ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017

Σήμερα θα κληθείς να δώσεις λύση σε καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν εδώ  και καιρό. Οπλίσου με υπομονή.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ σήμερα θα δυσκολευτείς με τους ανθρώπους γύρω σου. Για να μην φτάνεις σε ένα σημείο που αγανακτείς και βομβαρδίζεις το κοντινό σου περιβάλλον με όσα έχεις κάνει για αυτούς, βάλε προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες… Δεν είναι σωστό να κάνεις κάτι για κάποιον και μετά να του το χτυπάς γιατί έτσι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλήξετε σε τσακωμό… Μη δίνεις παραπάνω από όσα μπορείς και μην κακομαθαίνεις τους γύρω σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα για να ανανεώσεις την σχέση σου… Προσπάθησε να βρεις καινούργια και ασυνήθιστα πράγματα για να κάνετε και θα πάνε όλα προς το καλύτερο… Οι Κριοί που είστε ακόμη μόνοι, αν σας ενδιαφέρει κάποιος, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το διεκδικήσετε… Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας είναι στα ύψη, πράγματα που σας οδηγούν να το πετύχετε!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Έχεις αφήσει πίσω σου τις δυσκολίες και τα εμπόδια που ανακόπταν την πορεία σου και προχωράς με ταχείς ρυθμούς προς την επιτυχία! Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό. Όταν θέλεις να πάρεις κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγοράσεις γιατί έχεις άλλη ανάγκη να τακτοποιήσεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις επιθυμίες σου και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου!

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα νιώσεις εξάντληση και πίεση. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν σε βοηθούν να νιώσεις χαλαρός και να απολαύσεις την καθημερινότητα σου. Έχεις πολύ άγχος και ένταση και ασχολείσαι με πράγματα που δεν είναι τόσο ουσιώδη, όπως η ψυχική σου υγεία και ηρεμία… Προσπάθησε να μην δίνεις μεγάλη βάση σε πράγματα που αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα, θα περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου και θα επικρατεί ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και αγάπης… Θα συζητήσετε και θα λύσετε όποια τυχόν προβλήματα και θα σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον… Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, σήμερα θα νιώθεις τον ερωτισμό σου να ξεχειλίζει και θα έχεις διάθεση να φλερτάρεις και να περάσεις ένα έντονο βράδυ!

Επαγγελματικές
Στον χώρο εργασίας σου, η μέρα είναι άκρως βοηθητική σε τυχόν αλλαγές που θέλεις να κάνεις.Οι συνάδελφοι σου θα είναι υποστηρικτικοί σε οποιαδήποτε ιδέα σου, ακόμα και στις πιο τολμηρές! Εκμεταλλεύσου το για να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και με καλύτερη διαχείριση θα καταφέρεις να βάλεις χρήματα στην άκρη, πράγμα που θέλεις πολύ καιρό τώρα.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου… Προγραμμάτισε να κάνεις κάτι ξεχωριστό με την παρέα σου! Η μέρα ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ όμορφα και θα ξεχάσεις τα προβλήματα και τα άγχη που σε κατακλύζουν καθημερινά. Σήμερα είναι η μέρα ιδανική για να αντιμετωπίσεις την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου,σκέφτεσαι έντονα το κοινό σου μέλλον με τον σύντροφό σου. Η σχέση σου διανύει μια υπέροχη περίοδο και φαίνεται να ταιριάζετε σε όλα. Φρόντισε να διατηρήσεις αυτό το καλό κλίμα και να μην παρασυρθείς από τρίτους που θα προσπαθήσουν να φέρουν τα μαύρα σύννεφα στη σχέση σας! Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις! Επιστράτευσε το χιούμορ και τη θετική σου ενέργεια και θα έχεις όποιον θες!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, παρουσιάζονται συνεχώς νέες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, ξεχωρίζοντας βέβαια τις κάλπικες… Πρόσεχε λοιπόν να μην εξαπατηθείς και να αποφασίσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον με τη σύνεση και τη σοβαρότητα που απαιτείται! Πρόσεχε λίγο τα οικονομικά σου! Οι άσκοπες αγορές σίγουρα θα σε οδηγήσουν σε οικονομικό αδιέξοδο. Βάλε πρόγραμμα!

