GOOD LIFE

8 λάθη που συχνά κάνετε όταν διακοσμείτε έναν μικρό χώρο

Μένετε σε μικρό σπίτι και δυσκολεύεστε να το διακοσμήσετε; Σήμερα σας έχουμε 8 πράγματα που καλό θα ήταν να αποφεύγετε όταν διακοσμείτε ένα μικρό χώρο.

Μην υποτιμάτε τη δύναμη του φυσικού φωτός 

Το φυσικό φως είναι ο καλύτερος φίλος ενός μικροσκοπικού χώρου. Κάθε μικρός χώρος φαίνεται μεγαλύτερος όταν «εισβάλλει» σε αυτόν το φυσικό φως. Βάλτε καθρέφτες απέναντι από τα παράθυρά σας ώστε να αντανακλάται το φως και να διασκορπίζεται σε όλο το χώρο. Επιλέξτε λεπτές κουρτίνες για να εισέρχεται περισσότερο φως μέσα στο δωμάτιο και επιλέξτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για τους τοίχους.

 

Μην διαχωρίζετε τους χώρους 

Αν το σπίτι σας αποτελείται από πολλά μικρά δωμάτια, «βοηθήστε» το να φανεί μεγαλύτερο επιλέγοντας μια ενιαία χρωματική παλέτα για όλους τους χώρους. Αυτό το τρικ θα δημιουργήσει μια ροή στο σπίτι σας. Αν για παράδειγμα, επιλέξετε λευκό χρώμα για ένα δωμάτιο, τότε βάψτε με την ίδια ακριβώς απόχρωση τους τοίχους σε όλα τα δωμάτια που συνδέονται μεταξύ τους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!