ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας - Προβλέψεις από 15 έως 22 Μαΐου 2017

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που κινείται στον Κριό ανεβάζουν την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία κατακόρυφα.

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά θέματα που σε αφορούν. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και τόσο η Αφροδίτη στο ζώδιό σου όσο και ο κυβερνήτης σου στους Διδύμους θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε κρατούσαν πίσω τον τελευταίο καιρό, θα βρουν τις πιο συμφέρουσες για εσένα λύσεις.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα μπορέσουν να βελτιωθούν αν και εσύ προσέξεις κάποια πράγματα και δείξεις την ανάλογη διάθεση. Άφησε τους εγωισμούς και δείξε ενδιαφέρον απέναντι στο σύντροφό σου. Οι singles θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με πρόσωπα που συμπαθείτε. Προσέξτε τις επιλογές σας και μην ενδίδετε στα πάθη σας!

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στην εργασία σου θα μπορέσουν να βελτιωθούν αν αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Σχέδια για το μέλλον θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ και καλό θα είναι να ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί τους. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη. Απόφυγε να κάνεις σπατάλες για να μη πιεστείς μελλοντικά και έρθεις στη δυσάρεστη θέση να ζητάς ακόμη μία φορά δανεικά.

 


ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, θα αυξήσει την επικοινωνιακή σου ικανότητα και θα μπορέσεις να λύσεις θέματα που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Κάτι η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που κινείται στον Κριό κάτι ο δυναμισμός σου που θα είναι στα ύψη, θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις, ώστε να καλυτερεύσεις κομμάτια της ζωής σου που μέχρι τώρα σε τραβούσαν πίσω, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις πίεση για κάποια πράγματα, για αυτό μην διστάσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας και σας απομακρύνουν. Οι singles, με τη γοητεία σας και το ταμπεραμέντο σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν και θα ίσως πάρετε τώρα την απόφαση να δεσμευτείτε με κάποια από αυτές!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα τα σχέδιά σου θα πάρουν τώρα "φωτιά" και θα εκτιμηθούν δεόντως από συνεργάτες και συναδέλφους. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι συνετή. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα ώστε να κάνεις όσα θέλεις χωρίς πίεση και άγχος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι οιωνοί αυτής της εβδομάδας για το ζώδιό σου ώστε να πετύχεις όλα όσα θέλεις είναι θετικοί και οι μέρες σου θα κυλήσουν όμορφα. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τρίτη ο δυναμισμός που θα έχεις θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ξεπεράσεις όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπούνε καινούρια άτομα στη ζωή σου που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα μελλοντικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή και να μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις στην εσωτερική σου ταραχή να γίνει αφορμή να ξεσπάσουν καυγάδες μέσα στο σπίτι και πρόσεχε τώρα για να έχεις μετά! Οι singles, προσέξτε τη συμπεριφορά σας σε νέες γνωριμίες που θα έχετε. Μη βιαστείτε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση αν δεν είστε ακόμη έτοιμες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου να έχεις το νου σου γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Οικονομικά ζητήματα καλά θα κάνεις επίσης να τα προσέξεις. Ρύθμισε με σοβαρότητα ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μην τις αναβάλλεις άλλο για το μέλλον γιατί θα πιεστείς ακόμη περισσότερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε συνδυασμό με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη που κινείται στον Κριό ανεβάζουν την κοινωνικότητά σου κατακόρυφα και η επικοινωνία με τον περίγυρό σου γίνεται πολύ καλύτερη. Αρκετά από τα σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα δεις πως θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις το άγχος που μπορεί να σε πιάσει.

Αισθηματικές
Με το ταμπεραμέντο και τη γοητεία που θα σου χαρίσει το πλανητικό σκηνικό θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να τονώσεις με ενέσεις αισιοδοξίας και χαράς το κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Με τον ερωτισμό που θα εκδηλώσεις θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Φροντίστε οι singles του ζωδίου να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Νέες γνωριμίες μέσα στην εβδομάδα θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να ξαναχαμογελάσετε!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να πετύχεις σημαντικά πράγματα. Είναι κατάλληλο το διάστημα αυτό να επιχειρήσεις παράτολμα εγχειρήματα και να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι, είτε πρόκειται για ένα βήμα πιο πάνω στην ιεραρχία είτε για περισσότερες οικονομικές απολαβές. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις αρκετές γραφειοκρατικές καταστάσεις που σε πίεζαν και να απαλλαγείς από το βάρος τους.

