ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 7 Αυγούστου 2017

Σήμερα είναι ευκαιρία να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να κάνεις νέες επαφές.

Κριός
Μπορείς να χαμογελάσεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, καθώς θα νιώθεις μια εύνοια να σε ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Τα πράγματα φαίνεται να κυλάνε πολύ καλά. Ακόμη και εκείνα τα ζητήματα που μοιάζουν να σου αντιστέκονται , με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνουν να βρουν το δρόμο της επίλυσης. Μπορείς να πάρεις μια ανάσα ανακούφισης και ευχαρίστησης. Απόλαυσέ το!

Αισθηματικές
Τα σημάδια για την σημερινή αισθηματική σου ζωή προμηνύουν ευχάριστες στιγμές. Η αυτοπεποίθηση θα σε ακολουθεί όλη την ημέρα και το αποτέλεσμα θα είναι μια ευχάριστη βραδιά που θα πηγάζει από την καλή σου διάθεση. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους δεσμεύσεων, η λάμψη που εκπέμπεις σήμερα τραβάει τα βλέμματα και σε κάνει πιο ελκυστικό από ό,τι φαντάζεσαι! Μην αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η ημέρα κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και κάθε εμπόδιο μοιάζει μικρό για να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Άδραξε την ευκαιρία και προώθησε ζητήματα που μέχρι τώρα έμοιαζαν στάσιμα και σου προκαλούσαν ανασφάλεια. Στα οικονομικά, φρόντισε να δείξεις σωφροσύνη και πειθαρχία. Μην αμελείς τον προγραμματισμό σου, αν θέλεις να περάσει όλος ο μήνας με άνεση.

 

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, καλωσόρισε κάθε ευκαιρία να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να κάνεις νέες επαφές. Θα εκπλαγείς από τις νέες πληροφορίες που μπορείς να μάθεις και να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Νέες εμπειρίες μπορούν να εγγραφούν σήμερα στο βιβλίο της ζωής σου. Δέξου τις προκλήσεις και ζήσε με ένταση. Σκοπός σου είναι να μάθεις και να αναπτύξεις τον πνευματικό εαυτό σου.

Αισθηματικές
Οι διαφορές μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα σήμερα μπορούν να απαλύνουν ή να εξαφανιστούν εντελώς, αν το επιθυμήσεις. Είναι στο χέρι σου να στρέψεις την ενέργειά σου σε μια ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σου. Από την άλλη αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου, η ενέργεια που σε πλημμυρίζει σε κάνει τόσο λαμπερό και ελκυστικό! Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει , ίσως σήμερα σε δει με άλλο μάτι. Αν πάλι όχι, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, γιατί σήμερα όλα μπορούν να συμβούν.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς αναμένεται να υπάρξει μια έντονη ημέρα, με απαιτήσεις και έντονη κινητικότητα. Μην υποκύψεις στις πιέσεις που σου ασκούνται. Προσπάθησε να επιβάλεις τους ρυθμούς σου, για να ανταπεξέλθεις με αποτελεσματικότητα. Οι προσδοκίες σου είναι μεγάλες και για αυτό μην επιτρέψεις σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να σου δημιουργήσει μια ικανοποίηση σήμερα. Βλέπεις ότι πολλά πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και αυτό σου επιτρέπει να πάρεις πολλές ανάσες προτού συνεχίσεις.

 

Δίδυμοι
Έφτασε η ώρα να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να υψώσεις το ηθικό σου, φίλε Δίδυμε. Υιοθέτησε μια πιο εποικοδομητική στάση απέναντι στη ζωή και σε όλες τις προκλήσεις που φέρνει στο δρόμο σου. Η ημέρα είναι γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Αυτά τα συναισθήματα θα είναι κυρίαρχα στην οικονομική σου ζωή και έτσι θα νιώσεις αρκετή ανακούφιση από το άγχος και την πίεση.

