ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Πώς τα επηρεάζουν η Πανσέληνος και η Εκλειψη του Αυγούστου

Στις 7 Αυγούστου, 21:11 ώρα Ελλάδος, σχηματίζεται Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα φεγγάρι που φέρνει εξελίξεις στις σχέσεις, οδηγεί στο κλείσιμο ενός κύκλου και μας καλεί να ισορροπήσουμε μεταξύ δύο αντίρροπων ενεργειών.

 Ο Ήλιος από το Λέοντα φανερώνει την ανάγκη για προσωπική προβολή, θέτει ως προτεραιότητα την ατομικότητα και την ηγεσία, ενώ η Σελήνη από τον Υδροχόο ζητά ομαδικότητα και συλλογική δράση. Με την αντίθεση των δύο φανερώνονται οι ενέργειες προσώπων που κατέχουν αρχηγικές θέσεις και η ευθεία αντίθεσή τους με μια ομάδα, ένα σύλλογο ή και ολόκληρη την κοινωνία. Βέβαια, η έκλειψη φανερώνει πως οι ενέργειες του Υδροχόου "λείπουν" στην προκειμένη φάση. Όπως σε κάθε σεληνιακή έκλειψη, θα μας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν γυναικείες και μητρικές φιγούρες.

Κατά την κορύφωση της Πανσελήνου κορυφώνεται σε ακρίβεια και το τετράγωνο Δία - Πλούτωνα, μια όψη που σχηματίζεται για τρίτη και τελευταία φορά μεταξύ του Ζυγού με τον Αιγόκερω και σχετίζεται με τη δίψα για προσωπική επιτυχία, επέκταση και αναρρίχηση. Ο Ζυγός συνδέεται επίσης, με τη Δικαιοσύνη ενώ ο Αιγόκερως με την Εξουσία, φανερώνοντας τη σύγκρουση που προκύπτει μεταξύ των δύο αυτήν την εποχή μέσα από σκάνδαλα και κρυφές συναλλαγές του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Η θετική συμμετοχή του Δία στο φαινόμενο της έκλειψη φανερώνει την αισιοδοξία, την τύχη αλλά και την ηθική προσέγγιση στις καταστάσεις, όμως η συμμετοχή του Άρη υποδηλώνει ανυπομονησία στα σχέδιά μας, ένταση και θυμό που αν δεν διοχετευτούν παραγωγικά, οδηγούν σε τσακωμούς και ρήξεις.

Η επιρροή της έκλειψης θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.

ΚΡΙΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τον κοινωνικό σου κύκλο και τους μελλοντικούς σου στόχους. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κλείσεις έναν κύκλο που αφορά σε άτομα που συναναστρέφεσαι ή να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις κάποια σχέδια που διαπιστώνεις ότι προσκρούουν σε εμπόδια ή καταλαμβάνουν πολύ από το χρόνο σου. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως καλείσαι να αναζητήσεις την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σου επιθυμίες, στην ανάγκη σου για χαρά, διασκέδαση, φλερτ και σε θέματα που αφορούν στις φιλίες σου, τη συμμετοχή σου σε κάποιο σύλλογο ή τα όνειρά σου για το μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στην καριέρα και την οικογένεια. Φαίνεται πως το διάστημα αυτό καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, καθώς πιθανές αλλαγές σε κάποιον τομέα θα επηρεάσει και τον άλλο. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που θα θελήσεις να αναζητήσεις ή να επαναπροσδιορίσεις τον προσανατολισμό σου, να κλείσεις επαγγελματικές υποθέσεις και γενικότερα να εστιάσεις στην επαγγελματική σου πορεία. Θέματα που αφορούν στις φιλίες και τον κοινωνικό σου περίγυρο ή τη συμμετοχή σου σε κάποιο σύλλογο, έρχονται σε πρώτο πλάνο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει τις πεποιθήσεις σου και σε παρακινεί να υιοθετήσεις καινούριες ιδέες και να αφήσεις πίσω σου αντιλήψεις που έρχονται σε κόντρα με τις επιδιώξεις σου. Κάποια επαγγελματικά σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό και θέματα εκπαίδευσης παρουσιάζουν νέα δεδομένα, ενώ ίσως να σου δημιουργηθεί η ανάγκη να ταξιδέψεις, να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ο κοινωνικός σου περίγυρος και κάποιες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη ζωή τους, θα επηρεάσει σημαντικά την κοσμοθεωρία σου αυτήν την εποχή και ίσως να αρχίσεις να αλλάζεις οπτική για τις σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου επηρεάζει τις οικονομικές σου συναλλαγές, ψυχολογικά θέματα και τις στενές σου σχέσεις. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να εστιάσεις σε αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους και σε αυτά που χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφαλής, ενώ αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν στη συμβίωσή σου. Οικονομικές συμφωνίες και οφειλές έρχονται επίσης, σε πρώτο πλάνο. Από την άλλη, εξελίξεις που αφορούν στην οικογένειά σου ή τη σχέση σου φαίνεται να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και σε παρακινούν να αναθεωρήσεις το σύστημα αξιών σου.

