GOOD LIFE

Dior Love Chain: Tι θα ήσουν έτοιμος να κάνεις για χάρη του έρωτα;

Για πρώτη φορά, ο Οίκος Dior οργανώνει μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία, που φιλοδοξεί να γίνει viral, σχηματίζοντας ένα «Love Chain» που ζητά από όλους μας να απαντήσουμε σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα: «And you, what would you do for love?»

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ DIOR

Το «Dior Love Chain»,  όπως προδίδει και το όνομά του είναι μια νέα viral αλυσίδα που θέλει να θέσει ένα ουσιαστικό ερώτημα που μας αφορά όλους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης: τι θα ήσουν έτοιμος να κάνεις για χάρη του έρωτα;

Η ιδέα είναι απλή: δημιούργησε ένα μικρό βίντεο με την απάντησή σoυ στην ερώτηση «And you, what would you do for love?» και μετά δημοσίευσέ την με #diorlovechain από τις 27 Αυγούστου και μετά.

Η απάντησή σου θα πρέπει να τελειώνει με εσένα καλώντας τον επόμενο που θα ήθελες να συνεχίσει το «Dior Love Chain».  Έτσι κι αυτός με τη σειρά του θα δημοσιεύσει το δικό του video συμμετέχοντας σε αυτή την αλυσίδα αγάπης που θα αγκαλιάσει όλη τη γη.

 

Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ WE CHARITY
Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας αυτής της αλυσίδας είναι υποδειγματικός. 


Αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας της Natalie Portman και του Οίκου Dior θα είναι για κάθε δημοσίευση με το  #DiorLoveChain να προσφέρεται 1 δολάριο στο φιλανθρωπικό ίδρυμα WE Charity, το φιλανθρωπικό τμήμα του We Movement (πρώην Free The Children). Αυτός ο καναδέζικος οργανισμός είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που υποστηρίζει πρωτοβουλίες στον τομέα της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και του καθαρού νερού στις αναπτυσσόμενες χώρες με σκοπό να συμβάλει στην έκλειψη της φτώχειας και της παιδικής εκμετάλλευσης.


Τώρα, το WE Charity δραστηριοποιείται σε μεγάλο αριθμό κοινοτήτων σε 9 χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας υποστηρίζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα για 200.000 παιδιά, παρέχοντας σε 30.000 γυναίκες τα εφόδια για να καταστούν οικονομικά ανεξάρτητες και δίνοντας πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό και ιατρική περίθαλψη σε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Σήμερα, η Αλυσίδα Αγάπης του Dior και η Natalie Portman έχουν ως στόχο την υποστήριξη της πρωτοβουλίας του οργανισμου για ενίσχυση των WE School στην Κένυα, που στοχεύει στην παροχή εκπαίδευσης για νεαρά κορίτσια.

 

ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΤΟ #DIORLOVECHAIN

Από τις 27 Αυγούστου η αλυσίδα θα ζωντανέψει στα social media και θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις τι έχουν ήδη απαντήσει στην ερώτηση του «Dior Love Chain».
Ένα viral βίντεο θα αποκαλύψει τις απαντήσεις των brand ambassador του Dior, εμβληματικών σταρ, influencers και κορυφαίων μοντέλων, καθώς και καθημερινών ανθρώπων αλλά και πολλά υποσχόμενων νέων καλλιτεχνών.
Natalie Portman, Charlize Theron, Jennifer Lawrence, Camille Rowe, Eva Herzigova, Bella Hadid, Johnny Depp και Robert Pattinson - όλοι οι brand ambassadors του Dior μιλάνε για τον έρωτα!
Μαζί τους, η Carine Roitfeld, η Chiara Ferragni και η πρίμα μπαλαρίνα HannahΟ O'Neill καθώς και οι Carina Lau, Angelababy και Huang Xuan μας ξεσηκώνουν με τις ευρηματικές τους απαντήσεις. Πολλοί ακόμα παίρνουν μέρος - γονείς επανασυνδέονται με τα παιδιά τους, καλλιτέχνες, χορευτές και γραφίστες – με ειλικρίνεια και γενναιοδωρία δίνουν σάρκα και οστά στο όραμα της αγάπης και του έρωτα.

Όλοι υποστήριξαν πολύ ζεστά αυτή την πρωτοβουλία και συμμετείχαν σε αυτό το αυθεντικό viral βίντεο. Το Dior Love Chain ξεκίνησε με εκείνους.

Τώρα είναι η σειρά σου να απαντήσεις σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα:

«And YOU, what would you do for love?»

Απάντησε μόνος ή μαζί με τους φίλους σου. Μπορείς να εκφραστείς μιλώντας ή τραγουδώντας, χορεύοντας ή ζωγραφίζοντας, με καλλιτεχνικό ή χιουμοριστικό τρόπο – εσύ θα επιλέξεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Στη συνέχεια, δημοσιεύσε την απάντησή σου και μην ξεχάσεις το

#DIORLOVECHAIN

 Μόνο έτσι θα μπορείς να συμμετέχεις στη δωρεά.

 

Σημ .: Το 2018 θα επιλεχθούν οι καλύτερες δημοσιεύσεις του Dior Love Chain και θα δημιουργηθεί μια ταξιδιωτική έκθεση που θα εγκαινιαστεί στη Σαγκάη.

Επίσης, κάποιες ξεχωριστές δημοσιεύσεις θα είναι διαθέσιμες online στο Dior.com από το Σεπτέμβριο του 2017.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!