέλος, όμως, θα καταφέρεις να προωθήσεις την καριέρα σου. Ο συμβιβασμός είναι μια λέξη κλειδί για τις 6 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Ιχθείς προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Η οικονομική σου κατάσταση, απαιτεί μετρημένη στάση αναφορικά με τη διαχείριση του ταμείου σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις έχουν καταλάβει το μυαλό σου που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή, φίλε Παρθένε. Την εβδομάδα αυτή, λοιπόν με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία και να σε ευνοεί θα έχεις την ευκαιρία να τις δεις ρεαλιστικά και στις πραγματικές τους διαστάσεις, έτσι ώστε να καταλήξεις στα τελικά σου συμπεράσματα. Μην τις μεγαλοποιήσεις , αλλά ούτε και να τις αψηφήσεις. Παράλληλα, η σκέψη σου θα επικεντρωθεί στο άτομό σου και πως ο βασικός σου πυρήνας μπορεί να επηρεαστεί από τις αλλαγές που βρίσκονται προ των πυλών. Με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου από την Τρίτη και μετά δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μην στηρίζεσαι στην άποψη των άλλων σε συζητήσεις που κάνεις μαζί τους. Η επικοινωνία σου δεν θα είναι το δυνατό σου σημείο.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας για εσένα που είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεται αυτή την εβδομάδα στην στάση που κρατάς απέναντι στον σύντροφό σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επανεξετάσεις τον τρόπο που μιλάς σε εκείνον ή τον τρόπο που του επικοινωνείς τα συναισθήματά σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η ώρα είναι κατάλληλη για να κοιτάξεις με ενδιαφέρον τις νέες ευκαιρίες που προκύπτουν. Θα μπορέσεις να κάνει μια νέα σχέση. Ίσως ακόμη υπάρξουν συναισθήματα που έμεναν κρυφά και τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν. Μην φοβάσαι να εκφραστείς και μην σε τρομοκρατήσει η σκέψη για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να ισορροπήσει σε σχέση με εκείνον που αφορά στην οικογένεια και το σπίτι σου. Αν εργάζεσαι μόνος, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη. Γενικότερα, οι αρμοδιότητες αυξάνονται και μετά από κόπο θα καταφέρεις επιτέλους να δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Η ικανοποίηση που θα γευτείς, θα είναι ικανή να σε αναζωογονήσει. Στα οικονομικά σου την Τετάρτη που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς, φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες καθώς υπάρχουν πολλές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν.

 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, εάν πάλευες μέχρι σήμερα για να βρεις την αλήθεια σχετικά με κάποια πρόσωπα ή κάποιες επαγγελματικές σχέσεις , αυτή η εβδομάδα είναι που θα σε βοηθήσει να την εντοπίσεις. Από τις αρχές της εβδομάδας με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα θα διαπιστώσεις μια εύνοια στις συνεργασίες. Θα καταφέρεις να επωφεληθείς πλήρως από αυτές αν καταφέρεις να τις δικές σου ανάγκες και τα δικά σου ενδιαφέροντα σε σχέση με εκείνα των άλλων γύρω σου. Ωστόσο, πρόσεξε στις 6 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς για παρανοήσεις στην επικοινωνία και στις συνεννοήσεις. Προς το Σάββατο, ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα για τη σχέση που έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο. Συμβιβάσου με το παρελθόν και προχώρα.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αναμένεται να εξελιχθεί πολύ θετικά για το ζώδιό σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μπορείς να απολαύσεις την συντροφιά του αγαπημένου σου, καθώς και να προσπεράσετε μαζί προβλήματα που προέκυψαν στο παρελθόν. Αν πάλι αναζητάς το ταίρι σου, θα έχεις την ευχέρεια να συναντήσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αρκετά. Θα μπορέσεις να κατανοήσεις συναισθήματα που ήταν καλά κρυμμένα σε εκείνο. Το πάθος σου θα σε οδηγεί και θα θελήσεις να εκφράσεις την αγάπη σου. Η έκβαση αναμένεται θετική.

