GOOD LIFE

To νέο ημερολόγιο της Pirelli κρύβει πολλές εκπλήξεις και μια drag queen [βίντεο]

Τα τελευταία χρόνια το ημερολόγιο της Pirelli έχει πει οριστικό αντίο στις σέξι πόζες από πανέμορφες γυναίκες και πλέον έχει γυρίσει σελίδα.

Έτσι το 2016 είδαμε τη διάσημη φωτογράφο Αnnie Liebovitz να κάνει πορτρέτα (γυμνά και μη) διάσημων γυναικών κάθε ηλικίας και ιδιότητας, ενώ για το ημερολόγιο του 2017 επιστρατεύτηκε ο πασίγνωστος φωτογράφος Peter Lindbergh ο οποίος επίσης μας χάρισε μια εντυπωσιακή σειρά από φωτογραφικά πορτέτα διάσημων δυναμικών γυναικών.


Και το ημερολόγιο του 2018 ακολουθεί την ίδια γραμμή. Για το νέο ημερολόγιο επιστρατεύτηκε ο φωτογράφος  Tim Walker, ο οποίος έκανε μια φωτογράφηση με θέμα την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων σε συνεργασία με τον στυλίστα Edward Enninful.


Και σε αυτή τη νέα φωτογράφηση συμμετέχουν δεκάδες διασημότητες: από τη διάσημη drag queen και ηθοποιό RuPaul, το μοντέλο Naomi Campbell, τον πασίγνωστο ράπερ Sean "Diddy" Combs, την κωμική ηθοποιό  Whoopi Coldberg μέχρι την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Lupita Nyong'o.


Οι κανονικές φωτογραφίες θα αποκαλυφθούν ύστερα από μήνες, αλλά ήδη κυκλοφορούν κάποιες εικόνες και ένα βίντεο από τα παρασκήνια της θεαματικής φωτογράφησης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!