Αισθηματικές
Η σχέση σου χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα ανά διαστήματα και αυτό σε έχει κουράσει. Σήμερα αφιέρωσε την ημέρα στο ταίρι σου και μίλησε μαζί του για αυτό. Μαζί θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να λύσετε τα προβλήματα που σας δημιουργούν αναταραχές. Αν ακόμη δεν έχεις βρει τον ενθουσιασμό στο πρόσωπο ενός συντρόφου, η ημέρα είναι ιδανική για συναρπαστικές γνωριμίες και επικοινωνίες. Κράτησε τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση και ανάδειξε το κοινωνικό σου πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Η τύχη σήμερα στην εργασία σε βοηθάει να αποφύγεις κακοτοπιές και παγίδες. Με σοφία και εξαίρετη ευελιξία θα καταφέρεις να κινηθείς ανάμεσα στα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Πρόσεξε κάποια πρόσωπα στον εργασιακό χώρο που δεν εμπιστεύεσαι, γιατί σήμερα μπορούν εύκολα να σταθούν στον δρόμο σου. Η οικονομική σου κατάσταση δέχεται θετική επιρροή και η αύξηση των εσόδων σου μοιάζει πιθανή. Νέες ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν για να βγάλεις επιπλέον χρήματα.

 

Καρκίνος
Η ημέρα ,φίλε Καρκίνε, τεστάρει την αποφασιστικότητα και την υπομονή σου. Διάφορα εμπόδια που προκύπτουν χρειάζονται ψυχραιμία για να ξεπεραστούν. Μην σε απασχολήσουν καθώς ο χαρακτήρας τους είναι εντελώς παροδικός. Προς το τέλος της ημέρας, θα έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς αφήνοντας στην άκρη τους τρελούς ρυθμούς της ημέρας.

Αισθηματικές
Η ημέρα ξεκινάει με την αίσθηση ότι όλα είναι τα ίδια, αλλά τουλάχιστον σταθερά. Προς το τέλος της ημέρας ,όμως, κάποια γεγονότα σε αναγκάζουν να εκτιμήσεις την σταθερότητα που σου προσφέρει η σχέση σου με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος την περίοδο αυτή, τα παιχνίδια του μυαλού θα σε οδηγούν σε σκέψεις αρνητικές. Αν καταφέρεις ,όμως, να ρίξεις μια ματιά γύρω σου, θα εντοπίσεις λόγους να κερδίσεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και το χαμόγελο!

Επαγγελματικές
Η ημέρα στον επαγγελματικό τομέα, υποκινείται από μια ασίγαστη δύναμη που καίει μέσα σου και σε κάνει να κυνηγάς τις φιλοδοξίες σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα σχέδιά σου και σε βοηθάει να αλλάξεις ό,τι είναι απαραίτητο. Στα οικονομικά σου, μπορεί να βλέπεις κάποια πλάνα σου να συναντούν προβλήματα. Δεν χρειάζεται να σε αγχώνει αυτό , γιατί θα είναι προσωρινά. Συνέχισε να κινείσαι με σύνεση και φειδώ στα έξοδα.

 

Λέων
Μια καλή μέρα θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου για εσένα, φίλε Λέοντα. Θα υπάρξουν ίσως κάποιες αναστατώσεις, αλλά βρίσκεσαι σε τόσο καλή συναισθηματική κατάσταση και νοητική διαύγεια που όλα μπορείς να τα χειριστείς με άνεση. Δώσε μόνο λίγη προσοχή στην υγεία σου, καθώς είσαι επιρρεπής σε κάποιο κρύωμα που αρκεί για να σου χαλάσει τη διάθεση.