Επαγγελματικές
Το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά για αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθεί στις συνθήκες εργασίας σου και τι μπορείς να κάνεις για να τις βελτιώσεις. Το θέμα αυτό θα το μεταφέρεις και στις συζητήσεις σου με τους συνεργάτες σου. Οι ευθύνες αυξάνονται μέρα με τη μέρα και είναι επιτακτική ανάγκη πια να τις θέσεις σε προτεραιότητα. Κάποια οικονομικά προβλήματα ίσως σου προκαλέσουν άγχος, αλλά στο τέλος θα καταφέρεις να τα επιλύσεις και να τα ξεκαθαρίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη διστάσεις να καταβάλεις προσπάθεια αφού στο τέλος θα καρποφορήσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συμβαίνουν πολλά με τη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και τώρα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Λέων θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις νέο κεφάλαιο που θα είναι τρομερά ενθουσιώδες για εσένα καθώς και πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σου. Ούτως ή άλλως, η θέση των πλανητών στο σύνολο τους εστιάζουν το ενδιαφέρον σου στην καριέρα και την καθημερινότητα. Να παραμείνεις οργανωτικός και μην αφήσεις τίποτα να σε κρατήσει πίσω. Ωστόσο, στις 6 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς η επικοινωνία ίσως να μην είναι τόσο δυνατή και μια περίπτωση παρανόησης ή μπερδέματος να χρειαστεί τον εκλεπτυσμένο χειρισμό σου και την δέουσα διακριτικότητα. Το τέλος της εβδομάδας, σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία να επιλύσεις κάποιο δικό σου θέμα στη δουλειά που έρχεται από το παρελθόν. Κάνε τις αλλαγές που θέλεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα νιώθεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να χειριστείς κάποιες υποθέσεις που υπάρχουν στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου θα είναι αρκετά υποστηρικτικός και συνεργάσιμος σε αυτό, γεγονός που διευκολύνει θεαματικά την κατάσταση. Καλό είναι να συνεχίσεις να διατηρείς την επικοινωνία σου ουσιαστική, αφού με αυτόν τον τρόπο κρατάς ζωντανή και υγιή την σχέση σου. Αν ανήκεις στο κλαμπ των «ελεύθερων και ωραίων», φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτή σου την ιδιότητα για να φλερτάρεις και να γοητεύσεις το αντίθετο φύλο. Μην συνεχίσεις να αναλώνεσαι στο παρελθόν. Πρέπει να αποδεχθείς ότι πλέον πέρασε!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πρακτικότητα και οργάνωση από πλευράς σου, ειδικά αν θέλεις να επιτύχεις σε νέα εγχειρήματα. Ίσως κάποιες στιγμές το άγχος να σε πιέζει, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε πτοεί και να σε αποθαρρύνει. Αντίθετα, επιστράτευσε το γνωστό σου πείσμα και συνέχισε την σκληρή δουλειά. Μην αμφιβάλεις ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κατακτήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Η βελτίωση των σχέσεών σου στην εργασία είναι και στο δικό σου χέρι, για αυτό φρόντισε να κάνεις κάτι για αυτό. Στα οικονομικά, κινήσου με προσοχή ώστε να πετύχεις την πολυπόθητη ισορροπία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ζωή υπόσχεται να γίνει πιο διασκεδαστική για εσένα αυτήν την εβδομάδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, αγαπητέ Τοξότη. Η νοσταλγία και οι συναισθηματισμοί που σε κυρίευαν μέχρι πρόσφατα, δίνουν τη θέση τους στην αισιοδοξία. Θα έχεις πολλή θετική ενέργεια που θα θελήσεις να τη διοχετεύσεις κατάλληλα. Ο κίνδυνος που ελλοχεύει, ωστόσο, από τον ενθουσιασμό σου είναι η αντιμετώπιση των τρίτων. Πρακτικά δεν μπορούν όλοι να σε βλέπουν χαρούμενο, γεγονός που δημιουργεί ζήλεια και κακία. Για να αποφύγεις ,λοιπόν, την τοξικότητα φρόντισε να κρατάς χαμηλούς τόνους στην στάση σου και ας γίνεται πάρτι μέσα σου! Δεν θα λείψουν γνωριμίες με συναρπαστικά άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος, στο τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα κυλήσει αυτή την εβδομάδα πολύ όμορφα έχοντας τους καλύτερους οιωνούς. Στις 6 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με το συναίσθημά σου και να το κατανοήσεις εις βάθος. