ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας: Προβλέψεις από 28 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου

Η μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας αναμένεται λίγο πριν τα μέσα της.

 

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, την εβδομάδα αυτή στο παρασκήνιο του μυαλού σου θα νιώσεις να εξελίσσεται μια μάχη. Αυτή θα είναι ανάμεσα στη λογική και στις επιθυμίες σου. Παρά το γεγονός ότι ο ορθολογισμός είναι κοινή πρακτική για εσένα, τώρα το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ψευδαισθήσεις και μπερδέματα που σε αναγκάζουν να δεις τη ζωή σου από μια σκοπιά που μοιάζει άγνωστη. Ενώ γενικότερα ξέρεις τί θέλεις, αυτή την εβδομάδα δεν θα είσαι σε θέση να το εκφράσεις άμεσα. Κάποια δεδομένα σε αναγκάζουν να ακολουθήσεις νέα, άγνωστα μονοπάτια, αλλά να θυμάσαι ότι η εξερεύνηση προσφέρει γνώση και αυτή θα αποδειχθεί πολύτιμη λίγο παρακάτω. Μείνε συγκεντρωμένος και με τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή, στον αισθηματικό τομέα, προμηνύεται πολύ θερμή και άκρως ενδιαφέρουσα. Το αποκορύφωμα του συναισθήματος αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε και το πλανητικό σκηνικό προσφέρει απλόχερα όλη του την εύνοια. Τότε θα είναι το κατάλληλο χρονικό σημείο για να δεχθείς ακόμη και εκπλήξεις από το άλλο σου μισό. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να αφήσεις το συναίσθημά σου να εκφραστεί. Έτσι θα καταφέρεις να έχεις μια ισορροπημένη και αρμονική σχέση που θα σου προσφέρει πολλά. Αν ανήκεις σε εκείνους που ψάχνουν να βρουν την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συντρόφου, αναζήτησε πρώτα μέσα σου τις προϋποθέσεις που θα σε ικανοποιήσουν σε μια σχέση και μετά κάνε τα βήματά σου με τόλμη.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι ευοίωνα και καλά θα κάνεις να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις. Αυτές θα έρθουν μέσα από σημαντικές προτάσεις και καλές συνεργασίες που φαίνεται να προκύπτουν για το ζώδιό σου. Υποθέσεις του παρελθόντος δεν χωράνε άλλη αναβολή, για αυτό κάνε άμεσα κινήσεις για να τις διευθετήσεις. Γενικότερα, φρόντισε να κρατάς χαμηλούς τόνους στα λόγια σου και να δίνεις τις απαντήσεις στα πρόσωπα που θα χρειαστεί μέσα από τη δουλειά σου και τους έξυπνους χειρισμούς. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσεις δυσκολία στο να περάσεις αυτά που νομίζεις σωστά. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων και γενικότερη εξισορρόπηση, παρά τα αυξημένα έσοδα.


ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, την εβδομάδα αυτή θα κινηθείς μεταξύ της ανάγκης που νιώθεις να αλλάξεις τα πράγματα στην καθημερινότητά σου και εκείνης που σου ορίζει ότι χρειάζεσαι να ζεις ελεύθερα και αντισυμβατικά. Αντί να επιμένεις σε παλιές, κλασικές καταστάσεις που σου προσφέρουν την ασφάλεια και την σιγουριά, προτίμησε να στραφείς σε κάτι νέο, έτσι όπως περιγράφεται στα όνειρα και στις επιδιώξεις σου. Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας θα σου είναι πολύτιμη για να κάνεις πράξεις όλα αυτά που θέλεις. Μετά από μια έντονη εβδομάδα, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο θα έρθει για να εκτονώσει την πίεση. Ίσως η παρέα με φίλους ή μια μικρή εξόρμηση σε κάνει να ξεδώσεις.

Αισθηματικές
Οι πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε κάνουν να απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Αυτό, όμως, δεν βοηθάει την σχέση σου. Για αυτό, καλά θα κάνεις να μιλήσεις χωρίς περιστροφές μαζί του και να προσπαθήσετε από κοινού να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Μια συνομιλία πάντα βοηθάει και θα έχεις την ευκαιρία να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Θυμήσου, επίσης, ότι το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν αλλάζει. Προχώρα παρακάτω μια και καλή! Αν πάλι βρίσκεσαι στο ταξίδι της αναζήτησης του άλλου σου μισού, καλά θα κάνεις να αντιμετωπίσεις την ζωή σου με περισσότερο ρεαλισμό. Σταμάτα να κυνηγάς το άπιαστο, καθώς έτσι θα απογοητεύεσαι συνεχώς και θα οδηγείσαι στην δυστυχία. Άλλαξε γραμμή πλεύσης και η ευτυχία σε

