GOOD LIFE

Αυτή είναι η νέα διακοσμητική τάση που θα αντικαταστήσει το Boho

Μπορεί τα περασμένα χρόνια (από τη δεκαετία των 90s) η επικρατούσα τάση στη διακόσμηση να ήταν το μίνιμαλ, όμως πλέον παρατηρείται μια εντελώς νέα τροπή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η μίνιμαλ διακόσμηση εξαφανίζεται. Αντιθέτως, επιστρέφει πιο φρέσκια, ελκυστική, ζεστή και αφήνει πίσω της το Boho στιλ!

Το νέο μοντέρνο στυλ αγκαλιάζει την απλότητα, τον καθαρό σχεδιασμό και φυσικά την αίσθηση ζεστασιάς που όλοι αναζητούμε για το σπίτι μας. Τι ακριβώς, όμως, σημαίνει αυτό και πως θα το φέρετε στο σπίτι σας;

Καμπύλες: Οι ίσιες γραμμές μένουν πίσω και τη θέση τους παίρνουν οι καμπύλες.

Καναπέδες, τραπέζια, ακόμα και καθρέπτες αγκαλιάζουν τις καμπύλες και αναδεικνύουν την αίσθηση της ρευστότητας. Σε συνδυασμό με τις ουδέτερες αποχρώσεις και τη μίνιμαλ διακόσμηση δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό περιβάλλον.

Ίδιο χρώμα, διαφορετικές αποχρώσεις

 Αντί να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα για τους τοίχους, το ταβάνι, τα σοβατεπί κ.α., χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα σε διαφορετικές αποχρώσεις. Η τεχνική αυτή είναι ιδανική για να δώσει την αίσθηση της ζεστασιάς και της άνεσης.

Ματ επιφάνειες 

Αφήστε πίσω τα γυαλιστερά υλικά και προχωρήστε στον κόσμο των ματ επιφανειών. Η νέα τάση υιοθετεί μια πιο ήρεμη προσέγγιση. Το αλουστράριστο ξύλο, το μάρμαρο και τα μη-γυαλιστερά μέταλλα είναι μέσα. Αυτά τα υλικά δίνουν μοναδική αίσθηση και κομψότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!