GOSSIP

H Charlotte McKinney είναι το νέο αστέρι του Baywatch [εικόνες]

Η νέα ταινία Baywatch έκανε πρεμιέρα και φαίνεται πως δημιουργεί μια νέα σειρά από σταρ- sex symbols όπως είχε γίνει κάποτε με την ομώνυμη τηλεοτπική σειρά και την Pamela Anderson που έγινε σταρ μετά τον ρόλο της σεξι ναυαγοσώστριας CJ Parker.

Και ένα από αυτά τα νέα αστέρια είναι η Charlotte McKinney, το 23χρονο μοντέλο από τις ΗΠΑ που πλέον έχει γίνει διάσημη μέσα από την ταινία Baywatch και δηλώνει και ηθοποιός και οι φωτογράφοι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Και αυτή πάντα φροντίζει να τους αποζημιώνει με σέξι πόζες και πλάνα.


Η Charlotte που στο νέο φιλμ του Baywatch (το οποίο δεν έχει πάρει καλές κριτικές αλλά πάει καλά στα ταμεία) παίζει τον ρόλο της Julia, πλέον βρήκε τον χρόνο να επιστρέψει στη βάση της στο Λος Άντζελες (μετά από παγκόσμια περιοδεία για το promotion της ταινίας) και πήγε σε πλαζ για να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με φίλες της.


Όμως εκεί την εντόπισαν ξανά οι παπαράτσι και όπως θα δείτε η Cahrlotte βάζει φωτιές στις πλαζ και εντός και εκτός της μεγάλης οθόνης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!