Επαγγελματικές
Οι επόμενες ημέρες για τα επαγγελματικά σου θα είναι πολύ βοηθητικές και θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις την καριέρα και τα σχέδιά σου. Νέες πόρτες φαίνεται να ανοίγουν και αυτό έρχεται ως απάντηση στις προσδοκίες σου, αλλά και στην σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Κινήσου με διπλωματικότητα, κάνοντας τους απαραίτητους ελιγμούς όπου παραστεί η ανάγκη. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να δώσεις περισσότερη βαρύτητα στον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματά σου. Τα έξοδά σου μπορούν να αυξηθούν και αυτό θα οφείλεται στην δική σου παρόρμηση. Περιορίσου, λοιπόν, και θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, συνεχίζεις να δίνεις μια μάχη για να κυριαρχήσεις με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Η θέση σου σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο νιώθεις ότι βάλλεται από διάφορες δυνάμεις γύρω σου και για αυτό δεν έχεις καταφέρει μέχρι τώρα να ισορροπήσεις σύμφωνα με όσα ορίζουν τα δικά σου θέλω. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα περιέγραφε κανείς τη ζωή σου ως φυσιολογική ή κοινότυπη. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να λάβεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που θα πορευτείς. Θα κινηθείς με το ρεύμα των πολλών ή θα συνεχίσεις την δική σου διαδρομή; Σε κάθε περίπτωση ο προγραμματισμός θα είναι απαραίτητος.

Αισθηματικές
Αισθηματικά καλά θα κάνεις να ρίξεις τους τόνους αυτή την εβδομάδα. Ακόμη και το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Με ηρεμία και γαλήνη θα μπορέσεις να αδειάσεις το μυαλό σου και να περάσεις όμορφες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Τόλμησε να κάνεις τις δικές σου προτάσεις και να είσαι σίγουρος ότι το κλίμα θα γίνει πολύ θερμό! Εσύ που ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, συνέχισε να εκφράζεις το κοινωνικό σου πρόσωπο και μην αμφιβάλεις ότι έτσι θα καταφέρεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, αρκεί να βάλεις όρια στον εαυτό σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διαχειριστείς άψογα το άγχος σου, γιατί έτσι εξαντλείς πιο γρήγορα τα αποθέματα της ενέργειάς σου. Από την άλλη, θα χρειαστείς ένα άψογα οργανωμένο πρόγραμμα για να βγάλεις εις πέρας τις αρμοδιότητές σου. Με αυτόν τον συνδυασμό θα καταφέρεις να δείξεις το καλύτερο επαγγελματικό σου προφίλ προς όφελος της καριέρας σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια εξισορρόπησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε παίρνει να κάνεις και άλλα ανοίγματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται πολύ έντονη και γεμάτη από άποψη εργασίας και υποχρεώσεων που θα σε κυνηγούν απαιτώντας από εσένα τις καλύτερες λύσεις. Θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα αναγκαστείς να απέχεις από την κοινωνική σου ζωή και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις άσχημα. Για να ανταπεξέλθεις σωστά, καλά θα κάνεις να ξεκλέψεις χρόνο για τους αγαπημένους σου ανθρώπους, έτσι ώστε να έχεις μαζί τους την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να περάσεις για λίγο ξέγνοιαστα. Έτσι θα κυλήσουν καλύτερα οι ημέρες, με λιγότερο άγχος.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό αυτήν την εβδομάδα θα σου χαρίσει μια υπέροχη αισθηματική ζωή. Όμορφα συναισθήματα θα γεμίσουν την καθημερινότητά σου και αυτό θα οφείλεται σε αναπάντεχα -για σένα- γεγονότα, τα οποία φαίνεται πως θα τα υποκινήσει, τελικά, ο σύντροφός σου. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά του με αποτέλεσμα να βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσά σας. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι ακόμη πιο ρομαντικό και γεμάτο πάθος. Αν είσαι single, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για κατακτήσεις και ρομαντικά ειδύλλια. Ένα πρόσωπο από την εργασία σου προσπαθεί να σε προσεγγίσει. Μην του κλείνεις την πόρτα! Ίσως η συνέχεια να σου αρέσει…

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή απαιτεί σύνεση και πειθαρχία στα επαγγελματικά σου. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και θα πρέπει να αποφύγεις τις αλλαγές και την επικύρωση νέων συμφωνιών. Η κορύφωση των εργασιών σου αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας. Εκεί θα κληθείς να χειριστείς τις καταστάσεις όσο πιο επαγγελματικά γίνεται. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου δεν θα προχωρήσουν αυτήν την εβδομάδα. Κάνε υπομονή και φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία που με κόπο έχεις καταφέρει.