 

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα με τη νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο από το ξεκίνημά της χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο από τα συνηθισμένα και να εργαστείς πιο σκληρά για να προσαρμοστείς στους στόχους που έχεις θέσει. Αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση για να μην παρεκκλίνεις από τα σχέδιά σου. Ετοιμάσου να δεχτείς τις πολλές αλλαγές που θα έρθουν και τη νέα θετική πραγματικότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις από τα προβλήματα που σε ταλανίζουν. Προσπάθησε ουσιαστικά να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αν είσαι single, η γοητεία σου θα είναι η αιτία για πολλές νέες γνωριμίες. Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς και μην κολλάς στην ιδέα της δέσμευσης! Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις εις περάς πολλές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Οργάνωσε τις κινήσεις σου με προσοχή μέσα στην εβδομάδα και προγραμμάτισε μεθοδικά όσες υποχρεώσεις έχεις. Στα οικονομικά περιόρισε τα έξοδά σου και μην ανοίγεις νέα μέτωπα. Το Σαββατοκύριακο με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους θα έχεις βελτιώσεις στην εισροή των εσόδων σου αλλά και σε επαγγελματικές υποθέσεις σου που μέχρι τώρα καθυστερούσαν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου αυτήν την περίοδο και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου θα έχεις πολλές πιθανότητες να το υλοποιήσεις. Η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό σε συνδυασμό με τον Άρη που κινείται στους Διδύμους τονώνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, ωστόσο η διάθεσή σου κάποιες στιγμές θα είναι παράξενη γιατί ακόμη δεν έχεις ετοιμαστεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πολλά πράγματα που σε ενοχλούσαν στη σχέση σου θα μπορέσουν να ξεπεραστούν σιγά σιγά αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις δραστικές κινήσεις. Κάνε πράγματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στο σύντροφό σου και μοιράσου μαζί του τις έννοιες και τους προβληματισμούς σου. Αν είσαι single, με τη νέα θέση του Ήλιου στους Διδύμους από το Σάββατο και μετά θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και είναι βέβαιο ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να είσαι οργανωμένη και πειθαρχημένη. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορούν να σε πιέσουν αργότερα αλλά ακολούθησε ένα πρόγραμμα για να καταφέρεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Οικονομικές υποθέσεις καλύτερα να τις εξετάσεις με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν σε έξοδα που μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η νέα θέση του πλανήτη της επικοινωνίας στον Ταύρο από την Τρίτη και μετά δυναμώνει ακόμη περισσότερο τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, κάνοντας του πάντες να κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη σου! Ο Άρης που παραμένει στους Διδύμους και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο περισσότερο τη συμπεριφορά σου προς το σύντροφό σου και να μην είσαι τόσο αρνητική απέναντί του. Μίλησε για πράγματα που σε απασχολούν και μην γίνεσαι απόμακρη και εριστική. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι τα άστρα σε βοηθούν να κάνεις νέες γνωριμίες. Είναι πιθανό κάποια από αυτές να σε οδηγήσει σε μια σχέση.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα για αρκετό καιρό και οι δυνατότητές σου είναι πολλές αυτό το διάστημα για να τα καταφέρεις. Κινήσου έξυπνα και μεθοδικά και η επιτυχία είναι όλη δική σου. Στα οικονομικά σου δώσε ιδιαίτερη βαρύτητα και μην κάνεις πράγματα τα οποία θα σε πιέσουν μελλοντικά. Προφύλαξε τον εαυτό σου από παγίδες και από άτομα που δεν γνωρίζεις πολύ καλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα μην αφήνεις τα προβλήματα να σε παίρνουν από κάτω και προσπάθησε να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου με ενέσεις δημιουργικότητας, κυρίως στον επαγγελματικό σου τομέα. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις εσύ και μη σε νοιάζει τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πως θα αντιδράσουν. Σημασία έχεις να κάνεις αυτό που θέλεις. Οι επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο από την Τρίτη και μετά θα σου δώσει τα κίνητρα αλλά και την όρεξη να ασχοληθείς με τις ουσιαστικές σου ανάγκες, κάνοντας κάτι δραστικό για να τις καλύψεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα μέσα σου όσον αφορά αυτά που νιώθεις για τον σύντροφό σου. Κάνε τη σχέση σου μαζί του καλύτερη αλλά και δυνατότερη και απαλλάξου μια καλή από τις ερινύες του παρελθόντος που συνεχώς σε γυρνούν πίσω. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι τα άστρα σε ευνοούν και σε βοηθούν να γνωρίσεις καινούριο κόσμο. Στο χέρι σου είναι να κάνεις τη σωστή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Αυξημένες θα είναι οι απαιτήσεις που θα έχουν οι ανώτεροί σου από εσένα στο χώρο της εργασίας σου και εσύ με τη σειρά σου πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου και να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Πιθανόν κάποιοι να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες που θα είναι δύσκολο να τις αντιληφθείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο από την Τρίτη και μετά, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις κινήσεις που μπορεί να είναι ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σου. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και η κοινωνική σου ζωή θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη καλύτερα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου που θα σου φέρουν επιπρόσθετο προβληματισμό. Σκέψου με μεγάλη προσοχή πριν ανακοινώσεις το οτιδήποτε στο σύντροφό σου. Για τις singles, τα άστρα είναι φιλικά και σας ενισχύουν με κάθε τρόπο. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό και περάστε καλά και η νέα θέση του Ήλιου στους Διδύμους όλο και κάτι καλό θα σας φέρει για να σας συντροφεύσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις σε υποθέσεις που σε βασάνιζαν για καιρό. Παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο σημείο που εσύ θέλεις αλλά έχε το νου σου να συγκρατηθείς και να τα σταθεροποιήσεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις μία μικρή αύξηση των εσόδων σου και καλό είναι να τη διατηρήσεις γιατί πολύ γρήγορα θα την έχεις ανάγκη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Ταύρο κάποια κοινωνικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν θα πάνε πολύ καλά και σε αυτό θα βοηθήσουν διάφοροι καλοί φίλοι που βρίσκονται κοντά σου για να σε στηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Η Αφροδίτη που κινείται στον Κριό ισχυροποιεί την εύνοιά του οπότε προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Αισθηματικές
Με τον ερωτισμό σου στα ύψη θα μπορέσεις να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Μην αφήσεις την καθημερινότητα να σε απομακρύνει από κοντά του και άσε στην άκρη τα προβλήματα που σε αγχώνουν σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αν είσαι single, προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε πράγματα που αφορούν στη ζωή σου και ισχυροποίησε τις προσπάθειές σου για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να βάλεις μια τάξη και να οργανώσεις λίγο καλύτερα τις δουλειές σου. Απόφυγε να πάρεις κάποιο σημαντικό ρίσκο και μείνε πιστή στο πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να κρατήσεις τα πράγματα σε μια ισορροπία. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν η εβδομάδα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Με τη νέα θέση του Ερμή στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Ταύρο επιτέλους μπορείς να απορρίψεις παλιές τακτικές που είχες μέχρι τώρα και να επικεντρωθείς στους καινούριους στόχους που έχεις θέσει. Συγκεντρώσου και είναι βέβαιο πως θα φτάσεις πολύ σύντομα στην κορυφή! Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε δικά σου άτομα που αυτήν την περίοδο μπορεί να έχουν την ανάγκη σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου. Κάποιες εντάσεις που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου θα σε προβληματίσουν έντονα και ίσως φέρουν στην επιφάνεια πράγματα και καταστάσεις που δεν θέλεις να θυμάσαι, για αυτό πρόσεξε πολύ! Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Βγες έξω να διασκεδάσεις και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν αρκετά καλά και τώρα αισθάνεσαι αρκετά ασφαλής για τη θέση που έχεις. Αυτήν την εβδομάδα με τη βοήθεια των συναδέλφων σου θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα που σε βασάνιζαν για καιρό. Διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις που σε κρατούσαν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να βρίσκουν το δρόμο τους και θα ικανοποιηθείς.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Πρέπει να προσέχεις τόσο τα λόγια σου όσο και τις πράξεις σου. Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα θα είναι αξιοσημείωτες με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Μπορείς να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, αλλά απόφυγε να νευριάζεις και να τα βάζεις με άλλα άτομα που μπορεί μερικές φορές να μη φταίνε σε τίποτα. Το Σαββατοκύριακο με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στους Διδύμους μπορείς να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα και να αναδιοργανωθείς, βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα θα μπορέσεις να βελτιώσεις καταστάσεις που στο παρελθόν κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου. Εξέφρασε άφοβα όσα νιώθεις στο σύντροφό σου και μην περιμένεις να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα για να του δείξεις την αγάπη σου. Αν είσαι single, θα σου κάνει καλό να αρχίσεις να βγαίνεις έξω. Σύντομα θα μπορέσεις να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές. Θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις αν δεν είσαι σίγουρη για τα αποτελέσματά τους. Ορισμένα οικονομικά ζητήματα θα σε αγχώσουν, για αυτό μην αντιμετωπίζεις επιπόλαια ευκαιρίες που θα έχεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!