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην σχέση σου, δίνοντάς σου την ευχέρεια να ανοίξεις την καρδιά σου στον σύντροφό σου και να του εκφραστείς ουσιαστικά και εκ βαθέων. Το πάθος και ο ρομαντισμός, λοιπόν, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τις ημέρες αυτές. Αν είσαι μόνος, δέχεσαι τις καλύτερες επιρροές για να βρεις το άτομο που θα συγκινήσει το συναισθηματικό σου κόσμο και θα σε παρακινήσει να αφήσεις τη μοναξιά σου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Επαγγελματικές
Η καριέρα σου ζητάει την προσοχή σου πιο έντονα. Οι σωστοί χειρισμοί σου θα σε βοηθήσουν να ελέγξεις την κούραση που θα σου προκληθεί καθώς και να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Ο δημιουργικός σου οίστρος είναι στο ζενίθ. Ωστόσο, ακόμη και έτσι, φρόντισε να μην υπερβείς τα όρια και αγγίξεις την υπερβολή. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς και εξυπνάδα. Μην αφήσεις την υπεραισιοδοξία να σε βγάλει εκτός προγραμματισμού. Έχεις τις προϋποθέσεις για να κάνεις κινήσεις που θα σε εξασφαλίσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απώθησε τις παρεμβολές και συγκεντρώσου απερίσπαστος στην οικογένειά σου και σε θέματα σπιτιού. Από τις αρχές της εβδομάδας με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέων θα διαπιστώσεις ότι το επίκεντρο της ενέργειάς σου θα είναι θέματα εσωτερικής φύσης. Είτε θα αφορούν τα καθαρά δικά σου, εσωτερικά ζητήματα είτε της οικογένειάς σου. Θέλεις να ξέρεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι δέχονται την φροντίδα και την προσοχή που τους αρμόζει. Μπορείς ακόμη και να οργανώσεις μια γιορτή ή ένα πάρτι στο σπίτι, τώρα που νιώθεις τόσο ζεστά και προστατευτικά στη θαλπωρή του σπιτιού σου. Ίσως στις 6 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς να νιώσεις ότι χάνεις την ψυχραιμία σου αναφορικά με κάποια ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν. Φρόντισε να συγκρατηθείς και να έχεις στο νου σου ότι είναι παροδικό και οφείλεται στην θέση των πλανητών. Το Σαββατοκύριακο μπορείς να συζητήσεις σχέδια για ανακατασκευές στο σπίτι ή αλλαγές στη διακόσμηση.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή σε ωθεί να αναζητήσεις, πρακτικά και ρεαλιστικά, τις εσωτερικές σου προτιμήσεις και να τις βγάλεις στην επιφάνεια. Θα σε χαρακτήριζε κανείς αιθεροβάμων, αν σκεφτείς τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τελευταία τα αισθηματικά σου. Η στάση αυτή δεν βοηθάει άλλο πια. Δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει τις ανάγκες σου και να αποφασίσει αν και πως μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές. Αν πάλι βρίσκεσαι στην αναζήτηση συντρόφου, μην σε πιάνει απελπισία για όσα αντιμετωπίζεις ή βλέπεις γύρω σου. Μην κρύβεσαι από τον κόσμο αναζητώντας τη μοναχικότητά σου. Δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπου που σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον να σε πλησιάσει και που ξέρεις… ίσως ξεκινήσετε μια κοινή πορεία.