 

ΛΕΩΝ
Ανήκεις σε ένα ζώδιο που ζει και αναπνέει για την κοινωνική του εικόνα. Για αυτόν το λόγο δεν θα αφήσεις καμιά ευκαιρία για έξοδο και αυτήν την εβδομάδα. Εξάλλου, το πλανητικό σκηνικό ενισχύει αυτήν την πλευρά σου και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να περάσεις καλά. Έτσι, θα κάνεις και επαφές που θα σου φανούν χρήσιμες αργότερα. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που έχεις στο νου σου παίρνοντας τα ρίσκα που αντέχεις. Σε γενικές γραμμές, φρόντισε να μην κάνεις βιαστικά βήματα και θα δεις ότι όλα θα είναι εφικτά!

Αισθηματικές
Η τύχη σε ευνοεί και στα αισθηματικά. Φαίνεται πως το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδό σου! Ο αισθησιασμός και το πάθος σου θα κατευθύνει τη σκέψη και τις πράξεις σου. Το αποτέλεσμα; Εκρηκτικό! Υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου σε περιμένουν. Η καλή σου διάθεση θα είναι έκδηλη και ο χρόνος που θα περάσεις με το σύντροφό σου θα είναι απολαυστικός. Αν είσαι single, να θυμάσαι πως καθετί έρχεται στην ώρα του. Μέχρι τότε φρόντισε να περνάς καλά και να διώχνεις μακριά τη μιζέρια. Μια νέα γνωριμία που θα μπει τώρα στη ζωή σου φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ ενδιαφέρον στο μέλλον. Μην κάθεσαι λοιπόν.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή θα κινηθεί σε ήσυχους σχετικά ρυθμούς, έτσι ώστε να εξισορροπήσει την τρέλα που επικρατεί στους άλλους τομείς. Με έναν καλό προγραμματισμό δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Φρόντισε να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποθέσεις σου και άφησε για αργότερα περιπτώσεις που απαιτούν πιο περίπλοκους χειρισμούς. Τα οικονομικά σου δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Διαχειρίσου προσεκτικά τα έξοδά σου και όλα θα πάνε καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλά θα κάνεις να πατήσεις λίγο το κουμπί εκείνο που θα σταματήσει για λίγο τη ροή των εξελίξεων. Τι σημαίνει αυτό; Έχεις επιτρέψει στο άγχος και στον παραλογισμό να εισβάλλει στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα ως έχει. Παρασύρεσαι από τους φόβους σου και νιώθεις να μπαίνεις σε τέλμα, ανίσχυρη να αντιδράσεις. Πάρε, λοιπόν, ανάσες και σκέψου πιο καθαρά. Οργανώσου και κινήσου με περισσότερη λογική. Θα δεις ότι έτσι τα πράγματα σιγά σιγά θα μπουν σε μια σειρά που θα μπορέσεις να ακολουθήσεις. Το τέλος της εβδομάδας, είναι πιθανό να φέρει κάποιες συγκρούσεις και διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να κρατήσεις μια σωστή στάση.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί έντονους ρυθμούς και υψηλούς τόνους στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα. Ο τρόπος όμως που θα διαλέξεις για να εκδηλώσεις τις συνθήκες αυτές είναι στη δική σου δικαιοδοσία. Δεν προτιμάς το πάθος και την αγάπη από διαφωνίες και λογομαχίες;! Σκέψου το καλά, λοιπόν, και φρόντισε να κάνεις ό,τι σου προσφέρει ευχαρίστηση και αρμονία στη σχέση. Αν πάλι αναζητάς ένα σύντροφο στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να είσαι πιο υποψιασμένη και να μην αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Κάποια προβλήματα στη δουλειά καλό είναι να τα περιμένεις και για αυτό προετοιμάσου κρατώντας χαμηλούς τόνους και καθαρό μυαλό. Θα έχεις την εύνοια που χρειάζεσαι για να βρεις τις απαραίτητες λύσεις και να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η βελτίωση θα αργήσει να έρθει. Μέχρι τότε, καλό είναι να περιορίσεις τις οικονομικές συναλλαγές που περιλαμβάνουν αγορές και έξοδα, καθώς επίσης και να προγραμματίσεις πιο αποτελεσματικά το πλάνο των οικονομικών σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, μεγάλες αλλαγές σε περιμένουν στο εργασιακό περιβάλλον αυτή την εβδομάδα. Προς το τέλος της, θα λάβεις νέα που θα σε ξαφνιάσουν, αλλά καλό είναι να κρατήσεις μια επιφύλαξη προτού βγάλεις συμπεράσματα. Προσπάθησε να βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να δεις τη συνολική εικόνα. Η μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας αναμένεται λίγο πριν τα μέσα της, οπότε και θα αναγκαστείς να πάρεις μεγάλες και ξεκάθαρες αποφάσεις σχετικά με την καθημερινότητά σου, τη δουλειά ή τους συνεργάτες. Η περίοδος, επίσης, είναι καλή για να φροντίσεις την υγεία σου και να προγραμματίσεις σχετικές υποχρεώσεις. Το Σαββατοκύριακο καλά θα κάνεις να οργανώσεις δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

