GOOD LIFE

Ένα ταξιδιωτικό γραφείο διοργανώνει τριήμερες διακοπές με τον πιο περίεργο τρόπο

Ένα νέο ταξιδιωτικό πρακτορείο στις ΗΠΑ έχει βρει έναν περίεργο τρόπο να οργανώνει τις διακοπές των πελατών του και μέχρι στιγμής η πρωτότυπη ιδέα του έχει βρει πολλούς φαν.

Το πρακτορείο λέγεται  Pack Up + Go αλλά έχει γίνει ευρέως γνωστό ως "το πρακτορείο των εκπλήξεων" ένας χαρακτηρισμός που του ταιριάζει γάντι.


Στο εν λόγω πρακτορείο οι πελάτες δεν έχουν ιδέα για το πού θα πάνε διακοπές μέχρι τη στιγμή της αναχώρησης και της έναρξης του ταξιδιού τους.


Πώς λειτουργεί όλο αυτό; Το πρακτορείο προς το παρόν διοργανώνει  μόνο τριήμερα ταξίδια στις ΗΠΑ και οι πελάτες απλά συμπληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις γενικότερες προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά τους, τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν και τις ημερομηνίες που μπορούν να ταξιδέψουν, αλλά και τον αριθμό των ατόμων κ.λπ.


Στη συνέχεια το πρακτορείο κάνει κρατήσεις για το ταξίδι και τη διαμονή στην πιο οικονομική τιμή που δεν ξεπερνά ποτέ το budget που έχει δηλώσει ο πελάτης και μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση, ο πελάτης ενημερώνεται μέσω email για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον προορισμό του, ενώ λαμβάνει και συμβουλές για το τί να πάρει ως αποσκευές και πληροφορίες για την ώρα αναχώρησης και έναρξης του ταξιδιού αλλά χωρίς να αποκαλύπτεται ποιός είναι ο προορισμός του ταξιδιού.


Μετά από λίγες μέρες ο πελάτης λαμβάνει ταχυδρομικά και έναν φάκελο τον οποίο πρέπει να ανοίξει μόνο την ημέρα της αναχώρησης. Μέσα στο φάκελο υπάρχουν πληροφορίες για το ποιός θα είναι τελικά ο προορισμός των διακοπών και χρήσιμα tips για το τί να κάνει εκεί.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!