Επαγγελματικές
Η εργασία και οι απολαβές της τόσο ηθικά όσο και οικονομικά είναι καλές, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την προσωπική ζωή και το χρόνο που χρειάζεσαι για αυτήν. Την εβδομάδα αυτή, λοιπόν, θα προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ αυτών των δύο τομέων της ζωή σους. Η πρακτικότητά σου σε βοηθάει να κάνεις αργά μεν, αλλά σταθερά βήματα. Οι προσπάθειές σου θα είναι εμφανείς και θα σε βοηθήσουν να περπατήσεις τον δρόμο της επιτυχίας. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν και έτσι θα προσπαθήσεις να βρεις εναλλακτικές αύξησης του εισοδήματός σου ή των πηγών αυτού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, ανήκεις σε ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται ως αυθεντικό και εφευρετικό. Ωστόσο, ο καταιγισμός φρέσκων ιδεών και πληροφοριών έρχονται με αστραπιαίους ρυθμούς που ακόμη και εσύ αδυνατείς να παρακολουθήσεις. Η αρχή της εβδομάδας με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέων και να σε ευνοεί σηματοδοτεί για εσένα μια περίοδο πολύ φορτωμένη και κοινωνικά απασχολημένη. Σε συναρπάζει η ιδέα να εξερευνήσεις νέες καταστάσεις και νέα μέρη. Ωστόσο, στις 6 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς και ο τομέας της επικοινωνίας αποδυναμώνεται,δημιουργούνται κάποιες εντάσεις, ικανές να σε πετάξουν έξω από το παιχνίδι. Δες το ως ευκαιρία να ανασυνταχθείς και να επανεξετάσεις την στρατηγική σου. Η συνάντηση με ένα πρόσωπου του παρελθόντος αποδεικνύεται διαφωτιστική στο τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή θα απαιτήσει χρόνο και προσοχή για να αφιερώσεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και διαμάχες εξαιτίας μιας κακής επικοινωνίας για αυτό πρόσεξε τον τρόπο συμπεριφοράς σου. Απόφυγε να κρατήσεις εγωιστική στάση απέναντι στο ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην αφήσεις κανένα εμπόδιο να σε αποθαρρύνει από το να βρεις το άλλος σου μισό. Μην δίνεις παραπάνω βαρύτητα από αυτή που αναλογεί σε λόγια και απόψεις τρίτων. Ο τρόπος που θα λειτουργήσεις στα αισθηματικά αφορά εσένα και μόνο.

Επαγγελματικές
Πόσο καλά μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου; Πόσο πειθαρχημένος μπορείς να είσαι στο πρόγραμμά σου; Αν οι απαντήσεις σου είναι ικανοποιητικές σε αυτές τις ερωτήσεις, θα καταφέρεις να έχεις μια εβδομάδα άκρως ικανοποιητική και αποτελεσματική στα εργασιακά σου. Ιεράρχησε τις αρμοδιότητές σου και μην υποκύπτεις σε προτάσεις που σε θαμπώνουν αλλά δεν φαίνεται να έχουν μέλλον. Οικονομικά, έχεις την εύνοια να βελτιώσεις την κατάσταση που βρίσκεσαι.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αναστάτωση αρκετή αναμένεται για αυτή την εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπητέ Ιχθύ λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου στις 6 του μήνα. Θα υπάρξουν εξελίξεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις με οξυδέρκεια και αυτοσυγκράτηση. Ειδάλλως, δεν σου εγγυάται κανείς για το αποτέλεσμα. Φρόντισε να χρησιμοποιείς τη λογική και να μην αφήσεις μεγαλόπνοα σχέδια και προτάσεις να σε παρασύρουν. Προτού πράξεις σκέψου καλά.

Αισθηματικές
Το θερμόμετρο στα αισθηματικά θα κινείται σε υψηλά επίπεδα και οι υποσχέσεις για μια υπέροχη εβδομάδα στον τομέα αυτό, είναι πολλές! Μπορείς και εσύ να ευχαριστηθείς, αλλά και στο ταίρι σου να προσφέρεις αξέχαστες στιγμές. Αν πάλι δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα σε κάνει να μοιραστείς την καθημερινότητά σου, να ξέρεις ότι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Λέοντα κάνει ό,τι μπορεί για να σου δώσει αυτό που ζητάς…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα ανταπεξέλθεις πολύ καλά, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις αλλαγές σε ό,τι σε ενοχλούσε μέχρι τώρα. Ακόμη θα πέσουν στο τραπέζι προτάσεις που θα πρέπει να τις εξετάσεις καλά καθώς αναμένονται επωφελείς για εσένα. Τα οικονομικά σου δεν σου προσφέρουν την ικανοποίηση που θα ήθελες, ωστόσο είναι στο χέρι σου να φτάσεις εκεί που θέλεις. Δείξε πειθαρχία και οργανωτικό πνεύμα και θα καταφέρεις να βελτιώσεις την κατάσταση.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!