Αισθηματικές
Συναισθηματικά έχεις την αίσθηση ότι η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε μονοτονία. Η θέση των πλανητών όμως, σε βοηθάει να αλλάξεις διάθεση και να εκτιμήσεις το ταίρι σου και όσα ζείτε μαζί. Καμιά φορά η ηρεμία και η μονοτονία δημιουργούν ασφάλεια. Αν πάλι αναζητάς το ιδανικό σου ταίρι, να περιμένεις ευχάριστα νέα που θα φτάσουν τυχαία στα αυτιά σου αναφορικά με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να αναζητήσεις νέες συνεργασίες γεγονός που θα δουλέψει υπέρ σου τις επόμενες ημέρες. Αν κάνεις τη σωστή προσέγγιση θα ωφελήσεις την καριέρα σου. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτόμυαλος στη δουλειά σου για να μπορέσεις να εντοπίσεις εγκαίρως τους κινδύνους. Η οικονομική σου κατάσταση σε προβληματίζει, για αυτό φρόντισε σύντομα να κάνεις μια καταγραφή των αναγκών σου και να επανασχεδιάσεις τον προγραμματισμό σου σύμφωνα με την παρούσα κατάσταση.

 

Παρθένος
Η ημέρα επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες και παγίδες για εσένα , φίλε Παρθένε. Ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπίσεις όσα θα προκύψουν είναι να συγκεντρώσεις το μυαλό και τις δυνάμεις σου για να λειτουργήσεις στοχευμένα και αποτελεσματικά. Παρά τις δυσκολίες στο τέλος της ημέρας θα επωφεληθεί η οικονομική σου κατάσταση που τελευταία έχει κάποια μικροπροβλήματα. Σε κάθε περίσταση, μην αφήσεις την υπερβολή να σε παρασύρει.

Αισθηματικές
Οι αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να μην σε φοβίζουν και να μην τις αντιμετωπίζεις με δυσπιστία. Ο σύντροφός σου έχει δικαίωμα να κάνει και εκείνος βήματα εξέλιξης μέσα στη σχέση σας. Άφησέ τον να λειτουργήσει ελεύθερα και θα δεις ότι θα είναι προς όφελος και των δύο. Αν πάλι αναζητάς το πρόσωπο που θα σε κάνει να δεσμευτείς, η αίσθηση που έχεις είναι ότι η αναζήτησή σου αυτή δεν έχει τέλος. Παράμεινε θετικός και συνέχισε να κινείσαι σε κύκλους με θετικούς και δραστήριους ανθρώπους. Οι εξελίξεις θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν σταματάνε, αλλά φαίνεται ότι τα καταφέρνεις αρκετά καλά. Η θετική θέση των πλανητών προωθούν επαγγελματικά σου σχέδια και συζητήσεις. Κάποια απρόσμενα έξοδα φαίνονται στον ορίζοντα , για αυτό κάνε οικονομία. Φαίνεται πως θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις αυτό που έρχεται.

 

