GOSSIP

Και η Kendall Jenner έπεσε θύμα ληστείας - Νέα στοιχεία

Τους τελευταίους μήνες τα μέλη της οικογένειας Kardashian συχνά μπαίνουν στο στόχαστρο ληστών.

Έτσι μετά την ένοπλη ληστεία στο διαμέρισμα της Kim Kardashian στο Παρίσι, τις κλοπές σε μπουτίκ της Khloe Kardashian και της Kylie Jenner, αυτήν την εβδομάδα και η Kendall Jenner έπεσε θύμα κλοπής, αφού άγνωστοι πήραν από το σπίτι της κοσμήματα αξίας άνω των 200.000 δολαρίων.
Όμως η κλοπή στο σπίτι της Kendall διαφέρει πολύ από όλα τα προηγούμενα άσχημα συμβάντα.
Γιατί μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί πως άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της Kylie ενώ αυτή απουσίαζε και απέσπασαν κοσμήματα από την μπιζουτιέρα της, αλλά τώρα νέα στοιχεία αλλάζουν τα δεδομένα.
Σύμφωνα με το ΤΜΖ, τελικά την ημέρα της κλοπής, η Kendall δεν ήταν μόνη της στο σπίτι της, αλλά έκανε πάρτυ παρέα με φίλους. Η ίδια η Kylie άφησε την παρέα της στο σπίτι της και βγήκε έξω για περίπου 1 ώρα και όταν γύρισε στο σπίτι διαπίστωσε πως κάποιος είχε ανοίξει την θήκη με τα κοσμήματά της και είχε κλέψει κάποια από αυτά. Άρα είναι πολύ πιθανό την κλοπή να την έκανε κάποιος από τους φίλους της Kendall και πλέον η αστυνομία προσάθεί να εντοπίσει τους δράστες μέσω του υλικού που έχουν καταγράψει οι ΄κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του τεράστιου σπιτιού της Kendall.
Το δε δημοσίευμα αναφέρει πως μετά την κλοπή η Kendall απέλυσε τους υπεύθυνους για την αφάλεια του σπιτιού της. Αξιζει δε να αναφερθεί πως και η Kendall όπως και η Kim Kardashian συχνά έδειχνε τα κοσμήματά της μέσω social media.

Η Kendall έδειχνε συχνά τα κοσμήματά της στο Instagram.

Το σπίτι της Kendall στο Χόλιγουντ όπου έγινε η κλοπή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!