GOSSIP

O Harry Styles είπε ένα τραγούδι - έκπληξη στο SNL [βίντεο]

O Harry Styles, ο γόης που έκαψε εφηβικές καρδιές ως μέλος των One Direction, έκανε δυναμικό comeback το 2017.

Όχι μόνο έχει ετοιμάσει νέα δισκογραφική δουλειά, αλλά θα τον δούμε και στη νέα ταινία του Christopher Nolan το πολυαναμενόμενο φιλμ για τον Β Παγκόμιο Πόλεμο "Dunkirk" που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο.
Τώρα εμφανίστηκε στο Saturday Night Live και οι φαν του έχουν πάθει παροξυσμό γιατί προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο διάσημος τραγουδιστής αποφάσισε να τραγουδήσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Έτσι ενώ ο Harry μοίρασε φέτες από ακτινίδιο στο κοινό και όλοι περίμεναν πως θα τραγουδήσει το "Kiwi" τελικά είπε την μπαλάντα " Ever Since New York" ένα κάπως μελαγχολικό τραγούδι που μιλάει για κάτι που έγινε στη Νέα Υόρκη.
Οι αναρίθμητες φαν του Styles, τα τελευταία 24ωρα έχουν γεμίσει τα social media με εικασίες για το τί μπορεί να σημαίνουν τόσο η επιλογή όσο και οι στίχοι του τραγουδιού, με άλλες να πιστεύουν πως μιλάει πιθανά για τον φημολογούμενο δεσμό (και ίσως χωρισμό) του Harry με την Taylor Swift και άλλοι πως ίσως αναφέρεται ακόμα και στο τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους.
Πάντως το σίγουρο είναι πως ο Harry μοιάζει να έχει ωριμάσει μουσικά και να έχει αφήσει οριστικά πίσω του τους One Direction.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!