GOOD LIFE

Jennifer και Margot “κονταροχτυπιούνται” για ένα ρόλο σε ταινία του Tarantino

Είναι και οι δύο τους νέες, επιτυχημένες και όμορφες και διεκδικούν τον ίδιο ρόλο στη νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη Quentin Tarantino. Μόνο που η μία χαρακτηρίστηκε "άσχημη" για το ρόλο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter o Tarantino σχεδιάζει να γυρίσει ταινία που θα αφηγείται τις δολοφονίες του Manson που συγκλόνισαν τον κόσμο στα τέλη της δεκαετία του 60.


Το άρθρο αναφέρει πως ο διάσημος σκηνοθέτης έχει προσεγγίσει μεγάλα ονόματα στο Χόλιγουντ για το κάστινγκ όπως τον Brad Pitt, ενώ η Jennifer Lawrence και η Margot Robbie είναι υποψήφιες για το ρόλο της αδικοχαμένης Sharon Tate της συζύγου και του διάσημου σκηνοθέτη Roman Polanski η οποία δολοφονήθηκε από τον Manson και τους οπαδούς του.


Από την στιγμή που ακούστηκε η είδηση πως οι δύο σταρ διεκδικούν τον ρόλο, το όνομα της Lawrence θεωρείται φαβορί, αφού η χολιγουντιανή σταρ έχει μεγάλη εμπειρία και πολλά βραβεία στην καριέρα της.

Ωστόσο η αδελφή της Sharon Tate, η Debra Tate, με δηλώσεις της στο ΤΜΖ είπε πως θεωρεί πως η Jennifer Lawrence δεν είναι αρκετά όμορφη για να ενσαρκώσει την αδελφή της.

Παράλληλα τόνισε πως η ίδια διατηρεί όλα τα δικαιώματα διαχείρισης της εικόνας της αδικοχαμένης αδελφής της και πως ο Tarantino ακόμα δεν την έχει προσεγγίσει για να ζητήσει τη γνώμη της για το νέο του σκηνοθετικό πρότζεκτ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!