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωράει και έχεις δίκιο! Ό,τι και αν θες να κάνεις σήμερα δεν πραγματώνεται ή φτάνει μέχρι ένα σημείο και μένει ανολοκλήρωτο! Εμπόδια, δυσκολίες και αναβολές χαρακτηρίζουν τη σημερινή μέρα! Όπως καταλαβαίνεις, θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιδράσεις με λογική στα γεγονότα! Για να μην ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια, προγραμμάτισε να δεις ανθρώπους που αγαπάς ιδιαίτερα και δεν θα σε παρεξηγήσουν εύκολα!

Αισθηματικές
Σήμερα ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει να σου μιλήσει για πράγματα που τον απασχολούν… Μην το πάρεις επιπόλαια γιατί μπορεί τώρα τα θέματα σας να είναι μικρά, αλλά αν δεν δώσεις την απαραίτητη προσοχή και σημασία, σίγουρα θα διογκωθούν και θα έρθετε σε ρήξη! Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, θα ενδιαφερθείς για ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον! Προσπάθησε να ξεφύγεις από μπερδεμένες καταστάσεις και να μην γίνεις για ακόμη μια φορά το τρίτο πρόσωπο γιατί στο τέλος θα μείνεις πραγματικά μόνος!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η κατάσταση όλο και καλυτερεύει! Η μέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να ξεκινήσεις νέα πράγματα! Οι ιδέες που έχεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου θα ευοδωθούν! Μην επαναπαύεσαι σε αυτό όμως και σπαταλάς άσκοπα τα χρήματά σου γιατί τέλος του μήνα θα αναρωτιέσαι πάλι που ξόδεψες τόσα χρήματα και γιατί δεν έχεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου!

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή μέρα κάνει το μυαλό σου να ξεφεύγει ! Μην αφήσεις τον εαυτό σου να σπαταλήσει φαιά ουσία και ενέργεια σε άσκοπα πράγματα! Συγκεντρώσου στους στόχους και στα σχέδια που έχεις για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη! Η ημέρα της επιτυχίας είναι πολύ κοντά! Μην τα παρατάς τώρα που όλα θα πάνε προς το καλύτερο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η μέρα ενδείκνυται για ρομαντισμό… Θα έχεις πολύ όρεξη να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σας και να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν… Θα περάσεις πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές. Θα αφήσετε πίσω τα προβλήματα και το καθημερινό άγχος… Θα είστε ο ένας για τον άλλον σήμερα και κανένας και τίποτα δεν θα διαταράξει το υπέροχο αυτό κλίμα!Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις πολύ τη συμπεριφορά σου προς συναδέλφους γιατί το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό και μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως.Η ατμόσφαιρα σήμερα πυροδοτεί υπερβολικές αντιδράσεις που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα υπήρχαν… Για αυτό πρόσεχέ πολύ τα λόγια και τις κινήσεις σου! Έχεις οικονομικές ανασφάλειες και είναι λογικό. Μην τα βάζεις όλα μαζί… Ιεράρχησε τις ανάγκες σου και απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Αυτό που θέλεις για τη ζωή σου, να το διεκδικείς! Δεν είναι κάτι ανούσιο αλλά αντιθέτως το πιο σημαντικό και πρέπει να το κυνηγάς! Εννοείται να κάνεις υποχωρήσεις αλλά όπου χρειάζεται. Μην αδικείς τον εαυτό σου γιατί κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις! Προσπάθησε να διατηρείς τις ισορροπίες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, οι καταστάσεις επιτάσσουν να έχεις προτεραιότητα τον σύντροφό σου και να είσαι υποστηρικτικός και βοηθητικός στις επιλογές και τις επιθυμίες του, όπως είναι και αυτός εδώ και καιρό. Να έχεις υπομονή και διαλλακτικότητα για να αντιμετωπίζονται οι καταστάσεις με ηρεμία και να ξεπερνιόνται εύκολα... Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, φρόντισε να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου γιατί αφήνεις την μια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη μετά την άλλη!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, έφτασε επιτέλους η στιγμή πού περίμενες! Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και θα νιώσεις δικαιωμένος για πρώτη φορά μετά από καιρό! Τα στόματα θα κλείσουν, αυτοί που έπρεπε να καταλάβουν θα καταλάβουν και όλα θα μπουν στη θέση τους. Ο καθένας στο τέλος παίρνει ότι του αξίζει! Πρόσεχε τα έξοδά σου! Μην είσαι ανεξέλεγκτος!