Αισθηματικές
Άκρως συναισθηματικό Σαββατοκύριακο σε περιμένει αυτή την εβδομάδα, οπότε και θα μπορέσεις να κάνεις μια μικρή εξόρμηση ή μια εκδρομή με τον σύντροφό σου. Εκεί θα βρείτε ποιοτικό χρόνο που θα ισχυροποιήσει τον δεσμό σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις τις εντάσεις. Μην αφήνεις μισόλογα να αιωρούνται και να χαλάνε την ατμόσφαιρα. Αν πάλι η μοναξιά έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, καλά θα κάνεις να ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα σου τί ζητάς στην αισθηματική σου ζωή και ύστερα να το διεκδικήσεις. Ειδάλλως, συνέχισε να απολαμβάνεις τη μοναξιά σου…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου και ειδικά στις αλλαγές που θα γίνουν. Αυτές θα σχετίζονται με μελλοντικές εξελίξεις και έτσι κάθε σου κίνηση τώρα θα είναι κρίσιμη. Η εμπιστοσύνη που δείχνεις στα πρόσωπα γύρω σου θα κρίνουν και τα αποτελέσματα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά φαίνεται να σε προβληματίζουν, καθώς τα ανοίγματα είναι αρκετά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσεις με νύχια και με δόντια να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ του τί είναι πρέπον και τί συνηθίζεται να γίνεται. Με λίγα λόγια, οι περιστάσεις θα σε αναγκάσουν να ακολουθήσεις τη σύγχρονη ροή των πραγμάτων, αλλά εσύ θα πρέπει τελικά να αποφασίσεις αν θα το κάνεις ή αν θα ακολουθήσεις αυτό που θεωρείς σωστό. Παράλληλα, καθ’ όλη την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι αρκετά ξεκάθαρος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς θα υπάρχει μια τάση διαστρέβλωσης των γεγονότων.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να διαταραχθεί εξαιτίας της εισβολής κάποιου προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον. Η εμπλοκή του θα δημιουργήσει μπερδέματα και ένταση καθώς και ένα αρνητικό κλίμα στη σχέση σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να διαφυλάξεις την ηρεμία της σχέσης σου. Βάλε όρια και μείνε σταθερός σε αυτά. Αν πάλι αναζητάς τη συντροφιά, άφησε τις αμφιβολίες και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα!

Επαγγελματικές
Επιτυχίες φαίνεται πως θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα. Κάθε σου ιδέα ή εγχείρημα φαίνεται να βρίσκει τον τρόπο της υλοποίησης και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Κινήσου με σύνεση και προσοχή και όλα θα πάνε καλά. Αν ακούσεις παράλογα πράγματα από τους ανωτέρους σου μην χάσεις τον έλεγχο. Απάντα με επιχειρήματα και μείνε σταθερός σε αυτά. Τα οικονομικά σου φαίνεται πως θα έχουν βελτίωση και αυτό θα οφείλεται σε στρατηγικές κινήσεις που θα κάνεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε αυτή την εβδομάδα να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις και να έρθεις πιο κοντά στην συναισθηματική πλευρά σου. Θα έχεις την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια να αντιμετωπίσεις με θάρρος ο,τιδήποτε προκύψει, καθώς ξέρεις να δουλεύεις σκληρά και να προσπαθείς για καθετί που κερδίζεις στη ζωή. Γενικότερα, θα πρέπει να διατηρήσεις μια ειλικρινή στάση και προπάντων απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό. Μετά τα μέσα της εβδομάδας οποιαδήποτε αναποδιά σου συμβεί φρόντισε να μην την διαχειριστείς με αρνητισμό. Δεν θα σου προσφέρει τίποτα ουσιαστικό. Το Σαββατοκύριακο, καλά θα κάνεις να βρεις το χρόνο που χρειάζεσαι για σένα και να αφήσεις μακριά ο,τιδήποτε σου καταναλώνει ενέργεια.