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το πρόγραμμά σου είναι βαρύ και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αρκετές. Απρόβλεπτα δεν αναμένονται να συμβούν, αλλά αυτό που σε προβληματίζει είναι ο τρόπος που θα καταφέρεις να αντέξεις και να τα φέρεις όλα εις πέρας. Για αυτό, σταμάτα να αγχώνεσαι και στον ελεύθερό σου χρόνο κάνε ο,τιδήποτε μπορεί να σε ξεκουράσει και να αδειάσει το μυαλό σου. Κάποια άτομα ίσως μπουν εμπόδιο σε κάποιες εξελίξεις, αλλά προσπάθησε με την σωστή επικοινωνία και σωστούς ελιγμούς να τους αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές
Το παρελθόν σου, ίσως, κάνει αισθητή την παρουσία του σήμερα και αυτό μπορείς να προκαλέσει αναστάτωση στην σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις τη γλώσσα της αλήθειας για να διατηρήσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου. Κάποιες φορές το κρυφτό δημιουργεί πιο μεγάλα προβλήματα. Αν ανήκεις στο κλαμπ των ελεύθερων, αφιέρωσε την ημέρα σε εσένα, έτσι ώστε να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες και θέλω. Ακόμη και οι πειραματισμοί είναι αποδεκτοί.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σήμερα σε καλούν να βγάλεις στην επιφάνεια την υπομονή που κρύβεις μέσα σου. Θα είναι καθοριστικής σημασίας για να φτάσεις στον στόχο. Αλλιώς διακυβεύεται η αξιοπιστία και η καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, περιόρισε τα έξοδα, γιατί εύκολα θα παρεκκλίνεις του προϋπολογισμού. Ο αυθορμητισμός στα οικονομικά δεν βοηθάει. Επίσης, μην πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ανοίγματα ή επενδύσεις.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα αποτελεί κομμάτι μιας περιόδου αλλαγών και σημαντικών ανακατατάξεων. Με φόντο την ανησυχία σου για το μέλλον και τις εξελίξεις, χρησιμοποιείς την δημιουργικότητά σου και το ισχυρό σου ένστικτο για να δομήσεις τα νέα σχέδια που θα ακολουθήσεις. Φρόντισε τα βήματα που κάνεις να μην είναι βιαστικά. Σύμμαχος σε όλα αυτά θα είναι ένα πρόσωπο που νιώθεις πολύ κοντά σου και εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Σήμερα η συναισθηματική σου ζωή δεν χρειάζεται λόγια, αλλά πράξεις. Η ημέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε συζητήσεις με έντονο ύφος, για αυτό δείξε καλύτερα τα συναισθήματα σου με πράξεις και έτσι θα περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Αν πάλι αναζητάς το χαμόγελο που θα σε μαγνητίσει, μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να σε οδηγήσει. Ντύσου όμορφα, φρόντισε τον εαυτό σου και βγες για να αναζητήσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Η ημέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Νέες συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να υπογραφούν σήμερα στον χώρο της εργασίας σου. Η θέση των πλανητών σε κάνουν επικοινωνιακό, διαισθητικό και γενικότερα χαρισματικό. Σημαντικά προνόμια για να περάσεις τις ιδέες σου σε άτομα που έχουν κύρος και δύναμη. Οικονομικά, οι υποχρεώσεις σου συνεχίζουν να είναι αρκετές, για αυτό φρόντισε να κινείσαι προσεκτικά και χωρίς υπερβολές.

 

Τοξότης
Η ημέρα, φίλε Τοξότη, απαιτεί ηρεμία και καθαρό μυαλό. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις που θα προκύψουν. Φρόντισε να περάσεις καλά με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να βρεις τρόπο να ξεκουραστείς. Υπάρχουν ζητήματα που σε αγχώνουν, αλλά πολύ σύντομα θα τα δεις να επιλύονται αποτελεσματικά.

Αισθηματικές
Μια δύσκολη ημέρα αναμένεται για τη σχέση σου. Πολλά προβλήματα έχουν διογκωθεί και αυτό σε φέρνει στα όριά σου. Χρησιμοποίησε τα τελευταία αποθέματα αντοχών και λογικής για να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Η ημέρα είναι κρίσιμη για τις εξελίξεις. Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να κινηθείς προς όφελος της προσωπικής σου ζωής. Γνωρίζοντας τι ακριβώς θέλεις από αυτήν, φρόντισε να το διεκδικήσεις.

Επαγγελματικές
Μείνε προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου για να φέρεις εις πέρας τις επαγγελματικές αρμοδιότητες της ημέρα. Σήκωσε τα μανίκια και πάρε την τύχη στα χέρια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη εκεί που θα ήθελες. Για αυτό πρόσεξε πολύ τις επόμενες κινήσεις που θα κάνεις. Μείνε ψύχραιμος και συνετός.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η άποψη των γύρω σου δεν θα φανεί σήμερα χρήσιμη. Για αυτό φρόντισε να μείνεις όσο το δυνατόν πιο προσηλωμένος στις αποφάσεις σου για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Ωστόσο, καλό είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην φανείς αλαζονικός ή υπερόπτης. Οι αλλαγές που αναμένονται θα είναι αρκετές, για αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Άσε τις αρνητικές σκέψεις έξω από τη σχέση σου και μην κουβαλάς την ανασφάλειά σου στο σπίτι. Το ταίρι σου περιμένει από εσένα να περάσετε μια όμορφη βραδιά. Μην του χαλάσεις τη διάθεση. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, καλό είναι να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση, καθώς αυτή θα λειτουργήσει υπέρ σου σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου εμπειρία και γνώση σε βοηθάει να κινηθείς σωστά στους συναδελφικούς κύκλους και να κάνεις τους απαραίτητους ελιγμούς όπου χρειαστεί. Η σκληρή δουλειά θα είναι μέρος του προγράμματός σου. Οικονομικά, κάνε τις συζητήσεις που θέλεις με άτομα που εμπιστεύεσαι για να κάνεις κινήσεις προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τα αυξημένα έξοδα συνεχίζουν να σε πιέζουν.