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα δεν θα ξέρεις τι να πρωτοκάνεις! Έχεις αφήσει τόσα πράγματα για την τελευταία στιγμή που δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις… Οι προθεσμίες μικρές και τα πράγματα πολλά για να τακτοποιηθούν όλα! Θα θες να τα παρατήσεις αλλά μην το κάνεις! Πάρε δύναμη, φτιάξε πρόγραμμα και θα τα καταφέρεις!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου σε απασχολούν γιατί ο σύντροφός σου έχει κάποιες περίεργες αντιδράσεις που πρωτύτερα δεν τις είχε.Προσπάθησε να κουβεντιάσεις μαζί του, γιατί σίγουρα κάπου ευθύνεσαι και εσύ… Πλησίασέ τον και δεν θα χάσεις… Με καλή διάθεση και ηρεμία θα τα λύσετε όλα και θα προχωρήσετε καλύτερα από ποτέ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, το κλίμα είναι ευνοϊκό και νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, μέσω των οποίων θα βοηθηθείς για να πετύχεις τους στόχους σου.. Στα οικονομικά σου πρέπει να ευχαριστήσεις ανθρώπους που σε βοήθησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα!

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα ασχοληθείς να δώσεις λύση σε καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν! Για να τα καταφέρεις, θα πρέπει να ξεκινήσεις από τα πιο μικρά προβλήματα, των οποίων η επίλυση είναι εφικτή και σχετικά εύκολη. Μην αναλώνεις την ενέργειά σου σε ζητήματα που δεν μπορείς να δώσεις, τουλάχιστον προς το παρόν τη λύση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να προγραμματίσεις μία εκδρομή με τον σύντροφό σου και να την κάνετε πράξη άμεσα… Είναι λογικό να θέλεις να ξεφύγεις από την πίεση της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνος, κάνε ακριβώς το ίδιο με την παρέα σου.. Κανόνισε ένα ταξιδάκι… Είναι ότι πρέπει για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά αυτή την περίοδο… Σήμερα μάλιστα, πολύ πιθανό να έχεις μια καινούργια πρόταση, την οποία θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν την απορρίψεις μιας και από ότι φαίνεται θα αποβεί εξαιρετικά συμφέρουσα! Προσπάθησε να μειώσεις τις σπατάλες σου!

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα από το παρελθόν που είχαν ξεχαστεί. Οπλίσου με δύναμη και υπομονή για να ανταπεξέλθεις στην ένταση και το βάρος των περιστάσεων! Μην αγχώνεσαι, με ηρεμία και λογική όλα διορθώνονται. Να είσαι αληθινός και θα τα καταφέρεις!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλύτερα… Τα προβλήματα έχουν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους λυθεί και στη σχέση σου επικρατεί μια σχετική ηρεμία και ισορροπία. Πλέον τα όποια τυχόν προβλήματα αντιμετωπίζονται με καλή συνεννόηση, χωρίς μεγάλη ένταση. Εσύ που δεν έχεις βρει τον έρωτα ακόμα, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γνωρίσεις το άτομο που πραγματικά θα σε κάνει να νιώσεις διαφορετικά.