Αισθηματικές
Τα νέα για την αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ καλά! Ετοιμάσου να υποδεχθείς μια νέα εποχή πραγμάτων, αφήνοντας πίσω όλα εκείνα που σου έκαναν την καθημερινότητα δύσκολη σε σχέση με τον σύντροφό σου. Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσεις να κάνεις μια ειλικρινή και εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σου και να ξεδιαλύνετε ό,τι χαλάει το δεσμό σας. Καλά θα κάνεις να αδράξεις την ευκαιρία και να εκφράσεις ό,τι έχεις να πεις χωρίς περιστροφές και μισόλογα. Αν η μοναξιά έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη ζωή σου, μπορείς τώρα να αλλάξεις πορεία πλεύσης. Πάρε την τύχη στα χέρια σου και με μπόλικη δόση αισιοδοξίας κάνε τα βήματά σου για να αλλάξεις την κατάσταση.

Επαγγελματικές
Η συνεργασία θα παίξει καταλυτικό ρόλο αυτή την εβδομάδα στον χώρο της εργασίας σου. Μέσα από αυτήν θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν. Κάποιες συμφέρουσες προτάσεις αξίζουν την προσοχή σου και για αυτό μην τις προσπεράσεις χωρίς σκέψη. Κάποιες κινήσεις από τρίτους θα προσπαθήσουν να σου δημιουργήσουν παγίδες και πλάνη ως προς τις συνθήκες, αλλά τελικά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ξεκαθαρίσεις ποιος είναι δίπλα σου και ποιος όχι. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και σε αυτό θα βοηθήσει ο περιορισμός της σπατάλης. Νομικά και φορολογικά ζητήματα που είναι στο προσκήνιο βρίσκουν λύσεις, αν κινηθείς και εσύ προς τα εκεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή θα είναι μια θαυμάσια εβδομάδα για εσένα, καθώς θα έχεις τη δύναμη και την ορμή που χρειάζεσαι για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Μέχρι τώρα κάτι ή κάποιος σε κρατούσε στάσιμη και δεν σε άφηνε να δημιουργήσεις τις εξελίξεις που θέλεις. Τώρα όμως θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις το που βρίσκεσαι και πως θες να προχωρήσεις εξαιτίας της ευνοϊκής θέσης των πλανητών που προωθούν ιδέες και πληροφορίες προς τις κατάλληλες κατευθύνσεις. Τόλμησε να κάνεις νέα επαγγελματικά πλάνα και να υλοποιήσεις δημιουργικές ιδέες, ειδικά αν αυτά περιλαμβάνουν μετακινήσεις, ταξίδια ή το διαδίκτυο. Η κοινωνική σου ζωή το Σαββατοκύριακο θα είναι στα καλύτερά της και μάλλον δεν πρόκειται να χάσεις ευκαιρία για έξοδο και πάρτυ!

