GOOD LIFE

Αυτό το τούνελ είναι ο ιδανικός ανοιξιάτικος προορισμός [εικόνες & βίντεο]

Ένα μικρό θαύμα της φύσης αντικρίζουν αυτή την εποχή όσοι έχουν την τύχη να επισκεφτούν την Ιαπωνία.

Αυτό το λουλουδένιο τούνελ, διεκδικεί τον τίτλο του πιο πολυφωτογραφημένου κήπου στην Ιαπωνία και μαζί με τις εικόνες από τις ανθισμένες κερασιές αποτελούν σύμβολα της ιαπωνικής άνοιξης.
Οι κήποι Kawachi Fuji  (Κήπου Καγουάτσι Φούτζι) βρίσκονται στο Kitakyushu (Κιτακιούσου) της Ιαπωνίας και κάθε χρόνο την άνοιξη αρχίζουν και δέχονται πλήθος επισκεπτών που θέλουν να διασχίσουν το λουλουδάτο τούνελ.
Συνολικά στον κήπο υπάρχουν πάνω από 150 διαφορετικά γλυσίνια (το αναρριχώμενο φυτό που είναι γνωστό και ως wisteria και στα ελληνικά ως βιστέρια, ουιστέρια, γλιτσίνια κ.ά.) τα οποία σε ένα σημείο και συ συνδυασμό με 20 άλλα πολύχρωμα φυτά, σχηματίζουν ένα τούνελ, με τους επισκέπτες να περπατούν κάτω από μια πολύχρωμη... κουρτίνα από άνθη. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο φυτό αποτελεί σύμβολο προσευχής για τους Βουδιστές και πολλοί επισκέπτες περιγράφουν την βόλτα κάτω από το τούνελ ως την υπέρτατη εμπειρία γαλήνης.
Η ιδανική εποχή για να επισκεφτεί κανείς τον κήπο είναι στα τέλη Απριλίου, αφού τότε γίνεται και το wisteria festival (φέτος θα γίνει από τις 27 μέχρι τις 29 Απριλίου) ενώ τα φυτά γίνονται πλήρως ανθισμένα μέχρι και τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!