GOOD LIFE

Έρευνα δείχνει ποιός είναι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων

Μία έρευνα θέλησε να εντοπίσει ποιός είναι ο ιδανικός αριθμός ερωτικών συντρόφων που θα πρέπει να έχει κανείς πριν φύγει από τη ζωή!

Η έρευνα έγινε από το site Illicit Encounters, το γνωστό site  γνωριμιών για όσους θέλουν να κάνουν απιστία.
Και τα πορίσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες, δείχνει πως υπάρχει ένας ιδανικός αριθμός συντρόφων και μάλιστα αυτός είναι κοινός για άνδρες και για γυναίκες.


Και αυτός ο μαγικός αριθμός είναι το 12!
Συγκεκριμένα το 40% των ανδρών και συμμετείχαν στην έρευνα και το 49% των γυναικών δήλωσαν πως ο ιδανικός αριθμός ερωτικών συντρόφων που θα πρέπει να έχει κάποιος ή κάποια στη ζωή του/της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 14 αλλά και να μην είναι κάτω από 10 και ο αριθμός 12 θεωρείται ο τέλειος αριθμός.


Μάλιστα το 70% των ανδρών και το 66% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως ένας αριθμός συντρόφων κάτω του 10 ίσως αποτελεί "ένδειξη σεξουαλικής απειρίας και έλλειψης περιπέτειας στην κρεβατοκάμαρα", ενώ για τον αριθμό συντρόφων που ξεπερνά το 19 είπαν πως αυτό ίσως αποτελεί ένδειξη πως κάποιος "είναι πολύ πρόθυμος να αλλάζει συνέχεια συντρόφους ή πολύ εγωιστής ή είναι κάποιος που δύσκολα ικανοποιείται".


Τέλος η ίδια έρευνα έδειξε πως οι άνδρες σε μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με τις γυναίκες (53% έναντι 44% για τις γυναίκες) θέλουν να μάθουν τον ακριβή αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχε η σύντροφός τους πριν από αυτούς.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!