Επαγγελματικές
Στον χώρο εργασίας σου τα πράγματα δυσκολεύουν σήμερα, καθώς αυτοί που δεν σε θέλουν στη δουλειά θα ψάχνουν να βρουν τρόπο να σε βγάλουν λάθος. Οπλίσου με υπομονή και οχυρώσου και θα καταφέρεις να βγεις αλώβητος και από αυτή την κρίση. Πρόσεχε τα έξοδα σου!

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα προβλέπεται αρκετά δύσκολη. Θα είσαι σε μόνιμο άγχος να τα προλάβεις όλα. Η ένταση και ο εκνευρισμός δεν θα λείψουν αφού κάποια ζητήματα θα αναβάλλονται και ορισμένοι άνθρωποι θα σταθούν εμπόδιο. Διατήρησε τη θετική σου αύρα και αισιοδοξία όσο μπορείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα ακούσεις πράγματα που θα σε θυμώσουν και θα σε στεναχωρήσουν. Ο σύντροφός σου θα είναι ιδιαίτερα επικριτικός και δεν θα χάνει ευκαιρία να σου λέει που είσαι λάθος... Είναι από εκείνες τις μέρες που δεν πρέπει να δώσεις βάση σε όσα λέει γιατί αύριο δεν θα σκέφτεται το ίδιο. Είναι φορτισμένος και θέλει κάπου να ξεσπάσει. Αν είσαι μόνος, απαραίτητη προϋπόθεση για να βρεις κάποιον, είναι να βγεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν συνεχίσεις να είσαι τόσο πρόθυμος και με τόση ενέργεια, πολύ γρήγορα θα κερδίσεις πράγματα. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις σύνεση γιατί δεν γίνεται να ξεφύγεις από τον προγραμματισμό σου τώρα που έχεις μπει σε μία σειρά.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, τον τελευταίο καιρό τα πράγματα πάνε πού καλά. Είναι σαν το σύμπαν να ακούει ότι θέλεις και στο χαρίζει απλόχερα… Η θετική σου ενέργεια και η αισιοδοξία είναι εφόδια που σου χρειάζονται καθημερινά και σε φέρνουν όχι ένα βήμα, αλλά βήματα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για σοβαρές καταστάσεις και πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου. Μην πεις λόγια που αύριο θα έχεις μετανιώσει. Εσύ που είσαι μόνος, κάνε υπομονή. Ο έρωτας είναι πολύ κοντά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, είσαι το αντικείμενο συζήτησης. Προσπάθησε να είσαι όπως πρέπει και ακόμα καλύτερος για να ακούγονται θετικά για σένα. Είναι όλα στο χέρι σου… Στα οικονομικά σου έχεις περιθώρια για σπατάλες και πρέπει να τις κάνεις για να ικανοποιήσεις απόλυτα τον εαυτό σου. Σου αξίζει μετά από την προσπάθεια που καταβάλλεις καθημερινά!

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι για να έρθετε σε αντιπαράθεση, αλλά μην δώσεις τροφή. Προσπάθησε να εξηγήσεις με λογική και επιχειρήματα την άποψή σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δεν ευθύνεται ο σύντροφός σου για τα παράπονα που εισπράττεις, αλλά εσύ! Όταν δεν του αφιερώνεις χρόνο, νιώθει παραμελημένος και μόνος! Αν δεν του δείξεις ότι είναι προτεραιότητά σου, τότε δεν θα εξομαλυνθεί η κατάσταση! Αν είσαι μόνος, θα έχεις θέλεις έντονα να αλλάξεις την καθημερινότητα σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και να γνωρίσεις πολύ καινούργιο κόσμο.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα ήταν καλό να πιέσεις τον εαυτό σου και να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες για να τελειώνεις μια και καλή με αυτό. Όσο συντηρείς αυτή την κατάσταση, αναπαράγεις καθημερινά το άγχος και η καλή σου διάθεση δεν υπάρχει πλέον! Μην αφήνεις τίποτα για αύριο, που μπορείς να κάνεις σήμερα! Λίγο προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες!

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!