GOSSIP

Paris: Εγώ ήμουν το αγαπημένο παιδί του Michael Jackson [εικόνες]

H κόρη του Michael Jackson, η Paris ενηλικιώθηκε και ετοιμάζεται για μια λαμπρή καριέρα στη σόουμπιζ.

Ήδη έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις ως μοντέλο, αλλά δοκιμάζει και τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και δηλώνει πως θέλει να γίνει ηθοποιός.
Τώρα ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Harper's Bazaar με την Paris να κατακτά το Παρίσι.
Η φωτογράφηση είναι εντυπωσιακή, με ρετρό διάθεση και την Paris συχνά να θυμίζει έντονα την Madonna (η οποία θυμίζουμε πως πρόσφατα στο σόου του James Corden άφησε να εννοηθεί πως είχε κάποια ερωτική σχέση με τον Michael Jackson).
Στη δε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό η Paris δήλωσε πως αυτή ήταν το αγαπημένο (από τα τρία συνολικά) παιδιά του Michael Jackson και συγκεκριμένα είπε πως το γεγονός πως μεγάλωσε με δύο αδελφούς (τον  Prince Michael Jackson II και τον Michael Joseph Jackson Jr.) είχε σαν αποτέλεσμα να είναι η αγαπημένη του μπαμπά της "Μου συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν η αγαπημένη του γιατί ήμουν το μόνο κορίτσι. Ήμουν μία πριγκίπισσα. Ήμουν τέλεια στα μάτια του πατέρα μου" λέει η Paris.
Θυμίζουμε πως η Paris ήταν μόλις 11 ετών όταν πέθανε ο Michael Jackson σε ηλικία 50 ετών και πρόσφατα είχε παραδεχτεί πως είχε κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας μετά τον θάνατο του πατέρα της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!