GOSSIP

H κόρη του Michael Jackson σπάει τη σιωπή της και συγκλονίζει

Στα 18 της χρόνια, η κόρη του βασιλιά της ποπ Michael Jackson ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone και συγκλονίζει με τα όσα αποκαλύπτει.

Στη χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα πάντα.
Μεταξύ άλλων μίλησε για το θάνατο του πατέρα της και είπε πως είναι σίγουρη πως πρόκειται για δολοφονία. Αποκαλύπτει πως θυμάται ο πατέρας της να λέει πως φοβάται πως θα τον σκοτώσουν και μάλιστα και η ίδια πιστεύει πως ίσως κάποιος την σκοτώσει.
Παραδέχτηκε πως έχει κάνει πολλαπλές απόπειρες αυτοκτονίας και πως στα 14 της χρόνια δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από άγνωστο άντρα, αλλά δεν το αποκάλυψε τότε σε κανένα.
Για τις κατηγορίες εναντίον του ΜIchael Jackson για παιδεραστεία, η ίδια θυμάται τον πατέρα της τότε να κλαίει τις νύχτες  να τη φωνάζει και να της λέει με κλάματα πως τον κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανε " Φαντάσου τον πατέρα σου να φωνάζει πως ο κόσμος τον μισεί για κάτι που δεν έκανε. Για μένα ο πατέρας μου ήταν όλος μου ο κόσμος και τον έβλεπα να υποφέρει. Έτσι άρχισα να μισώ τον κόσμο για το κακό που του έκαναν όλοι".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!