GOSSIP

Η Bella τώρα πόζαρε και στην αραβική Vogue [εικόνες]

Πριν λίγους μήνες, η Gigi Hadid φορώντας χιτζάμπ πόζαρε για το πρώτο εξώφυλλο της αραβικής έκδοσης του περιοδικού Vogue.

Τότε το εξώφυλλο είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς πολλοί σχολίαζαν πως το γεγονός πως η Gigi κατάγεται από την Παλαιστίνη (λόγω του πατέρα της) δεν δικαιολογεί την παρουσία της στην Vogue - Arabia και σίγουρα δεν δικαιολογούσε τη φωτογράφηση με μαντήλα και τόνιζαν πως η χιτζάμπ δεν είναι... fashion statement. 

Τώρα ήρθε η σειρά της 20χρονης αδελφής της Gigi, της καστανής Bella Hadid, να ποζάρει για την αραβική Vogue και οι αντιδράσεις πάλι δεν έλειψαν, αν και αυτή τη φορά, οι συντελεστές του περιοδικού φρόντισαν να απουσιάζει η μουσουλμανική μαντήλα από τις πόζες της Bella.

Έτσι με το που παρουσιάστηκε το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως θα έπρεπε στο εξώφυλλο να βρίσκεται ένα μοντέλο που ζει και εργάζεται στον αραβικό κόσμο.


Στο Instagram μάλιστα δεν άργησαν να εμφανιστούν σχόλια όπως "Θα πρέπει να βάζετε μοντέλα από τον αραβικό κόσμο, άλλωστε το περιοδικό ονομάζεται Vogue Arabia".
Πάντως η φωτογράφηση είναι εντυπωσιακή με την Bella να ποζάρει με κοντό καρέ μαλλί. Το δε τεύχος περιλαμβάνει και μια συνέντευξη του Karl Lagerfeld.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!