Αισθηματικές
Αρκετά με τις γκρίνιες και τη στενοκεφαλιά σου! Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καταλληλότερες προϋποθέσεις για να σε κάνει να δεις την πραγματικότητα και να εκφραστείς στο ταίρι σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και κατανόηση. Τί καλύτερο για τη σχέση σας που τελευταία έχει αντέξει πολλά… Πέρνα καλά με το σύντροφό σου και μην αφήσεις παράλογες σκέψεις να δηλητηριάσουν το δεσμό σου! Αν πάλι δεν έχεις βρει ακόμη το ιδανικό ταίρι, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να νιώσεις απογοήτευση. Πέρνα καλά και να ξέρεις ότι η τύχη σου δουλεύει για να βρεις αυτό που ζητάς στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Υπέροχες οι εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου. Όχι μόνο τα πράγματα πάνε καλά, αλλά και οι συνεργάτες σου είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας δύσκολες υποθέσεις. Ακόμη και ένα ταξίδι που μπορεί να προκύψει για τη δουλειά, εύκολα θα συνδυαστεί με τη διασκέδαση. Για τα οικονομικά σου φρόντισε να μην κινηθείς πολύ αποφασιστικά αυτήν την εβδομάδα. Δεν ευνοούνται αποφάσεις που σχετίζονται με τις εξελίξεις στο μέλλον. Διαχειρίσου, προς το παρόν, τις εκκρεμότητες και τις καθημερινές υποχρεώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, αν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου τελευταία ήταν στον τομέα των οικονομικών, τότε η εβδομάδα αυτή θα σου αποκαλύψει τι μέλλει γενέσθαι. Πρακτικά ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εβδομάδας, ενώ στις αρχές θα σου δοθούν πολλές πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους που μπορείς να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου. Εκμεταλλεύσου τις αποκαλύψεις και άφησέ τις να καθοδηγήσουν τις επιλογές σου σχετικά με τους τομείς που θα πρέπει να επενδύσεις χρόνο και χρήμα καθώς και εκείνους που δεν ευνοούνται την περίοδο αυτή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα πρέπει να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου. Το μυαλό σου φαίνεται να κάνει περίεργα παιχνίδια και να σου στήνει πλεκτάνες που σε οδηγούν σε παραλογισμούς και αβάσιμες υποψίες. Φρόντισε να κινείσαι με ρεαλισμό και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε όλες τις καταστάσεις που αφορούν στην σχέση σου. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, καλά θα κάνεις να απολαύσεις την μοναξιά και την ελευθερία που πηγάζει από αυτήν. Όσο αφήνεις μακριά τη σκέψη της δέσμευσης, τόσο καλύτερα θα νιώσεις και έτσι θα είσαι σε θέση να αξιολογήσεις σωστά ό,τι προκύψει στον δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά καλά θα κάνεις να ασχολείσαι με την δουλειά σου και τις καθημερινές υποχρεώσεις σου. Μην εμπλέκεσαι σε υποθέσεις που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου. Κινήσου με επαγγελματισμό και πειθαρχία, έτσι ώστε να εκτιμήσεις σωστά τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Στα οικονομικά σου, κάποια απρόσμενα έξοδα φαίνεται να ταράζουν την ισορροπία και την αρμονία σου, γεγονός που απαιτεί από εσένα ευελιξία και αποφασιστικότητα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, ετοιμάσου για πυροτεχνήματα! Η εύνοια των πλανητών σου ξεκαθαρίζουν τη σχέση που έχεις με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο από το οποίο έχεις να επωφεληθείς πολλά στο μέλλον. Θα είσαι σε θέση να δεις ξεκάθαρα το δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου. Η ενέργεια και η ορμή που θα νιώσεις θα σου δώσουν την ικανότητα να κάνεις σταθερά και μεγάλα βήματα με κατεύθυνση το όνειρό σου. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η επιτυχία θα σε συναντήσει κάπου πιο κάτω. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου χωρίς δεύτερη σκέψη και τα αποτελέσματα θα σε κάνουν να τα χάσεις! Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται…

Αισθηματικές
Τα νέα για την αισθηματική σου ζωή είναι πολύ καλά, καθώς κάθε σου επιθυμία φαίνεται να υλοποιείται από τον σύντροφό σου. Η εκφραστικότητά του και η ένθερμη στάση του, διώχνουν μακριά τους φόβους που μπορεί να έχεις, αφήνοντας χώρο για ρομαντικές στιγμές μέσα σε μια ατμόσφαιρα πάθους και αγάπης. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, το Σαββατοκύριακο σου δίνει πολλές ευκαιρίες να συναναστραφείς με ενδιαφέροντα πρόσωπα και να περάσεις υπέροχα μαζί τους. Αν θελήσεις να εξελίξεις μία από αυτές τις γνωριμίες σε κάτι περισσότερο αυτό θα είναι στο χέρι σου. Πάρε τα ρίσκα και η τύχη θα είναι στο πλευρό σου.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά θα έχεις την εύνοια που χρειάζεσαι για να φτάσεις στον σκοπό σου. Με δυναμισμό και πάθος θα κατακτήσεις ακόμη και τους δυσκολότερους στόχους. Τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι θα σε βοηθήσουν πολύ για να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και κάποιες φορές φαίνεται να σου χαλούν το κέφι. Αν συγκρατηθείς και δεν αφήσεις τον καταναλωτισμό να σε παρασύρει, θα καταφέρεις να βρεις την αρμονία που θέλεις.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!