 

Υδροχόος
Σήμερα η ημέρα προσφέρει περισσότερη χαλάρωση και πιο ήρεμους ρυθμούς, φίλε Υδροχόε. Πολλά θέματα τακτοποιούνται, οι σχέσεις που αντιμετώπιζαν προβλήματα φαίνεται να αποκαθίστανται και η ψυχολογία σου να βελτιώνεται αισθητά. Εκμεταλλεύσου την σημερινή εύνοια για να πάρεις μια ανάσα και να ξεκουραστείς. Μην ασχοληθείς σήμερα με θέματα εσωτερικά που χρειάζονται καθαρό μυαλό.

Αισθηματικές
Η ικανοποίηση και η ευχαρίστηση χαρακτηρίζει τη σχέση σου. Έχεις καταφέρει να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώθει σίγουρος στο πλάι σου και γεμάτος από το συναίσθημα της σχέσης σας. Αυτό σας οδηγεί σε μια βραδιά ρομαντισμού και αισθησιασμού. Αν πάλι η συντροφικότητα δεν συνάδει με τις παρούσες συνθήκες στη ζωή σου, μια αναπάντεχη πρόσκληση για διασκέδαση θα σου δώσει το πάτημα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά και με αρκετές επιτυχίες. Βέβαια, μόνο αποτέλεσμα τύχης δεν θα το χαρακτήριζες αυτό, καθώς οι κόποι και οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών πιάνουν τόπο. Έχεις καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα καλό ομαδικό κλίμα συνεργασίας που θα είναι το κλειδί της επιτυχίας στο μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, τόσο που σε βάζουν σε σκέψεις για περαιτέρω επενδύσεις.

 

Ιχθείς
Η κόπωση σίγουρα σε χαρακτηρίζει, φίλε Ιχθύ. Νιώθεις να βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας των πολυάριθμων υποχρεώσεών σου. Βρες λίγο χρόνο για να ανασυνταχθείς και να προγραμματίσεις τις δραστηριότητές σου. Πολύ σύντομα θα ανακάμψεις και θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Μέχρι τότε συνέχισε να κινείσαι με υπομονή και πείσμα.

Αισθηματικές
Αισθηματικά, διανύεις μια καλή περίοδο με τον σύντροφό σου και έχετε καταφέρει να βρείτε τις μαγικές ισορροπίες σε πολλά θέματα. Το αποτέλεσμα είναι να περνάτε πολύ καλά χωρίς γκρίνιες. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, έχεις πολλές προοπτικές για να αλλάξεις την καθημερινότητα της προσωπικής σου ζωής. Το χαμόγελό σου θα γίνει μαγνήτης για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο...

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά καλό είναι να στηριχθείς στα δικά σου πόδια. Προς το παρόν μην αφήνεις τους τρίτους να σου χαλάνε τη διάθεση. Απόφυγε να μοιραστείς μαζί τους τα σχέδιά σου. Ένα και μοναδικό πρόσωπο εμπιστοσύνης θα λειτουργήσεις καταλυτικά σχετικά με ένα σχέδιο που έχεις στα σκαριά. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και σου χαρίζουν την άνεση που προσπαθείς να βρεις καιρό τώρα. Κάνε και ένα δώρο στον εαυτό σου. Το αξίζει!

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!