GOOD LIFE

Γιατί όλοι μιλούν για το νέο τραγούδι της Miley Cyrus; [βίντεο]

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο single της Miley Cyrus με τον τίτλο "Malibu" και όλοι μιλούν για το βιντεοκλίπ.

Και αυτό όχι τόσο εξαιτίας του ίδιου του τραγουδιού (είναι μια κλασική μπαλάντα με στοιχεία φολκ και κάντρι) αλλά κυρίως γιατί κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο εντυπωσιακή είναι η αλλαγή της Miley.


Η 24χρονη τραγουδίστρια μοιάζει να έχει επιστρέψει στην εποχή της αθωότητας την οποία έμοιαζε να είχε χάσει τα τελευταία χρόνια όταν εμφανίζονταν παντού γυμνόστηθη, έκανε χρήση ναρκωτικών on stage και γενικά προκαλούσε σε κάθε σημόδια εμφάνισή της.


Τώρα έχει βρει ξανά την ευτυχία στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της και διάσημου ηθοποιού Liam Hemworth με τον οποία είχε χωρίσει το 2013 αλλά εδώ και καιρό είναι ξανά μαζί
Το νέο τραγούδι είναι αφιερωμένο σε αυτό με την ίδια την Miley στην ουσία ν τον ευχαριστεί μέσα από τους στίχους του τραγουδιού που της έδειξε ξανά πως η ζωή μπορεί να είναι όμορφη απολαμβάνοντας τα πιο απλά πράγματα όπως μια βόλτα στην παραλία.

Βέβαια υπάρχουν και οι κακές γλώσσες που αναφέρουν πως η Miley απλά υποδύεται ξανά την Hannah Montana, τον ρόλο που την καθιέρωσε ως έφηβη τηλεοτπική ηρωίδα της Disney
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!