 

ΛΕΩΝ
Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα σχηματίζεται στον άξονα το ζωδίου σου επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θέματα συντροφικότητας έρχονται σε πρώτο πλάνο τις μέρες αυτές και δεδομένου ότι βρίσκεσαι στο μήνα των γενεθλίων σου, φαίνεται πως θα λάβουν χώρα μοιραία γεγονότα σε θέματα σχέσεων, τα οποία θα εκτυλιχθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σου. Η επισημοποίηση της σχέσης σου ή η απαίτηση περισσότερης ελευθερίας από το ταίρι σου γίνονται θέμα το επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν αλλαγές σε θέματα συνεργασιών ή συναδελφικών σχέσεων, τις οποίες θα δεις να εκτυλίσσονται σταδιακά τους επόμενους μήνες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα επηρεάζει την εργασία και την καθημερινότητά σου. Ίσως λαμβάνουν χώρα κάποιες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου που επηρεάζουν το καθημερινό σου πρόγραμμα ή πιθανόν να ολοκληρώνεται ένας κύκλος που αφορά στις εργασιακές σου αρμοδιότητες. Από την άλλη, είναι πιθανό να σε απασχολήσει το σώμα και η υγεία σου και να αποφασίσεις να υιοθετήσεις ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, ενώ δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάποια πράγματα για τις φιλίες σου και αυτά που προσφέρεις στον κοινωνικό σου περίγυρο.

 

ΖΥΓΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα παιδιά και τη δημιουργικότητά σου. Ίσως ο ελεύθερος χρόνος σου να είναι περιορισμένος αυτήν την εποχή και να μην αφιερώνεις όσο θα ήθελες στα παιδιά σου ή σε πράγματα που σε ευχαριστούν. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να έρχεσαι αντιμέτωπη με διάφορα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, λόγω γεγονότων που αφορούν παιδιά ή την προσωπική σου ανεξαρτησία. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή του τετραγώνου Δία - Πλούτωνα στην έκλειψη, φανερώνει πως ολοκληρώνεται ένας σημαντικός κύκλος που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, μέσα από τον οποίο θα βγεις πιο δυνατή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο επηρεάζει τις οικογενειακές σου σχέσεις και το σπίτι σου. Το επόμενο διάστημα ίσως πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές στο χώρο που μένεις ή πιθανόν να απομακρυνθείς από το σπίτι σου, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές ή και να προχωρήσεις σε μια μετακόμιση. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολήσει η ακίνητη περιουσία σου, ενώ δεν αποκλείεται να κλείνει ένας κύκλος που αφορά στο παρελθόν σου. Τα ταξίδια, οι βλέψεις σου, η οπτική και η κοσμοθεωρία σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως να αρχίσεις να αλλάζεις σημαντικά τις πεποιθήσεις σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα, επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Ίσως πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση με φίλους για να γεμίσεις μπαταρίες το επόμενο διάστημα, ενώ γενικά φαίνεται πως θα είσαι αρκετά επικοινωνιακή και ίσως νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς διάφορες ιδέες σου ή να βγάλεις από μέσα σου κάποια απωθημένα. Από την άλλη, θα σε απασχολήσουν κάποια γεγονότα που αφορούν αδέρφια ή συγγενείς σου, ενώ ίσως έρθουν στην επιφάνεια διάφορα πράγματα που αφορούν στις σχέσεις σας και επηρεάζουν και τη δική σου οπτική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο επηρεάζει οικονομικά ζητήματα, ενώ φέρνει σε πρώτο πλάνο και θέματα ασφάλειας. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που σε καλεί να θέσεις κάποιες προτεραιότητες στις ανάγκες σου και να εστιάσεις στο σύστημα αξιών σου, βλέποντας πως είναι άλλα πράγματα σημαντικά από αυτά που θεωρούσες μέχρι τώρα ή πως χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό από τις σχέσεις σου για να νιώσεις ασφαλής. Πιθανές αλλαγές στο εισόδημά σου ή στα έξοδά σου είναι πιθανό να προκύψουν, ενώ από την άλλη ίσως μπεις σε διαδικασία αξιολόγησης ανθρώπων και καταστάσεων που επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη σχηματίζεται στο ζώδιό σου και αποτελεί ένα φαινόμενο που θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς με αισθηματικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις. Αρχικά, επηρεάζονται οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και καλείσαι να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον τους, ενώ οι φίλοι και οι κοινωνικές σου επαφές παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Από την άλλη, ίσως να τερματίσεις μια συνεργασία σου ή να υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα με τα οποία δουλεύεις. Ακόμη, με τη Σελήνη να κυβερνά τον 6ο ηλιακό σου οίκο είναι πιθανό να σε απασχολήσουν το σώμα, η υγεία και οι διατροφικές σου συνήθειες.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο έρχεται να κλείσει μια σημαντική περίοδο στη ζωή σου και να σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από διάφορα άγχη ή απωθημένα σου. Ίσως θελήσεις να κρατήσεις αποστάσεις από κάποια πρόσωπα από τον κοινωνικό σου περίγυρο, ώστε να κάνεις έναν απολογισμό όσων έχουν προκύψει στη ζωή σου τους τελευταίους μήνες, ενώ αν διατηρείς έναν κρυφό δεσμό, φαίνεται πως θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις μεταξύ σας το επόμενο διάστημα. Επίσης, ίσως να ολοκληρώνεται κάποια συνεργασία σου και να χρειάζεται να ψαχτείς για κάτι καινούριο που θα εξελίξει ακόμα περισσότερο και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου.

Πηγή: tlife.gr

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!