GOOD LIFE

H Ariana Grande θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ λίγες μέρες μετά τη τραγωδία

Λένε πως η μουσική ενώνει τους ανθρώπους και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει η Ariana Grande μαζί με άλλους διάσημους μουσικούς θέλωντας να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ.

Έτσι λίγες μέρες μετά τη βομβιστική επίθεση που έγινε στις 22/5 στη συναυλία της Ariana στο Μάντσεστερ και σκόρπισε το θάνατο (22 νεκροί και δεκάδες τραυματίες), η δημοφιλής τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη βρετανική πόλη για μια συναυλία που μοναδικό σκοπό έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη των θυμάτων και των οικογενειών τους, καθώς και για τις ανάγκες του Ερυθρού Σταυρού της Μεγάλης Βρετανίας και φυσικά να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του μίσους και της τρομοκρατίας.


Η συναυλία θα λέγεται One Love Manchester και σε αυτή εκτός από την Ariana θα εμφανιστούν και δεκάδες άλλοι σταρ της μουσικής όπως οι Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell, Coldplay, Usher και Niall Horan κ.ά. που θα ανέβουν στη σκηνή του Emirates Old Trafford και θα ενώσουν τις φωνές τους.


Η ανακοίνωση της συναυλίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στα social media.


Θυμίζουμε πως μετά την βομβιστική επίθεση η Ariana είχε ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο πλαίσιο της περιοδείας Dangerous Woman ενώ είχε δεχτεί και κριτική γιατί είχε επιστρέψει στις ΗΠΑ αμέσως μετά τη τραγωδία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!