GOOD LIFE

Bαριέστε το σιδέρωμα; Υπάρχουν και αυτές οι 4 λύσεις

Είναι μια από τις πιο βαρετές, κουραστικές και χρονοβόρες δουλειές του σπιτιού και πολλοί δηλώλουν πως απεχθάνονται το σιδέρωμα.

Υπάρχουν, όμως, κάποιες τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να «σιδερώνετε» πρόχειρα τα ρούχα σας χωρίς να χρησιμοποιείτε σίδερο. Μιλάμε για όλες εκείνες τις φορές που απλά θέλετε να σιδερώσετε ένα ρούχο που έχει τσαλακωθεί και όχι μια ολόκληρη στοίβα ρούχων. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να βγάζετε το σίδερο για ένα μόνο ρούχο. Μάθετε πώς μπορείτε να το σιδερώσετε στο λεπτό χωρίς να κουραστείτε και χωρίς να ξοδέψετε ρεύμα.

1. Καυτή πετσέτα

 Για να φύγουν οι τσαλάκες από ένα ρούχο που ήδη έχετε φορέσει μια φορά αλλά θέλετε να φορέσετε και πάλι, απλά πάρτε μια νωπή πετσέτα, την οποία θα έχετε βουτήξει σε πολύ ζεστό νερο, και τοποθετήστε την πάνω στο ρούχο. Αφήστε το ρούχο σας να στεγνώσει και είστε έτοιμοι. Σίδερο-Καυτή Πετσέτα: 0-1.

2. Πιστολάκι μαλλιών

 Κρεμάστε το ρούχο σας που θέλει σιδέρωμα και αφήστε το να στεγνώσει με τον ζεστό αέρα που βγάζει το πιστολάκι. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!