ΖΩΔΙΑ

Τι είδους παραλίες προτιμούν τα ζώδια και τι επιθυμούν να κάνουν εκεί;

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το κάθε ζώδιο επηρεάζουν και το στυλ παραλίας που προτιμά το κάθε ζώδιο στις διακοπές του, αλλά και το πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο στη παραλία.

ΚΡΙΟΣ
Θορυβώδη

Επιδιώκει να επιδοθεί σε όλα τα παιχνίδια καρφώνοντας και επιδεικτικά τη μπάλα και μετά να αφεθεί στο φλερτ της διπλανής ή του διπλανού, που εξάπτονταν τόση ώρα από τον ανταγωνισμό του.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Βολική

Μετά το μπάνιο θα απολαύσει την παγωμένη μπύρα που κουβαλάει πάντα στο φορητό ψυγείο και χωρίς καθυστέρηση θα επισκεφτεί την κοντινότερη ταβέρνα. Σε προχωρημένη έκδοση φοράει τα ακουστικά του και απολαμβάνει την αγαπημένη του μουσική περιφρονώντας τη λαιμαργία του.
 
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολυσύχναστη

Περιμένει την ώρα που θα ξαπλώσει για να διαβάσει το τελευταίο best seller που κυκλοφορεί, ενώ μόλις κουραστεί, αρχίζει να μιλάει ακατάπαυστα για να κουράσει τους άλλους. Έχει όμως στυλ και είναι αυτός που θα φύγει με μια επιπλέον γνωριμία.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικογενειακή

Αγωνιά να συλλέξει κοχύλια και πέτρες και μετά να αράξει στη σκηνή ή στη σκιά της ομπρέλας του που παίρνει πάντα μαζί του, για να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.
Αν η παραλία είναι και κοντά σε αυτό, αισθάνεται σαν βασιλιάς.
 
 
ΛΕΩΝ
Κοσμική

Πρώτα απ όλα θα επιδείξει το πολύχρωμο και εντυπωσιακό του καπέλο ή μαγιό και μετά θα πάει στο μπαρ να ρουφήξει αχόρταγα τον εξωτικό χυμό. Φυσικά θα φλερτάρει ασύστολα, είναι Λέων και είναι καλοκαίρι.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γραφική

Αφού βολέψει τον σκύλο του που δεν αποχωρίζεται, ανοίγει το καλοκαιρινό του ημερολόγιο και γράφει τις ιστορίες ή τις εντυπώσεις του από τον τόπο που βρίσκεται.
Φεύγει αφού βεβαιωθεί πως έχει μαζέψει κάθε ίχνος ακαθαρσίας.
 
 ΖΥΓΟΣ 
Οργανωμένη

Θέλει τις ανέσεις του και προπάντων να απλωθεί σε μια ξαπλώστρα για ηλιοθεραπεία. Ως και φουσκωτό μαξιλαράκι κουβαλάει για παν ενδεχόμενο. Πάει όμως παντού, αρκεί να μην είναι μόνος και να υπάρχει πάντα κάποιος, πρόθυμος να τον αλείψει με αντηλιακό.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Απομονωμένη

Την παραλία την προτιμά βράδυ. Το σεξουαλικό του ένστικτο ερεθίζεται με την άμμο και τα βότσαλα να παραπέμπουν σε ακολασίες Μαρκήσιου ντε Σαντ, μιας νύχτας στα Σόδομα. Προτιμά δε αυτές με τους γυμνιστές, για την πρωινή του μετάβαση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δύσβατη

Η παραλία θα πρέπει να έχει προκλήσεις και η προσέγγισή της να είναι περιπετειώδης. Συνήθως προτιμά να τις ανακαλύπτει με βάρκες και να εξερευνά το βυθό της θάλασσας. Κατόπιν αράζει για να φιλοσοφήσει εντός και εκτός.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Ερημική

Μακριά από βουή και όχλο. Να έχει γύρω φύση και να μπορεί να δει ηλιοβασίλεμα. Αγαπημένο του χόμπι το ψάρεμα και αγαπημένη του συνήθεια η σιωπή. Ακόμα και ο Γκάντι θα είχε ενοχληθεί από τη νιρβάνα του.  
 
 
 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 Εναλλακτική

Αναζητά κάτι διαφορετικό. Η παραλία θα πρέπει να αποπνέει τον αέρα του «le freak c’ est chic» ώστε να μπορεί να αισθάνεται άνετα και ξεχωριστά. Ταυτίζεται με μειονότητες και λατρεύει να ανταλλάσει απόψεις και θεωρίες. 
 
 
ΙΧΘΥΕΣ

Ειδυλλιακή
Φωτιά, κιθάρα, τραγούδι, κρασί, αρμονία και χαρά. Love and peace και το φεγγάρι ή τα άστρα από πάνω, να τον κάνουν να χάνεται στη ρέμβη τους. Ο πρωινός διαλογισμός είναι ένα από τα καλοκαιρινά του φετίχ.

 
 
Πηγή: astroboudoir.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!